Opdateringen til din digitale co-driver.  - Vi udvider udbuddet af tjenester til dig fra Porsche Connect.
Opdateringen til din digitale co-driver.
Vi udvider udbuddet af tjenester til dig fra Porsche Connect.

Porsche Taycan begejstrer ikke kun med kombinationen af elektromobilitet og fascinationen ved sportsvogne – men også med sin digitale ydeevne. De nye funktioner og tjenester, der nu er tilgængelige, sikrer en endnu mere intensiv og komfortabel køreoplevelse. Besøg dit Porsche Center og få softwareopdateringen installeret i bilen uden beregning.

Aftal en tid med dit Porsche Center.

Find Porsche Center

De nye funktioner til Porsche Connect.
Dit værkstedsbesøg er det første skridt til at kunne udnytte de nye on demand-funktioner, Porsche Connect Care og den udvidede Porsche Connect-pakke. Derefter behøver du kun at købe de ønskede tjenester i Porsche Connect Store og aktivere dem. Du kan finde flere oplysninger om dette i Porsche Connect Store herunder.

On demand-funktioner

Aktiv banekørsel

Når man kører i byen, befinder ideallinjen sig altid i midten af ens egen kørebane. Den aktive baneføring1) understøtter dig ved, at den altid – også i tæt trafik – holder køretøjet midt i banen med kontinuerlige styreindgreb.

Porsche InnoDrive

Porsche Taycan har ikke kun et godt øje til fremtidens mobilitet, men holder også øje med det stykke vej, der ligger lige foran dig. Fremsynet og uafhængigt tilpasser Porsche InnoDrive1) hastigheden til fartgrænser, vejsving, rundkørsler samt vigepligts-, advarsels- og stopskilte. For mere komfort, mere effektivitet og en bedre køreoplevelse.

Servostyring Plus

Hvert vejsving er som skabt til Porsche Taycan – især med Servostyring Plus, der dynamisk tilpasser sig til kørselshastigheden. Ved høje hastigheder reagerer den direkte og præcist, og ved lavere hastigheder regerer den med en stærkere styreassistance.

Porsche Connect Care.
For ægte Porsche-entusiaster findes der kun ét mål: Altid være godt kørende. Hvis du er undervejs og skulle opleve problemer, kan du gøre brug af Porsche Connect Care-pakkens Breakdown Call. Ved hjælp af fjerndiagnose kan fejlen opdages og under visse omstændigheder afhjælpes direkte. Hvis det ikke er muligt af afhjælpe fejlen på afstand, vil Porsche Assistance komme til dig og transportere din bil til nærmeste værksted.

Porsche Connect-pakken

Apple Podcasts

Aktuelle nyheder, fascinerende historier og ny inspiration: Porsche Taycan er det første køretøj i verden med fuldstændig integration til Apple Podcasts. Via skærmen i Porsche Advanced Cockpit kan du streame mere end 1,5 millioner podcasts på 100 sprog.

Apple Music

Mange mennesker synger kun under bruseren – eller i bilen. Apple Music har funktionen Lyrics, hvor sangteksterne fra Apple Music kan følges i realtid på passagerskærmen i Porsche Taycan. Derudover har du adgang til tusinder af playlister og til 70 millioner sange - helt uden reklamer.

Trådløs Apple CarPlay

Med Apple CarPlay har du nu adgang til alle apps på din iPhone gennem den trådløse forbindelse til Porsche Communicaion Management (PCM). På den måde kan du via Siri nemt sende og besvare tekstbeskeder og afgive stemmekomandoer.

Dynamic Ambient-Lighting

Den mangefarvede atmosfærebelysning2) i kabinen kan nu også forbindes med de anvendte medier. Belysningen kan altså tilpasse sig din yndlingsmusik ved at afspejle de dominerende farver på den viste coverkunst til den aktuelle sang. Perfekt til at skabe en mere individuel atmosfære, hvor du føler dig godt tilpas på vej til dit næste mål.

Extended Charging Planner

Extended Charging Planner giver dig yderligere informationer og detaljer på ruteskærmen. På den måde kan du endnu bedre udnytte dens optimale ruteplanlægning - inklusive ladestop for at minimere din rejsetid.

Aftal en tid med dit Porsche Center.
Dit Porsche Center glæder sig til dit besøg.

Udvalget af services i Porsche Connect afhænger af model og tilgængelig i det enkelte land. Informationerne på denne side er for at give et generelt overblik, hvorfor vi altid anbefaler, at du logger ind i Connect Store med dit Porsche-id for at se tilgængeligheden af services til netop dit køretøj.

1) Kan fås udstyret med afstandsreguleret cruisekontrol.

2) Kan fås udstyret med atmosfærebelysning.