Porsche - 911 Targa 4S Heritage Design Edition
911 Targa 4S Heritage Design Edition
Porsche - 911 Targa 4S Heritage Design Edition
911 Targa 4S Heritage Design Edition
 

Tider kommer och går.
Ikoner stannar kvar.

Beliefs that made history. An attitude to life that shaped generations. Songs that got under your skin. Design that won the battle against time.

Porsche - 911 Targa 4S Heritage Design EditionPorsche - 911 Targa 4S Heritage Design EditionPorsche - 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Vore det inte härligt om vi kunde få återuppleva allt det där? Och återuppväcka tidsandan? De goda nyheterna: det kan vi. För det som berörde människors hjärtan och fick dem att glädjas är tillbaka. I form av Porsche Heritage Design-modellerna. Med inspiration från 50-, 60-, 70- och 80-talsandan för de svunna tiders livsstil tillbaka till vägen.

Allt började på 1950-talet – den tid då sportbilskänslan som var ”made in Germany” hävdade sig på världens vägar och racerbanor. Startskottet kom med legendariska Porsche 356 som tillsammans med revolutionerande 911 Targa var inspirationen till vår första modell – 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Utrustad med toppmodern sportbilsteknik och historiska designelement återupplivar denna version det som en gång ansågs vara coolt.

Kort sagt: tack vare sina distinkta designhöjdpunkter är 911 Targa 4S Heritage Design Edition en ikon som är lika fascinerande idag som dess förebilder var på sin tid.

Tillbaka i tiden.
911 Targa 4S Heritage Design Edition tar dig tillbaka till 50-talet och det tidiga 60-talet. Den vackraste resan med en Porsche är ibland den som går genom tiden.

An Icon of Cool. Designhöjdpunkterna.

Exteriörfärger.

Exteriörfärgerna är intensiva, högkvalitativa och i perfekt harmoni med den silverfärgade Targa-bygeln och de guldfärgade loggorna. Välj mellan Cherry Metallic, GT Silver Metallic, svart, Guards Red, Crayon eller en unik färg.

Tvåfärgad läderinteriör.

Välj mellan två olika färgkombinationer. Båda skapar en harmonisk helhetslook: OLEA club-läder i Bordeaux Red/Atcama Beige och OLEA club-läder i svart/Atacama Beige.

Manchester Atacama Beige.

Materialet från tidigare drömmar återupplivas i interiören: elegant manchester i Atacama Beige pryder dörrarnas mittpaneler och sätenas mitt – och återuppväcker 50-talets anda och stil.

Guldfärgade loggor.

Individuella signaturer är unika – och ibland värda sin vikt i guld. Som Targa-loggan och de guldfärgade loggorna på bakpartiet, som inte bara är en hyllning till forna tider utan även en exklusiv lackering.

1963-emblemet.

Det är inte bara vad som finns under motorhuven som är viktigt – det handlar också om vad som finns ovanpå. 1963-emblemet pryder 911 Targa 4S Heritage Design Editions motorhuv, sportratt, bilnyckel och hjulnav.

Heritage Design-plakett.

En kvalitetsstämpel, i ny utgåva, som återigen pryder kylargrillen: Heritage Design-plaketten. Den tilldelades på 50-talet för utmärkt motorprestanda.

Personligt startnummer och dekal på utsidan.

Porsche är synonymt med motorsport. Därför pryds 911 Targa 4S Heritage Design Editions sidor av ett valfritt, personligt startnummer, inspirerat av den tidiga motorsportserien. Grafiken på framskärmarna och dekalen på sidorna av bilens exteriör påminner med sin nostalgiska design om racervarianterna av 356.

Begränsad upplaga-plakett.

En av få utvalda: plaketten på instrumentpanelen är en referens till det begränsade antalet om 992 exemplar – och till nya Heritage Design Edition – the icon of cool.

Porsche Exclusive Manufaktur.

Ibland är det de små detaljerna som väcker de största känslorna. Som den präglade ”Porsche Exclusive Manufaktur”-loggan på luckan till förvaringsfacket.

Kombiinstrument.

Nästan som att färdas tillbaka i tiden: kombiinstrumentet kombinerar två moderna högupplösta 7-tumsdisplayer med en analog varvräknare, klassiskt stylad med vit visare och vita markeringar för maximal kontrast. Siffrorna visas i grönt som en hyllning till legendariska Porsche 356.

Innertak.

Interiören påminner också om det förflutna: perforerat Alcantara-läder i Atacama Beige pryder innertaket och A- och B-stolparna. Ett stycke Porsche-historia som du kan röra vid.

Instegsskydd i borstat aluminium.

Instegsskydden i borstat aluminium pryds av 911 Targa 4S Heritage Design Edition’-loggan som ytterligare en exklusiv detalj.

Heritage Design-golvmattor.

Heritage Design-golvmattorna är en elegant detalj i golvutrymmet.

Bilnyckel och nyckelfodral.

Exklusivitet in i minsta detalj: bilnyckelns lackering och lädernyckelfodralets färger har en finish i samma färg som bilens exteriör och interiör, och raffineras av det historiska Porsche-emblemet.

360° exteriör

360° interiör

Porsche - Konfigurera nu

Konfigurera nu

Porsche - Exclusive Manufaktur kundcenter

Exclusive Manufaktur kundcenter

Personaliseringen av din sportbil är en hjärtefråga. För dig och för oss. Våra kundcenterexperter finns tillgängliga på begäran för att ge dig råd om hur du kan personalisera din bil.

Upptäck

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - 911 modellsida
911 modellsida