Porsche Försäkring
Porsche Försäkring
 

Porsche Försäkring

Tänk efter, vad är viktigt här i livet? Precis.

Oavsett om du kör en klassisk 911, en ny Cayenne eller någon annan modell från Porsche är Porsche Försäkring given.

Vår bilförsäkring ger unika fördelar och generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reparationen på ett auktoriserat Porsche Center. Bilen repareras alltid med Porsche originaldelar för att säkra den höga kvaliteten. Allt det här ingår:

 • Konkurrenskraftigt pris – Upp till 25 % lägre pris på Porsche Försäkring när du finansierar bilen genom Porsche Finansiering.
 • Konkurrenskraftig ersättning – En ny Porsche av samma modell eller 120 % av marknadsvärdet vid stöld eller totalskada (1).
 • Lägre självrisk – Du får 3 000 kr i lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti (2).

Fler fördelar med Porsche Försäkring:

 • Ingen självrisk vid stöld i bilen om den har fabriksmonterad originallarm.
 • Ersättning utan maxgräns för däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning.
 • Maskin- och elektronikförsäkring som gäller länge – 10 år eller upp till 15 000 mil.

För dig som Privatleasar

Du privatleasar för att det är enkelt. Välj försäkringen som matchar. Vi har tagit fram en försäkring just för dig som privatleasar din Porsche. Den ger en rad fördelar som gör livet enklare, till ett fördelaktigt pris:​

 • 20 % lägre premie när du privatleasar bilen genom Porsche Finansiering.​
 • Ingen självrisk vid stöld om bilen har originallarm som är aktiverat.
 • Allt på en faktura. Försäkringspremien och självrisken för en eventuell skada kommer på fakturan för bilens månadsavgift.

Mer om försäkring när du privatleasar.

Fri lånebil när din bil är skadad

Om du väljer Porsche Försäkring ingår det i privatleasingavtalet (3) att du får tillgång till en fri lånebil om du inte kan använda bilen på grund av en skada. Du behöver alltså inte tänka på att teckna någon extra tilläggsförsäkring för det.

Fler fördelar för dig som privatleasar

 • Ingen självrisk vid stöld i bilen om den har fabriksmonterad originallarm.
 • Ersättning utan maxgräns för däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning.

Din återförsäljare kan berätta mer i detalj om fördelarna, svara på frågor och hjälpa dig att teckna försäkringen så att du har den från start.

Unikt helhetserbjudande

Med en fördelaktig kombination av bil, finansiering och försäkring till ett lägre pris kan du få ett unikt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Mer information om Porsche Försäkring

Tilläggsförsäkringar

Stor bilextra
Komplettera med tilläggsförsäkring Stor Bilextra. Ersätter 75 % av hyrbilskostnaden i upp till 60 dagar, ingen självrisk vid kollision med vilt och reducerad självrisk till 1 000 kr vid skadegörelse.

För dig som kombinerar Porsche Privatleasing med Porsche Försäkring ingår det i privatleasingavtalet en fri lånebil om du inte kan använda bilen på grund av en skada.

Drulle (allrisk för bil)
Du får ersättning med upp till 50 000 kr vid plötslig och oförutsedd skada på inredning i bilens kupé-, bagage- eller lastutrymme. Förlorad eller skadad bilnyckel ersätts med upp till 6 000 kr.

För mer information om Porsche Försäkring, besök vår webbplats eller ring oss dygnet runt på 0770-110 360.

Läs mer om Porsche Försäkring här

Porsche Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB. Porsche Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans AB. För fullständiga försäkringsvillkor se porschebilforsakring.se. Taxi, budbilar i yrkesmässig trafik kan inte försäkras i Porsche Försäkring.

1. Om din Porsche totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4.000 mil då får du en ny Porsche av samma modell. Ersättningen är begränsad till senast kända pris på likvärdig ny bil som den totalskadade. Nyvärde gäller under förutsättning att du köper en ny Porsche hos en auktoriserad Porsche-återförsäljare. Gäller ej vid privatleasing. Fullständiga villkor finns på porschebilforsakring.se
2. Priset kan komma att ändras vid flytt och skador samt när vagnskadegarantin utgår.
3. Fri lånebil ingår i privatleasingavtal från november 2019. För mer information om lånebil vid skada se ditt privatleasingavtal.