Overzicht van de Porsche Service

Overzicht van de Porsche Service

Velen denken dat een herstelling bij Porsche een luxe is.
Op de prijs na, zijn we het daar volledig mee eens.

Bestuurder en wagen vormen één team. En die relatie mag zeker niet verstoord worden. Bestuurders van een Porsche mogen dus de beste kwaliteit verwachten voor hun wagen. En niet alleen op de baan, maar ook op het vlak van onderhoud.

Uw Porsche is zo ontworpen dat hij de meest extreme situaties aankan. Voor goedkope onderdelen is er geen plaats in uw wagen. Bij een herstelling garandeert de Porsche Service het gebruik van originele onderdelen, ontwikkeld door een constructeur van sportwagens en getest op circuit.

Kwaliteit werpt steeds zijn vruchten af, en onder meer daarom biedt Porsche als enige constructeur twee jaar garantie op herstellingen en originele wisselstukken.

En omdat wij zelf onze specialisten opleiden, beschikken alleen zij over de nodige knowhow voor oude Porsche-modellen. Het enige goede excuus om geen originele Porsche-stukken te gebruiken, is dus geen Porsche hebben.

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Porsche Centre. Er staat steeds iemand tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u een overzicht te geven van het volledige aanbod van het Porsche Centre.