Porsche Business Lease
Porsche Business Lease
 

Porsche Business Lease

Företag

När du kör din bil i tjänsten har den blivit något mer än din bil. Den är plötsligt ditt kontor - eller kanske till och med ditt konferensrum. Detta vet vi på Porsche och därför har vi nu tagit fram ett unikt företagserbjudande som ger dig mer tid att fokusera på din business, samtidigt som du har det riktigt bra bakom ratten.

  • Företagsleasing med garanterat restvärde - ingen kontantinsats
  • Service inkluderat på utvalda modeller
  • Upp till 25 % lägre pris på Porsche Försäkring
  • Allt på en faktura och betalning per månad

Porsche Business Lease ger ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företagets bilutgifter för finansiering, service och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande för era tjänstebilar till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

För mer information kontakta ditt Porsche Center eller läs mer nedan.

Mer om Business Lease

Porsche Företagsleasing

Leasingavgiften bokförs som rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Med operationell leasing behöver du inte tänka på bilens restvärde. Efter avtalstidens slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen till ditt Porsche Center.

Läs mer om Porsche Företagsleasing

Porsche Serviceavtal

Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna. Gäller för utvalda bilmodeller.

Porsche Försäkring

Generösa ersättningsnivåer och bemannad skadejour dygnet runt. Skadebesiktningen görs av närmaste Porsche Center eller Porsche Service Center som också tar hand om eventuella reparationer med Porsche Originaldelar.

Läs mer om Porsche Försäkring

Fast eller rörlig ränta

Vi erbjuder rörlig ränta på leasingavtal upp till 60 månader och vår rörliga ränta baseras på VWFS basränta. Avläsning och förändring av räntan sker månadsvis, vilket innebär att du direkt får tillgodoräkna dig eventuella räntesänkningar (motsvarande gäller även vid höjning av räntan). Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter leasingavtalet i upp till 60 månader.

Du betalar varje månad genom bank-, plus- eller autogiro. Autogiro kräver en separat autogiroanmälan ifylld av dig som kund.

Relaterat innehåll

Porsche Försäkring
Porsche Försäkring
Startsida Porsche Tequipment
Startsida Porsche Tequipment