Porsche - 911 Carrera 4S - Belgian Legend Edition
911 Carrera 4S
Belgian Legend Edition
911 Carrera 4S Belgian Legend Edition
 

911 Carrera 4S Belgian Legend Edition

DE BELGIAN LEGEND EDITION
Hij is een van de meest veelzijdige en getalenteerde racepiloten ter wereld. Hij won de 24 uur van Le Mans, Parijs Dakar en talrijke Formule 1-races. Zijn carrière omvat meer dan drie decennia en wordt vandaag nog altijd beschouwd als een van de meest succesvolle in de autosport. Zijn naam? Jacky Ickx.

Porsche wilde hulde brengen aan deze uitzonderlijke piloot. Omdat Jacky Ickx een racelegende is en blijft. Een Porsche-legende. Een Belgische legende.

Met genoegen presenteren wij de 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition. Een meesterwerk in een beperkte serie van maar 75 exemplaren, ter ere van het 75-jarig jubileum van Jacky lckx in 2020.
Porsche - 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition
HET CONCEPT
De 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition is uniek, net als Jacky Ickx, aan wie hij is opgedragen. Zelfs de X Blue-kleur van deze Limited Edition, geïnspireerd door een van de beroemde helmen van Jacky Ickx, is nooit eerder uitgebracht. De lijnen van de 911 zijn direct herkenbaar: atletisch, puur, en laserscherp. Het ontwerp straalt een imposante kracht uit, benadrukt door de royale ronding van zijn zijvleugels.

De karakteristieke reliëflijnen op de hertekende motorkap en de gebogen neus boven de voorbumper verwijzen duidelijk naar de eerste generatie van de 911. De esthetiek van een tijdloze moderniteit.

911 Carrera 4S Belgian Legend Edition

Verbruik / Emissiewaarden WLTP: Gecombineerd verbruik (WLTP) 10,4-11,0 l/100km; CO2-uitstoot [g/km] (WLTP) 237-250 g/km