Porsche - Underhålls-, slitage- och servicepaket
Underhålls-, slitage- och servicepaket
 

Underhålls-, slitage- och servicepaket

Ser till att din Porsche förblir speciell

Vårt sätt att ta hand om din Porsche är lika genomtänkt som din Porsche. Med andra ord: perfekt. Endast Porsches tekniker vet och förstår verkligen hur Porsches komponenter slits, när Porsches förbrukningsvätskor behöver bytas och när din Porsches motor behöver komplett service. Det är därför de kan rekommendera serviceintervall och underhållsplaner och till och med specificera de bästa vätskorna, däcken och andra komponenter för optimal prestanda för din bil. När din Porsche lämnar fabriken är den perfekt konstruerad. Endast Porsche har kompetensen, erfarenheten och expertisen till att det förblir så.

Överlägsen service utan överraskningar

När du kör din Porsche vill du veta vad som väntar dig. Detsamma gäller när den ska underhållas. Porsches underhållsplaner gör det enkelt för dig att hålla reda på planerade servicetider, göra en exakt budget och hålla din Porsche i konstant optimalt skick. Du kan också att känna dig trygg över att din Porsche alltid kommer att underhållas av fabriksutbildade Porsche-tekniker. som använder Porsches specialverktyg där det behövs, och som endast använder originaldelar från Porsche.

Porsche Serviceavtal

Det bästa för din Porsche helt enkelt. -
Det bästa för din Porsche helt enkelt.

Med Porsche Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad och vet alltid vad servicen kommer att kosta. Din bil servas enligt fabrikens föreskrifter av specialutbildade tekniker, självklart uteslutande med Porsche Originaldelar.

Porsche Serviceavtal ger dig 36 månaders bekymmersfritt bilägande och en Porsche som alltid är 100 procent Porsche. En bil i originalskick och komplett servicehistorik kan ge ett högre andrahandsvärde. Du kan teckna serviceavtalet på Porsche Center eller Porsche Service Center om du kör Taycan, Panamera, Macan eller Cayenne. Kostnader för reservdelar och reparationer utöver det som ingår i servicearbetet tillkommer.