Porsche Assistance
Porsche Assistance
 

Porsche Assistance

Deze exclusieve service voor klanten garandeert u een gepaste hulpverlening, afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – in heel Europa.

Waar in Europa u zich ook achter het stuur van uw Porsche bevindt, de Porsche Assistance service biedt u mobiliteit en veiligheid – 365 dagen per jaar. De klantenservice achter Porsche Assistance zorgt ervoor dat u op de beste manier geholpen wordt, en is u graag van dienst bij de planning van uw verdere reis en de reservering van accommodatie onderweg – dat alles om u zo goed mogelijk te helpen. Als uw auto afgesleept moet worden, kan Porsche Assistance u een leenauto ter beschikking stellen voor de duur van maximaal twee dagen, waarbij u de keuze hebt uit het aanbod van een aantal topmerken.

Veel Porsche eigenaren willen ook wel eens met hun auto op het circuit racen en, vooropgesteld dat uw auto geschikt is voor transport op een takelwagen, voorziet Porsche Assistance desgevraagd zelfs in de mogelijkheid om uw auto op te halen bij een circuit dat toegankelijk is voor het publiek. Porsche Assistance is gratis tot twee jaar na aankoop van een nieuwe auto.

Porsche Assistance geldt voor een minimumperiode van één jaar bij de aanschaf van een Porsche Approved occasion en is inbegrepen in de Porsche Approved Garantie voor de gehele looptijd van de polis. Porsche Assistance For Life: indien uw auto is voorzien van een geldig Quality ID heeft uw auto recht op Porsche Assistance, ongeacht het bouwjaar.

Indien onderhoud aan uw Porsche uitgevoerd wordt door een officieel Porsche (Service) Centrum nadat de officiële garantieperiode verstreken is, heeft u alsnog recht op Porsche Assistance.

Porsche Assistance omvat onder andere de volgende services:

  • Hulp/ assistentie bij pech of ongeval
  • Berging
  • Vervangend vervoer
  • Voortzetten van de reis / repatriëring / vervoer van het herstelde voertuig naar huis
  • Kosten voor overnachting
  • Autosleutelservice
  • Repatriëring niet-hersteld voertuig naar huis
  • Repatriëring van het voertuig in het geval dat de bestuurder hier niet toe in staat is
  • Telefonisch contact met het hulpcentrum

De services van Porsche Assistance gaan altijd in overleg. Zelf genomen maatregelen kunnen niet worden vergoed.

Disclaimer: onder voorbehoud van drukfouten.