Porsche - De actieradius voor een grenzeloze ervaring. - Geniet zonder compromissen.
De actieradius voor een grenzeloze ervaring.
Geniet zonder compromissen.

Terug naar overzicht

De performance-accu vormt de bron achter alle energie van de Porsche Taycan. Unieke 800V-technologie zorgt voor sneller opladen, meer vermogen en een lager gewicht. Het bewijst dat de beste performance en rijervaring hand in hand gaan met een indrukwekkende actieradius.

Bereken hier het geschatte bereik voor uw rit en ontdek hoe slimme technologie bijdraagt aan extra kilometers in uw Taycan.

Bereik indicator.

Met de bereik indicator kunt u het geschatte bereik voor uw rit bepalen. Deze berekening wordt gebaseerd op uw persoonlijke rijprofiel, uw reisomstandigheden en de respectievelijke modeluitvoering. Kies de voor u relevante opties. Bereik indicator. De bereik indicator geeft enkel geschatte waarden, aangezien niet alle factoren die het bereik beïnvloeden (rijstijl, leeftijd en conditie van de accu, etc.) meegenomen kunnen worden. Het werkelijke bereik kan daarom afwijken van de geschatte waarde.

Geschat bereik:

308 km

Uw rijprofiel Uw rijprofiel Met gebruik van het rijprofiel kunt uw dagelijks verkeer individueel weergeven en aangeven of u reist in het stadsverkeer, op provinciale wegen of op de snelweg. De verschillende rijprofielen hebben invloed op het geschatte bereik.

Stad
Provinciale weg
Snelweg

Reisomstandigheden Reisomstandigheden Met de buitentemperatuur regelaar kunt u testen hoe de buitentemperatuur invloed heeft op de afstand. De airconditioning en verwarming hebben grote invloed op het energieverbruik van uw Taycan. Bij het berekenen van de afstand wordt ervan uit gegaan dat de binnentemperatuur op 22°C ingesteld is en de auto is voorverwarmd bij vertrek. Als alternatief kan de airconditioning ingesteld worden op 'ECO PLUS' of volledig uitgeschakeld worden.

Buitentemperatuur
Airconditioning

Modeluitvoering

Wielen

Slimme technologie voor extra kilometers.

2-traps versnellingsbak.

In de eerste versnelling ervaart u maximale acceleratiekracht. Kies voor de tweede versnelling en behoud acceleratiereserves bij hoge snelheden. Zo rijdt u extra efficiënt wanneer u dat wilt. Zonder compromissen op de rijervaring.

Active Aerodynamics voor minimale weerstand.

De Taycan, Taycan Cross Turismo en Taycan Sport Turismo zijn uitgerust met Active Aerodynamics. Regelbare koelluchtinlaten en een adaptieve achterspoiler zorgen voor minimale weerstand en maximale rijstabiliteit.

Thuis op elk terrein.

Dankzij verschillende rijmodi kiest u eenvoudig de optimale rijmodus voor het terrein waarop u rijdt. Van Gravel Mode tot Launch Control. Uw Porsche voelt zich bij elke snelheid overal thuis, net als u.

Win tot 90% remenergie terug.

Remmen wordt door recuperatie direct beloond met extra kilometers rijplezier. Het verbetert tegelijkertijd het uithoudingsvermogen van uw Taycan. Bij meer benodigd remvermogen grijpt de mechanische rem automatisch in.

Veelgestelde vragen

Waar hangt de actieradius van mijn Porsche Cayenne E-Hybrid, Panamera E-Hybrid of Taycan van af?

De actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals rijstijl, comfortfuncties, aerodynamica en wegomstandigheden. De belangrijkste factor is uw rijstijl. Een milieubewuste en anticiperende rijstijl bevordert de recuperatie van remenergie en vergroot zo de actieradius. U kunt ook het gebruik van comfortfuncties zoals airconditioning en verwarming verminderen en aanbouwdelen die de aerodynamica beïnvloeden (bv. dakboxen) alleen monteren als u deze nodig heeft.

Wordt de verwachte actieradius weergegeven als hoge energieverbruikers geactiveerd zijn?

De actieradius wordt weergegeven in het dashboard. Geactiveerde energieverbruikers voor comfort en rijstijl worden meegenomen in de berekening.

Wat moet ik doen wanneer ik ergens strand met een lege accu maar zonder laadmogelijkheid in de buurt?

Als u met een lege accu langs de weg komt te staan belt u - net als bij pech onderweg - met Porsche Assistance. Porsche Assistance vervoert u naar het dichtstbijzijnde laadpunt.