Porsche - Onderhoud

Onderhoud

Porsche Service Packs

Geniet van de beste service voor een vaste prijs.

Als Porsche rijder hebt U dan alle redenen om het allerbeste te eisen op het vlak van onderhoud.
Onze dienst Naverkoop heeft een uniek en interessant voorstel voor u: de Porsche Service Packs.
Het zijn all-inclusive onderhoudsformules voor een vaste prijs.
Deze Service Packs zijn 100% Porsche en staan synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Uw tevredenheid, daar gaan we maximaal voor.

Uw voordelen:

  • Onderhoudsbeurten, remmen en andere interventies inbegrepen
  • Één vaste prijs, geen onaangename verrassingen
  • Gekwalificeerde techniekers en adviseurs
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Een volledig ingevuld onderhoudsboekje
  • Meerwaarde voor uw Porsche op lange termijn

Porsche Service Care

Een programma helemaal op maat.
Een programma helemaal op maat.
Porsche Service Care is een lange-termijn onderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage-onderdelen aan uw voertuig dekt.
Alleen een Porsche die regelmatig wordt onderhouden door specialisten, kan zijn volledige potentieel handhaven, een hoge restwaarde behouden en uw veiligheid op elk moment garanderen. Het Porsche Service Care contract werd speciaal ontworpen voor uw Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Dankzij deze service wordt uw Porsche op regelmatige tijdstippen onderhouden.
Het principe is eenvoudig: u sluit een Porsche Service Care contract af voor een periode die u zelf bepaald, gaande van 3 tot 5 jaar en met keuze uit 60.000 km, 75.000 km, 90.000 km, 105.000 km, 120.000 km, 135.000 km of 150.000 km. En dit voor een vast maandelijks bedrag, zonder zorgen.
Bovendien omvat Porsche Service Care ook een Porsche Assistance dekking.
De legendarische expertise van Porsche.
De legendarische expertise van Porsche.
Ook beschikbaar in de vorm van onderhoud.
Met het Porsche Service Care contract behoudt u een oneindig vertrouwen in uw Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Dankzij dit onderhoudscontract kunt u de planning van de door de constructeur aanbevolen interventies respecteren en beheren. Door middel van het Porsche Service Care contract en zijn uitgebreide diensten, beantwoorden wij aan alle behoeften van uw Porsche om zijn luxe, zijn schoonheid en zijn topprestaties te behouden.
Uw voordelen.
Uw voordelen.
Bescherm uw investering met Porsche Service Care.
Hier zijn enkele van de vele voordelen die het Porsche Service Care contract elke Porsche-eigenaar te bieden heeft.
* Kwaliteit.
Voor elke reparatie of herstelling wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele Porsche-onderdelen.
* Vertrouwen en professionalisme.
Uw Porsche Centre werkt alleen met hooggekwalificeerde Porsche-technici die zijn opgeleid door de constructeur.
* Flexibiliteit.
Dit Porsche Service Care Contract is geldig bij alle officiële Porsche Centres in België.
Met de ontwikkeling van het onderhoudsprogramma voor de Porsche-voertuigen hebben onze ingenieurs in Duitsland vastgelegd welk onderhoud nodig is om uw Porsche in optimale omstandigheden te laten functioneren. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw officiële Porsche Centre.
* Bepaalde posten, zoals bijvoorbeeld de vervanging van banden en alle daarmee verbonden handelingen, schade als gevolg van externe oorzaken of koetswerkschade worden niet gedekt door het Porsche Service Care-contract. Alle informatie vindt u in uw officiële Porsche Centre.

Originele wisselstukken

Originele Porsche-wisselstukken. Die zijn niet zo eenvoudig te vervangen.

Niemand kent uw Porsche beter dan u, behalve de maker. We stellen alles in het werk opdat u optimaal kunt genieten van de Porsche-sensaties. En om het plezier nog te rekken, wordt uw Porsche bij elk nazicht zorgvuldig gecontroleerd door onze specialisten.

Wanneer een stuk moet worden vervangen, gebruiken we uiteraard enkel originele Porsche-onderdelen. Bij sommige Porsche-producten hebt u de keuze uit nieuwe onderdelen en originele wisselstukken die door Porsche hersteld en gecontroleerd worden.

Die laatste zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijker, want hun herstel vergt minder energie en grondstoffen dan de productie van nieuwe stukken. Natuurlijk gaat het hier om onvervalste wisselstukken van Porsche, met een garantie van 2 jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht in uw Porsche Centre. Er staat steeds iemand tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u een overzicht te geven van het volledige aanbod van de Porsche Service.

Banden

De banden van uw Porsche maken deel uit van het high-perfomrance design. Ze brengen het sportwagenvermogen van van de motor over op het wegdek. Zij zorgen voor een veilige grip. En ze geven u de volledige controle over het stuur, over de remmen en tijdens manoeuvres. Daarom is het van cruciaal belang voor uw prestaties en uw veiligheid dat u de juiste banden kiest voor uw Porsche.

Meer informatie