Porsche - De actieradius voor een grenzeloze ervaring. - Geniet zonder compromissen.
De actieradius voor een grenzeloze ervaring.
Geniet zonder compromissen.

Terug naar overzicht

De performance-accu vormt de bron achter alle energie van de Porsche Taycan. Unieke 800V-technologie zorgt voor sneller opladen, meer vermogen en een lager gewicht. Het bewijst dat de beste performance en rijervaring hand in hand gaan met een indrukwekkende actieradius.

Bereken hier het geschatte bereik voor uw rit en ontdek hoe slimme technologie bijdraagt aan extra kilometers in uw Taycan.

Slimme technologie voor extra kilometers.

2-traps versnellingsbak.

In de eerste versnelling ervaart u maximale acceleratiekracht. Kies voor de tweede versnelling en behoud acceleratiereserves bij hoge snelheden. Zo rijdt u extra efficiënt wanneer u dat wilt. Zonder compromissen op de rijervaring.

Active Aerodynamics voor minimale weerstand.

De Taycan, Taycan Cross Turismo en Taycan Sport Turismo zijn uitgerust met Active Aerodynamics. Regelbare koelluchtinlaten en een adaptieve achterspoiler zorgen voor minimale weerstand en maximale rijstabiliteit.

Thuis op elk terrein.

Dankzij verschillende rijmodi kiest u eenvoudig de optimale rijmodus voor het terrein waarop u rijdt. Van Gravel Mode tot Launch Control. Uw Porsche voelt zich bij elke snelheid overal thuis, net als u.

Win tot 90% remenergie terug.

Remmen wordt door recuperatie direct beloond met extra kilometers rijplezier. Het verbetert tegelijkertijd het uithoudingsvermogen van uw Taycan. Bij meer benodigd remvermogen grijpt de mechanische rem automatisch in.

Veelgestelde vragen

Waar hangt de actieradius van mijn Porsche Cayenne E-Hybrid, Panamera E-Hybrid of Taycan van af?

De actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals rijstijl, comfortfuncties, aerodynamica en wegomstandigheden. De belangrijkste factor is uw rijstijl. Een milieubewuste en anticiperende rijstijl bevordert de recuperatie van remenergie en vergroot zo de actieradius. U kunt ook het gebruik van comfortfuncties zoals airconditioning en verwarming verminderen en aanbouwdelen die de aerodynamica beïnvloeden (bv. dakboxen) alleen monteren als u deze nodig heeft.

Wordt de verwachte actieradius weergegeven als hoge energieverbruikers geactiveerd zijn?

De actieradius wordt weergegeven in het dashboard. Geactiveerde energieverbruikers voor comfort en rijstijl worden meegenomen in de berekening.

Wat moet ik doen wanneer ik ergens strand met een lege accu maar zonder laadmogelijkheid in de buurt?

Als u met een lege accu langs de weg komt te staan belt u - net als bij pech onderweg - met Porsche Assistance. Porsche Assistance vervoert u naar het dichtstbijzijnde laadpunt.