Porsche Approved Occasions
 

Porsche Approved Occasions

Porsche Approved OccasionsPorsche Approved OccasionsPorsche Approved Occasions

Gegarandeerde passie.

Een Porsche blijft altijd een Porsche. Onze Porsche Approved Occasions wekken dan ook net zoveel emoties op als op de eerste dag. Ze stralen de passie uit waarmee we ze op 111 punten hebben gecontroleerd. Ze laten uw hart sneller kloppen, omdat we heel ons hart en onze ziel in het klaarmaken van de auto's leggen. En ze bieden zekerheid door onze Porsche Approved Garantie.

Dat maakt het verschil.

Porsche - De 111-puntencheck.

De 111-puntencheck.

Voor onze Porsche Approved Occasions gaan we een stap verder. Onze technici controleren de staat van de auto nauwgezet aan de hand van een checklist met 111-punten. Ook worden de volledige documentatie en geschiedenis van de auto nauwkeurig bekeken. Op die manier creëren we meer dan alleen een bewijs van kwaliteit. Wij creëren vertrouwen en blijvende waarde.

Porsche - Het klaarmaken van de auto.

Het klaarmaken van de auto.

Niets ontsnapt aan de ogen van onze technici. Alle functies worden gecontroleerd en indien nodig worden reparaties uitgevoerd met originele Porsche onderdelen. Bij het klaarmaken is er ook veel aandacht voor het optische. Gedreven door passie en perfectie brengen wij onze Porsche Approved Occasions zoveel mogelijk terug in de originele staat.

Porsche Approved Garantie.

Porsche Approved Garantie.

Elke gecertificeerde occasion wordt geleverd met ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie op een nieuwe Porsche, evenals Porsche Assistance. De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen en biedt zekerheid op hetzelfde niveau als de garantie op een nieuwe Porsche. Porsche Assistance garandeert ondersteuning en mobiliteit bij pech, een ongeval of diefstal.

Porsche E-Performance.

Porsche E-Performance.

Porsche Approved omvat ook volledig elektrische en plug-in hybridemodellen. De speciaal aangepaste 111-puntencheck omvat onder meer een controle van de hoogvoltaccu. Bovendien biedt uw Porsche Centrum advies en ondersteuning bij de thuisinstallatie van laadaccessoires.

Porsche Financial Services.

Porsche Financial Services.

Vervul uw sportwagendroom met de op maat gesneden financierings- en leasingaanbiedingen van Porsche Financial Services. Bovendien kunt u met onze verzekeringsproducten een uitgebreide verzekering tegen schade afsluiten en met onze creditcard, de Porsche Card S profiteren van de talrijke voordelen.

De originele accessoires van Porsche Tequipment.

De originele accessoires van Porsche Tequipment.

Met de hoogwaardige en originele accesoires van Porsche Tequipment kunt u uw occasion achteraf heel eenvoudig aan uw wensen aanpassen. Met producten die perfect bij uw Porsche passen. En bij u. Vraag het onze medewerkers en laat u inspireren.

Porsche Assistance.

Deze exclusieve service voor klanten garandeert u een gepaste hulpverlening, afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – in heel Europa.

Vind meteen de juiste.
Ontdek het aantrekkelijke aanbod van occasions in uw Porsche Centrum en via onze onlinezoekfunctie naar occasions.