Porsche Ice Experience
 

Porsche Ice Experience

Porsche Ice Experience är en avancerad förarutbildning där du som deltagare i isiga och snöiga förhållanden utvecklar dina färdigheter som bilförare på vinterväglag.

Under ledning av professionella instruktörer lärs färdigheter, så som effektiv bromsning, korrekt riktningsbyte och lastväxling ut.

Alla övningar sker under kontrollerade och anpassade förhållanden på upplogade och anpassade bansektioner på sjöis i Arvidsjaur-regionen. Naturligtvis kör du några av de senaste modellerna från Porsche. Du delar bil med ytterligare en deltagare.

Vi bor på Hotell Laponia en kort bilfärd från isen. Vill du veta mer om Porsche Ice Experience är du varmt välkommen att höra av dig till ditt Porsche Center eller Porsche Service Center.

Vid allmänna frågor, kontakta Porsche Kundtjänst.

Kurser

Porsche Ice Experience 2023

  • Period: Feb - Mar 2023
  • Kurslängd: Två dagar (med körning båda dagarna)
  • Hotell: En natt på Hotell Laponia
  • Förkunskaper: Körvana
  • Pris: 19.900 SEK + moms
  • Ångerrätt: Anmälan är bindande

Bokning sker genom ditt Porsche Center eller Porsche Service Center.

Instruktörer

De träningsmetoder som används av våra av Porsche AG certifierade instruktörer är sedan länge utvecklade speciellt för Porsche Ice Experience.

Våra certifierade instruktörer är lika viktiga som deltagarnas bilar och de preparerade slingorna på isen. De har alla en sak gemensamt: passionen för Porsche, och kunskapen att hantera bilar. De vet allt om det - ända in i detalj. Efter många års erfarenhet och regelbunden träning och utbildning vet dem hur man kör det optimala spårvalet.

De har massor av entusiasm för varumärket Porsche. En passion som de kommer att vara glada att dela med dig. Alltid med tanke på att utveckla dig så att du lär dig att få optimal kontroll över din Porsche, och kunna bedöma körförhållandena i varje delmoment, så att du kan reagera korrekt.

Under utbildningarna är det vanligtvis en instruktör per grupp. Varje övning föregås av instruktioner från instruktörerna och medan du är upptagen med att fullända din körförmåga, övervakas alltid var och en av dina övningar med individuell återkoppling. Detta garanterar inte bara din säkerhet, utan också optimal inlärning.