Porsche - Keuringen & Inspecties

Keuringen & Inspecties

Er zijn momenten dat uw Porsche gekeurd dient te worden. Sommige keuringen zijn wettelijk voorgeschreven zoals de APK. De specialisten van uw Porsche Centrum hebben daarvoor alles in huis. Dat geldt ook voor niet verplichte, maar zeer nuttige keuringen zoals de Porsche Aankoopkeuring, de Porsche Classic Check, de Porsche winter- en zomerinspectie en de Porsche Trader Check.

Officieel Porsche Keuringsrapport

Van elke keuring of inspectie ontvangt u een officieel Porsche keuringsrapport waarin de bevindingen van de specialisten van Porsche tot in detail staan vermeld. U weet precies waar u aan toe bent.

Porsche Classic Technisch Certificaat

Porsche Classic Technisch Certificaat

Het complete verhaal van uw klassieke Porsche. Een bewijs dat uw auto origineel én in perfecte staat is. Inclusief geboorte informatie en een uitvoerige inspectie.

Meer informatie
Porsche - APK

APK

Als uw Porsche bij een officieel Porsche Centrum in onderhoud is, krijgt u van uw serviceadviseur tijdig te horen wanneer het tijd is voor de APK. Bij Porsche is de APK keuring gratis als u hem combineert met een grote onderhoudsbeurt.

Meer informatie
Porsche - Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

Uw Porsche wordt op maar liefst 93 punten gecheckt. De specialisten van Porsche kennen ieder model tot in detail en weten dus exact waar ze bij uw Porsche op moeten letten.

Meer informatie
Porsche - Classic Check

Classic Check

Om vast te stellen in hoeverre een klassieke Porsche origineel is, kunt u bij een officieel Porsche Centrum - gratis - de Porsche Classic Check laten uitvoeren.

Meer informatie
Porsche - Winterinspectie

Winterinspectie

Bij de Winterinspectie besteden de Porsche technici veel aandacht aan wintergevoelige punten als de accu, de elektronica en de vloeistofniveaus. Uiteraard worden ook de motor, de transmissie, het onderstel en de uitlaat nauwgezet geïnspecteerd.

Meer informatie
Porsche - Zomerinspectie

Zomerinspectie

Voor een optimale voorbereiding van lange en intensieve (vakantie)ritten is er de Porsche Zomerinspectie: een grondige controle met de focus op de uitdagingen van de zomer.

Meer informatie
Porsche - Geboortecertificaat

Geboortecertificaat

Het is mogelijk om een officieel geboortecertificaat van uw Porsche aan te vragen. Dit bevestigt de originaliteit van uw auto

Meer informatie