Porsche - Service och underhåll
Service och underhåll
 

Service och underhåll

Våra tjänster för din Porsche

Nöjet att köra din Porsche är bara ditt, men du kan dela ansvaret för att ta hand om den. Det är därför vi är här. Vi gör allt vi kan för att se till att du kan fokusera på att njuta av att vara ägare till din Porsche, medan vi tar hand om resten.

Därför erbjuder vi service- och underhållspaket som håller din Porsche i optimalt skick. Och ett direktdialogområde där du kan diskutera dina krav med en erfaren servicerådgivare. Vi erbjuder även reparationstjänster som ser till att få din Porsche tillbaka på vägen, så gott som ny, så snart som möjligt.

Underhålls-, slitage- och servicepaket

Mer än två tredjedelar av alla Porsche-bilar som någonsin tillverkats körs fortfarande, tack vare regelbundet professionellt underhåll.

Porsches underhållsplaner och -paket som är skräddarsydda för din modell – tillsammans med byte av slitagedelar och förbrukningsvätskor – hjälper till att optimera prestandan oavsett hur länge du har kört.

Din Porsche är konstruerad för att hjälpa dig att njuta av ren körglädje. Servicen på Porsche har som målsättning att det ska förbli så.

Läs mer

Reparationsexpertis

Med över 70 års erfarenhet av sportbilsutveckling, förfinad genom regelbunden utbildning, har våra verkstads- och servicemedarbetare den kunskap som behövs för att ta hand om din Porsche på bästa sätt. De arbetar också vid toppmoderna Porsche Center, som är utrustade med högspecialiserad teknik, för att säkerställa att din Porsche inte får något annat än bästa möjliga vård.

Läs mer

Porsche direktdialogområde

Se en ny sida hos din Porsche

En viktig del av servicen på Porsche är öppenhet. Vi vill att du ska vara välinformerad i förväg om din Porsches skick, hur mycket arbete som krävs för att upprätthålla optimal prestanda samt kostnaden. I direktdialogområdet kan du och din servicerådgivare granska din Porsche från alla vinklar och undersöka alla dess viktiga komponenter. Därefter kan ni tillsammans komma överens om vad som behöver göras. Din servicerådgivare kan även meddela dig om eventuella erbjudanden som finns tillgängliga från ditt Porsche Center, så att du får bästa den bästa servicen och det bästa värdet.

Porsche - Service och underhållPorsche - Service och underhållPorsche - Service och underhåll