Porsche Experience
 

Porsche Track Experience

Porsche - Maximalt med adrenalin. Full kontroll.

Maximalt med adrenalin. Full kontroll.

Bli ett med bilen och flytta fram dina gränser under professionell ledning. Det finns inga hinder på vägen mot dina högt ställda mål som förare. Med Porsche Track Experience som består av olika förarutbildningar som bygger på varandra, lär du dig hur. Målet att du ska få ännu mera körglädje per körd meter. Resultaten är påtagliga!

Läs mer

Porsche Ice Experience

Porsche - Sidleds - på snö och is.

Sidleds - på snö och is.

Har du en dröm om att köra sportbil i ett vinterlandskap som taget ur en sagobok från din barndom? Även efter många år kan dessa drömmar vara enormt viktiga – och möjliga att förverkliga genom Porsche Ice Experience. Är du redo att utmana dig själv att hitta rätta linjen över snö och is under en oförglömlig körupplevelse?

Läs mer

Porsche Racing Experience

Porsche - Starta ditt eget uppdrag!

Starta ditt eget uppdrag!

Uppfyll din dröm och bevisa din talang för motorsport. Starta din egen personliga racingkarriär, med professionell träning och ett omfattande mentorprogram med full service, vilket med sina tre nivåer är perfekt anpassat efter dina behov.

Läs mer
Porsche - Adrenalin. Gåshud. Spänning. Körglädje.

Adrenalin. Gåshud. Spänning. Körglädje.

Porsche GT Race Car Experience är en unik, personlig – och mycket exklusiv – upplevelse. Den riktar sig till förare av racerbilar med extremt hög prestanda. Till dem som vill ta sina färdigheter till nästa nivå. Fullt stöd. På banan. Allt skräddarsytt efter dina personliga mål och din unika bil. Upptäck det nya, mycket exklusiva körprogrammet. Speciellt framtaget för förare av 911 GT2 RS Clubsport, 935, 911 GT3 Cup MR, 911 GT3 R och till och med 911 RSR.

Läs mer

Porsche Travel Experience

Porsche - Kombinera resor med sportbilsprestanda.

Kombinera resor med sportbilsprestanda.

Upptäck de vackraste vägarna i världen – och en värld av under längs vägen. Med de exklusiva resor som erbjuds av Porsche Travel Experience – i Tyskland, Europa och ännu längre bort. Res längs slingrande kustvägar, över otaliga serpentinvägar och hisnande bergspass. En sak är säker: du kommer att köra genom spännande nya omgivningar – självklart i det bästa sällskapet: en Porsche. Resan har blivit destinationen.

Läs mer

Porsche Experience - Internationellt

Webbplats Porsche Experience
Webbplats Porsche Experience
Porsche - Boka event
Boka event
Porsche - Kontakt
Kontakt