Porsche - Originaldelar, däck och olja
Originaldelar, däck och olja
 

Originaldelar, däck och olja

Delar och partners du kan lita på.

Du litar på att din Porsche levererar pålitlig och säker sportbilsprestanda, körning efter körning, år efter år. För att säkerställa det tillverkar vi delar som du kan lita på och väljer partners som gör samma sak. Porsche Originaldelar är utformade och konstruerade av de människor som känner och förstår Porsche bättre än någon annan: vi själva. Det betyder att delarna passar perfekt, integreras sömlöst med alla övriga komponenter och fortsätter att ge prestanda som du kan lita på. För produkter som däck och olja samarbetar vi med pålitliga partners för att utveckla dessa produkter specifikt för våra bilar, producerade enligt den vanliga höga Porsche-standarden och med den prestanda, tillförlitlighet, säkerhet och körglädje som du förväntar dig.

Originalbromsar från Porsche

Att trampa på bromspedalen i din Porsche ger en lika stor känsla av prestanda som att trampa på gaspedalen. Allt detta är en del av sportbilens prestanda, som kombinerar hastighet och kontroll, kraft och säkerhet. Originalbromsar från Porsche är tillverkade av högkvalitativa material. De är exakt anpassade till den aktuella modellens motoreffekt och fjädringskonstruktion och testas till det yttersta för maximal bromsförmåga och minimalt slitage.

Läs mer

Däck

Däcken på din Porsche är en del av dess högpresterande design. De överför motorns sportbilskraft till vägen. De ser till att bilen har bra och säkert väggrepp. Och de ger dig full kontroll över styrning, bromsning och manövrering. Det är därför det är så viktigt för prestandan och säkerheten att välja rätt däck till din Porsche.

Läs mer

Porsche Originalhjul

Upptäck Vintergatans bästa däck för din Porsche! Och universums snyggaste fälgar. 10 % bonus när du handlar med Porsche Card.

Läs mer

Motorolja

Motoroljan spelar en viktig roll i att driva och underhålla motorn. Faktum är att en riktigt högpresterande olja är en mycket viktig komponent i din Porsche och bör väljas noggrant för att passa modellen. Skydd, värmeavledning och rengöring är alldeles för viktigt för att överlåtas till någon vanlig olja.

Läs mer

Porsche Originaldelar

För äkta Porsche-prestanda måste alla delar samverka sömlöst och perfekt. Därför använder Porsches tekniker samma precision och passion för att utveckla de minsta komponenterna som de gör för resten av bilen. Det är också anledningen till att du alltid ska välja Porsche Originaldelar när en del behöver bytas ut.

Exakt passform, längre livslängd och mindre slitage hjälper till att bibehålla inte bara din Porsches prestanda, utan också dess värde.

Porsche Original Parts