Alle
Sportssedan
Sport Turismo
Panamera 4 E-Hybrid
fra kr 1.517.052
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
280 km/h
Toppfart
WLTP*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
TBA
49 – 56
km
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo
fra kr 1.558.033
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
280 km/h
Toppfart
WLTP*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
TBA
47 – 54
km
Panamera 4S E-Hybrid
fra kr 1.726.997
412 kW/560 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
298 km/h
Toppfart
WLTP*
2,8 – 2,2
l/100 km
64 – 50
g/km
TBA
46 – 53
km
Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition
fra kr 1.650.610
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
280 km/h
Toppfart
WLTP*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
24,4 – 22,6
kWh/100 km
49 – 56
km
Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo
fra kr 1.773.838
412 kW/560 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
293 km/h
Toppfart
WLTP*
3,0 – 2,4
l/100 km
67 – 55
g/km
TBA
45 – 50
km
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition
fra kr 1.697.167
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
WLTP*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
24,9 – 23,1
kWh/100 km
47 – 54
km
Panamera Turbo S Sport Turismo
fra kr 3.079.904
463 kW/630 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
fra kr 2.520.479
514 kW/700 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,2 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
315 km/h
Toppfart
WLTP*
3,0 – 2,9
l/100 km
69 – 65
g/km
TBA
46 – 48
km
Tilbake til begynnelsen
Panamera 4S E-Hybrid
Car Configurator
 
Ideen bak Panamera.
Kan en visjon være logisk? Og bør den være det? Sannsynligvis ikke. Vi mener at jo mer visjonær ideen er, desto mer spennende blir resultatet. Da er det verdt å kjempe for den. Slik var det også med Panamera. En sportsbil med plass til fire personer? Med imponerende ytelser og komfort?

Med Porsches dynamiske kjøreegenskaper, og samtidig lavere drivstofforbruk? Mange sa at det ikke var mulig. Andre sa at det var modig.

Design.

Bør en sportslig sedan se ut som en sedan? Panamera svarer med et rungende nei. Tre ganger.

Porsche - Karosserivarianter.Porsche - Karosserivarianter.

Karosserivarianter.

Panamera.

Profilen og proporsjonene til Panamera, Panamera Executive og Panamera Sport Turismo gjør dem lett gjenkjennelige som Porsche. De er atletiske med rene linjer og tydelige konturer.

Den lange akselavstanden, det korte overhenget foran og det lengre overhenget bak gir dem et dynamisk utseende. Profilen skaper den slanke linjen som er så typisk for Porsche, og tilfører en lett eleganse.

Panamera Sport Turismo.

Det er en kjent sak at Panamera er en sportslig bil med god plass til fire personer. Modellversjonen Sport Turismo leveres som standard med 4 + 1 seter, slik at du får plass til en femte person. Selv om dette ekstra setet ikke er et enkeltsete i full størrelse, er det en god løsning for å få sitteplass til en ekstra passasjer på korte og middels lange turer.

Her får du både elegant design og praktiske løsninger, blant annet stor bakluke og lav lastekant som gjør det enkelt å få det meste inn i Panamera Sport Turismo. Ikke minst på grunn av det imponerende bagasjeromsvolumet på opptil 1384 liter.

360° utvendig.

Porsche - UtvendigPorsche - Utvendig

360° innvendig.

Høydepunkter.

En ny generasjon dekk.

Det nye understellet og en ny generasjon 20- og 21-tommers dekk gir en mye bedre kjøreopplevelse.

Førerassistentsystemer.

Førerassistentsystemene gjør kjøringen tryggere og mer avslappet. Og med Porsche Connect har du alle digitale muligheter, uansett hvilken Panamera-versjon du velger.

Porsche InnoDrive.

Med Porsche InnoDrive får den adaptive cruisekontrollen flere funksjoner, slik at kjøreturen i Panamera blir sportsligere, mer komfortabel, mer effektiv og tryggere.

Head-up-display.

Head-up-displayet viser all relevant informasjon i synsfeltet ditt, og filskifteassistenten varsler deg hvis det er noe i blindsonene. Filholderassistent med trafikkskiltgjenkjenning er standardutstyr på Panamera og gjør lange turer på motorvei mer avslappet.

Utforsk de ulike Panamera-variantene.

Hittil har du fått en oversikt over høydepunktene. Her finner du mer informasjon.

Porsche - Utforsk de ulike Panamera-variantene.
Porsche - Design
Design
Les mer
Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design.

Med Panamera har vi gått våre egne veier, men samtidig vært tro mot røttene våre. Resultatet er en luksussedan med gjenkjennelig Porsche-DNA.

Porsche - Eksteriør.
Eksteriør.

Felger.

Informasjon om hjul finner du her.

Interiør.

Den gjennomtenkte sportsbilergonomien med skrånende midtkonsoll, rett dashbord og analog turteller midt på instrumentpanelet er typisk for Porsche. Det nye rattet kombinert med Porsche Advanced Cockpit gir rask tilgang til de viktigste funksjonene.

Neste kapittel
Ytelser
Ytelser
Les mer
Ytelser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ytelser.

En kjøretur i en Porsche er alt annet enn en transportetappe, enten du sitter i førersetet, passasjersetet foran eller i baksetet.

Understell.

Understellet på Panamera gir en optimal balanse mellom sportslige kjøreegenskaper og komfort. Ikke minst takket være redesign av systemene i understellet kombinert med enda mer presis styring og en ny generasjon dekk. Det gir bedre ytelse, og ikke minst bedre komfort – spesielt på krevende underlag. Oppgradert teknologi som den adaptive luftfjæringen med tre kamre, Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) og bakakselstyring gir enda bedre kjøreegenskaper. Den integrerte understellsreguleringen Porsche 4D Chassis Control, som analyserer kjøresituasjonen i tre dimensjoner, for eksempel vippe-, krenge og dreiebevegelser, beregner optimale kjøretilstander basert på denne analysen og synkroniserer alle understellssystemene i sanntid (den fjerde dimensjonen). Målet er å optimere ytelsen og oppnå en optimal balanse mellom sportslige kjøreegenskaper og komfort.

Bakakselstyring.

Bakakselstyringen (ekstrautstyr, standardutstyr på Panamera 4S Executive, Panamera 4S E-Hybrid Executive, Panamera Turbo S og Panamera Turbo S E-Hybrid) gir både bedre ytelser og gjør bilen bedre egnet for hverdagskjøring. Ved lave hastigheter styrer systemet bakhjulene i motsatt retning av forhjulene. Dette gjør at akselavstanden føles kortere. Svingradiusen reduseres, manøvreringen blir smidigere, og det blir mye enklere å parkere.

Ved høye hastigheter styrer systemet bakhjulene i samme retning som forhjulene. Dette gjør at akselavstanden føles lengre, og gir økt stabilitet. Bakakselstyringen legger til rette for sportslig kjøring, samtidig som den gjør bilen stabil og godt egnet for hverdagskjøring. Bilen blir enklere å manøvrere og tryggere å kjøre, samtidig som ytelsene øker betraktelig.

Bremser.

I mer enn 70 år har målet vårt vært å bli raskere. Også når det gjelder å stoppe. Derfor har alle modellversjonene, bortsett fra Panamera Turbo S og Turbo S E-Hybrid, seksstemplers faste monoblokkbremsekalipere i aluminium foran og firestemplers faste monoblokkbremsekalipere i aluminium bak. Bremsekaliperne er lukkede. Det gjør dem lettere, samtidig som de er bedre beskyttet mot deformasjon. Pedalen har kort vandring, trykkpunktet er presist, og bremselengden er imponerende kort.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) er gjennomprøvd i motorsport og er standardutstyr på Panamera Turbo S og Turbo S E-Hybrid. De ventilerte keramiske bremseskivene er 420 mm i diameter foran og 410 mm i diameter bak, avhengig av modellversjon, og gir enda bedre bremseytelser.

Sport Chrono-pakke med bryter for valg av kjøremodus.

Med Sport Chrono-pakken blir understellet, motoren og girkassen enda sportsligere.

Med bryteren med Sport Response-knapp på rattet kan du velge mellom fire kjøremoduser: Normal, Sport og Sport Plus, og Individual, for en enda mer personlig kjørestil.

Neste kapittel
Komfort

Forbruk og utslipp.

Panamera Turbo S Sport Turismo (WLTP)*
13,3 – 13,0
l/100 km
302 – 295
g/km
Komfort
Les mer
Komfort
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komfort.

Fra førersetet er fokus på deg og ditt neste mål, og hvordan reisen kan gjøres så sportslig som mulig. I baksetet hersker roen, takket være god plass til familie, venner eller kolleger. Og helt bakerst er det et stort bagasjerom med bred bakluke. Baksetene kan legges ned, slik at du får enda mer bagasjeplass. Det er ikke typisk for sportsbiler – men det er typisk for Panamera.

Porsche - Forsetene.
Forsetene.
Forsetene er svært komfortable og gir god støtte i krappe svinger uten å begrense bevegelsesfriheten. Setehøyde, setevinkel, seteryggvinkel og seteavstand kan justeres elektrisk.
Komfortsetene foran (14-veis, elektrisk) har også fireveis korsryggstøtte og justering av seteputen i lengderetningen. Minnefunksjonen lagrer innstillingene for seter, ratt, sidespeil og andre tilpassede innstillinger.
De adaptive sportssetene (18-veis, elektrisk) har kraftige sete- og seteryggvanger som gir enda bedre sidestøtte og høy komfort på lange kjøreturer.
Porsche - Baksetene.
Baksetene.
De to enkeltsetene i baksetet gir svært god sidestøtte i krappe svinger. Det er høy komfort i baksetet med god beinplass og takhøyde. Bilen kan også leveres med komfortseter bak med elektrisk justering av seteryggen, justering av seteputen i lengderetningen og korsryggstøtte (ekstrautstyr). Avhengig av bilens utstyr kan passasjersetet foran også justeres fra baksetet.
Har bilen adaptive sportsseter foran, har den også sportsseter bak med kraftige sidevanger som gir bedre sidestøtte.
Setekonseptet 4 + 1 er standard på Sport Turismo-versjoner, og det kan også leveres til de andre Panamera-modellene. Da har bilen to enkeltseter i full størrelse i baksetet og en ekstra sitteplass i midten i stedet for midtkonsollen.
Porsche - Bagasjerommet.
Bagasjerommet.
Bagasjerommet i Panamera og Panamera Executive er på opptil 495 liter, avhengig av versjon (på E-Hybrid-modeller er det på opptil 403 liter). Panamera Sport Turismo har et bagasjeromsvolum på opptil 515 liter.
Alle versjonene har stor, automatisk bakluke med justerbar åpningshøyde som standard. Den åpnes og lukkes med en knapp.

Førerassistentsystemer.

Du vet nøyaktig hvor du vil. Du har et klart mål for øyet. Men la oss være ærlige: Det er alltid greit å få litt hjelp.

Porsche InnoDrive med adaptiv cruisekontroll.*

En Porsche er bygget for kjøreopplevelser. Den beste kjøreopplevelsen får du i en bil som er sportslig, komfortabel, effektiv og trygg. Porsche InnoDrive hjelper deg på en helt ny måte når du kjører. Systemet utvider den adaptive cruisekontrollen med flere, innovative funksjoner.

Porsche InnoDrive hjelper føreren innenfor systemets grenser. Føreren må alltid følge med og være klar til å gripe inn. Systemet kan overstyres med bremse- eller gasspedalen. Porsche InnoDrive er ikke tilgjengelig i alle land.

Systemet tilpasser hastigheten forutseende. Porsche InnoDrive bruker navigasjonsdata og informasjon fra radar- og videosensorene til å registrere fartsgrenser og veiforløpet lenger framme, og tilpasser giringen og hastigheten til Porsche Panamera deretter. Dette smarte systemet gjør at du kan kjøre mer effektivt.

Køassistent.

Porsche InnoDrive med adaptiv cruisekontroll har også køassistent. Den gjør det enklere å kjøre i kø.

Køassistenten registrerer veioppmerking og andre kjøretøyer på veien. Når du kjører i opptil ca. 60 km/t, holder systemet bilen midt i filen. Det tilpasser avstanden til kjøretøyet foran og følger køen (innenfor systemets begrensninger). Det gjør at du kan kjøre mer avslappet på lange turer.

Head-up-display.

Head-up-display er standardutstyr på Panamera Turbo S og Turbo S E-Hybrid. Teknologien kan leveres som ekstrautstyr til alle andre Panamera-modellversjoner. Displayet viser relevant informasjon i førerens synsfelt. Teknologien får det til å se ut som om informasjonen vises 2,3 meter foran føreren. Displayet kan tilpasses førerens høyde og sittestilling i PCM. Føreren slipper distraksjoner og kan følge med på veien. Displayet viser blant annet hastighet, turtall, innkommende anrop og navigasjon. Veiskilt, advarsler og Sport Chrono-informasjon kan også vises, avhengig av bilens utstyr. Du kan stille inn hvilken informasjon som skal vises.

Porsche - Frontlyktene.Porsche - Frontlyktene.

Frontlyktene.

LED-hovedlys med Porsche Dynamic Light System (PDLS).

LED-hovedlys med Porsche Dynamic Light System (PDLS) har dynamisk lyshøyderegulering, adaptive lys og hastighetsavhengig lysfordeling. De er standardutstyr på Panamera GTS, Turbo S og Turbo S E-hybrid, og kan leveres som ekstrautstyr til de andre Panamera-modellversjonene. Disse lyktene lyser opp veien bedre både på nært hold, på sidene og på langt hold og øker dermed sikkerheten.

LED Matrix-hovedlys med Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus).

LED Matrix-hovedlysene regulerer fjernlyset automatisk til kjøresituasjonen ved å slå de 84 lysdiodene av og på enkeltvis. Du unngår å blende trafikanter foran deg og trafikanter som kommer imot, samtidig som området mellom og rundt dem er godt belyst. Lysene dimmes, slik at du ikke blender møtende trafikanter, mens området til høyre for dem lyses opp mer, slik at det blir enklere å holde fokuset. Avblending av reflekterende veiskilt forhindrer at du blir blendet. LED Matrix-hovedlysene med PDLS Plus gir kraftig, jevn belysning som øker sikkerheten.

Lydanleggene.

BOSE® Surround Sound System.

Bose® Surround Sound System har 14 høyttalere med en total effekt på 710 watt. Sammen med en subwoofer gir disse høyttalerne en balansert og naturlig lydgjengivelse. Bose® SoundTrue®-teknologi gir enda bedre lydkvalitet og dynamikk for komprimerte filformater, for eksempel MP3. AudioPilot®-teknologien måler kontinuerlig støynivået i kupeen og tilpasser avspillingen, slik at lydnivået blir jevnt.

Burmester® 3D High-End Surround Sound System.

Effekt på imponerende 1455 watt. 21 høyttalere med separat justering, inkludert aktiv subwoofer med digital forsterker (klasse D) på 400 watt, toveis senterhøyttaler og totalt elementareal på over 2500 cm². De unike bånddiskantene gir klar og jevnt fordelt lyd uten forvrengning.

Porsche Connect – din digitale kopilot.
Porsche Connect – din digitale kopilot.
Med Porsche Connect får du nettbaserte tjenester i bilen. Systemet komplementerer de digitale funksjonene i Panamera. Finn den beste kjøreruten, synkroniser kontakter og adresser og få tilgang til kalenderen din i PCM. Porsche Connect er din personlige assistent som hjelper deg både før, under og etter kjøreturen.
Porsche - Les mer om Connect-tjenestene.

Les mer om Connect-tjenestene.

Neste kapittel
GTS

Forbruk og utslipp.

Panamera 4 E-Hybrid (WLTP)*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
TBA
49 – 56
km
Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition (WLTP)*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
24,4 – 22,6
kWh/100 km
49 – 56
km
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo (WLTP)*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
TBA
47 – 54
km
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition (WLTP)*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
24,9 – 23,1
kWh/100 km
47 – 54
km
Panamera 4S E-Hybrid (WLTP)*
2,8 – 2,2
l/100 km
64 – 50
g/km
TBA
46 – 53
km
Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo (WLTP)*
3,0 – 2,4
l/100 km
67 – 55
g/km
TBA
45 – 50
km
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (WLTP)*
3,0 – 2,9
l/100 km
69 – 65
g/km
TBA
46 – 48
km
Panamera Turbo S Sport Turismo (WLTP)*
13,3 – 13,0
l/100 km
302 – 295
g/km
GTS
Les mer
GTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Panamera GTS-modeller.

Har du satt deg høye mål, må du holde fokus. Rendyrke styrkene dine. Konsentrere deg om det som virkelig betyr noe. Det er nettopp dette de tre bokstavene GTS står for. Sammen med navnet Porsche er GTS synonymt med umiddelbar og ekte kjøreglede.

Panamera GTS har en iøynefallende design med detaljer som sidevinduslister, lufteåpninger på sidene, logoer bak og sportsenderør i høyglanset sort.

Et særtrekk som fremhever bilens sportslige natur er den 4-liters twinturbo V8-motoren med lineær kraftutvikling. Her slipper du forsinkelser, slik man ofte opplever med turbomotorer. Sportseksosanlegget med intens V8-lyd er det perfekte supplementet. Det samme gjelder sportsunderstellet, som er senket med 10 mm. Det har adaptiv luftfjæring og et strammere oppsett som er skreddersydd for Panamera GTS.

Interiøret i Panamera GTS er også sportslig med en kombinasjon av sort skinn og Alcantara®, adaptive sportsseter med GTS-logo på hodestøttene og dekorative detaljer og dørlister i sort børstet og eloksert aluminium. Til og med rattkransen på GT-sportsrattet og taket er trukket i Alcantara®.

Neste kapittel
Platinum Edition
Platinum Edition
Les mer
Platinum Edition
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bygget med lidenskap.

Panamera Platinum Edition byr på en perfekt kombinasjon av luksus, komfortfunksjoner og eksklusive designhøydepunkter.

Funksjoner.

Eksteriør.

Utvendig imponerer Platinum Edition med LED frontlykter, eksklusive baklykter, sportsenderør i sort og dekorelementer i sort høyglans. Standard metalliclakk avrunder det eksklusive utseendet.

Se – uten å bli sett.

Det tonede glasset i panoramasoltaket skaper en lys og behagelig atmosfære i bilen. Tonede bakruter beskytter mot sollys og nysgjerrige blikk og gir ro fra den travle hverdagen utenfor.

Ubegrenset komfort.

Ekte ytelse krever matchende komfort. Med Comfort Access kan du låse deg inn i Platinum Edition uten å bruke nøkkel. Vel inne i bilen venter komfortsetene med 14-veis justering på deg og sidepassasjeren. Både for- og baksetene har setevarme i setepute og seterygg. Den adaptive luftfjæringen kan justeres for å maksimere ytelsen eller komforten, alt etter hva du selv ønsker.

Interiør.

Straks du setter deg bak rattet på Porsche Panamera Platinum Edition, får du sportsbilfølelsen. GT-sportsratt, interiørpakke i sort børstet aluminium og Porsche-logo på hodestøttene hever det allerede eksklusive interiøret. Ryggekameraet gjør det enklere å manøvrere og parkere.

Lyd og underholdning.

Hver eneste kjøretur er en opplevelse – også når det gjelder lyd. Bose® Surround Sound System av høy kvalitet har 14 høyttalere og en total effekt på 710 watt. Apple Music, Apple Podcasts og Spotify integreres sømløst, slik at du kan lytte til akkurat det du vil – i krystallklar kvalitet.

Porsche - Elegante detaljer.
Elegante detaljer.
Panamera Platinum Edition prydes av små detaljer som modellbetegnelsen og PORSCHE-logoen i silkematt platina.
Porsche - Stilfull fremtoning.
Stilfull fremtoning.
Både Exclusive Design Sport-felgene på 21 tommer og ventilasjonsåpningene på sidene er lakkert i silkematt platina.
Porsche - Eksklusive høydepunkter.
Eksklusive høydepunkter.
Sorte innstegslister i børstet aluminium med Platinum Edition-logo hilser deg velkommen.
Neste kapittel
E-Performance

Forbruk og utslipp.

Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition (WLTP)*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
24,4 – 22,6
kWh/100 km
49 – 56
km
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition (WLTP)*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
24,9 – 23,1
kWh/100 km
47 – 54
km
E-Performance
Les mer
E-Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Panamera E-Hybrid-modeller.

Sportsbilytelser møter komfort i toppklassen. Panamera E-Hybrid-modellene forvandler kjøreturene til sportsarrangementer og jobb til ren fornøyelse – og gir deg et helt nytt syn på hybridteknologi. Og på hverdagen. Den totale effekten er på opptil 700 hk (515 kW). Høres det interessant ut? Fortsett å lese.

Elektrisk ytelse.

Alle Panamera E-Hybrid-modeller fås som sportssedan, Executive og Sport Turismo. Panamera 4 E-Hybrid med 462 hk (340 kW) er innstegsversjonen. Panamera 4S E-Hybrid med 560 hk (412 kW) er et nytt tilskudd til familien. Panamera Turbo S E-Hybrid med 700 hk (515 kW) og maksimalt dreiemoment på 870 Nm er toppversjonen.

Les mer om Porsche E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

Les mer om Porsche E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

Neste kapittel
Modeller og data

Forbruk og utslipp.

Panamera 4 E-Hybrid (WLTP)*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
TBA
49 – 56
km

Velg og bygg din Panamera.

Alle
Sportssedan
Sport Turismo
Valgt
Panamera 4 E-Hybrid
Porsche Panamera 4 E-Hybrid
WLTP*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
TBA
49 – 56
km
fra kr 1.517.052
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
280 km/h
Toppfart
Valgt
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo
WLTP*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
TBA
47 – 54
km
fra kr 1.558.033
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
280 km/h
Toppfart
Valgt
Panamera 4S E-Hybrid
Porsche Panamera 4S E-Hybrid
WLTP*
2,8 – 2,2
l/100 km
64 – 50
g/km
TBA
46 – 53
km
fra kr 1.726.997
412 kW/560 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
298 km/h
Toppfart
Valgt
Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition
WLTP*
2,5 – 2,0
l/100 km
57 – 45
g/km
24,4 – 22,6
kWh/100 km
49 – 56
km
fra kr 1.650.610
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
280 km/h
Toppfart
Valgt
Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo
Porsche Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo
WLTP*
3,0 – 2,4
l/100 km
67 – 55
g/km
TBA
45 – 50
km
fra kr 1.773.838
412 kW/560 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
293 km/h
Toppfart
Valgt
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition
WLTP*
2,7 – 2,1
l/100 km
60 – 49
g/km
24,9 – 23,1
kWh/100 km
47 – 54
km
fra kr 1.697.167
340 kW/462 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,4 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
Valgt
Panamera Turbo S Sport Turismo
Porsche Panamera Turbo S Sport Turismo
WLTP*
13,3 – 13,0
l/100 km
302 – 295
g/km
fra kr 3.079.904
463 kW/630 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
Valgt
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
WLTP*
3,0 – 2,9
l/100 km
69 – 65
g/km
TBA
46 – 48
km
fra kr 2.520.479
514 kW/700 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,2 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
315 km/h
Toppfart
Panamera 4S E-Hybrid
fra kr 1.726.997
Pris
412 kW/560 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
298 km/h
Toppfart
WLTP*
2,8 – 2,2
l/100 km
64 – 50
g/km
TBA
46 – 53
km
Høyde
1.423 mm
Bredde
1.937 mm
Lengde
5.049 mm
Akselavstand
2.950 mm
Tekniske data

Boring 84,5 mm
Slaglengde 86,0 mm
Slagvolum 2 894 cm³
Effekt (kW) 324 kW
Effekt (Hk) 440 HK
Ved turtall 5 650 - 6 600 1/min
Maks dreiemoment 550 Nm
Ved turtall 2 000 - 5 500 1/min
Effekt elektromotor (kW) 100 kW
Effekt elektromotor (Hk) 136 HK
Maks dreiemoment elektromotor 400 Nm
Kombinert effekt (kW) 412 kW
Kombinert effekt (Hk) 560 HK
Maks dreiemoment kombinert 750 Nm

Elektrisk rekkevidde WLTP (EAER) - modellintervall 46 - 53 km
Elektrisk rekkevidde WLTP City (EAER City) - modellintervall 49 - 54 km
Elektrisk toppfart 140 km/h

Toppfart 298 km/h
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke 3,7 s
0 - 160 km/h med Sport Chrono-pakke 8,6 s
0 - 200 km/h med Sport Chrono-pakke 13,6 s
80-120 km/h med Sport Chrono 2,4 s

Lengde 5 049 mm
Bredde 1 937 mm
Bredde inkludert speil 2 165 mm
Høyde 1 423 mm
Akselavstand 2 950 mm
Egenvekt 2 225 kg
Tillatt totalvekt 2 750 kg
Tillatt nyttelast 525 kg
Maks taklast for 'Porsche roof transport system' 75 kg

Bagasjeromsvolum opp til toppen av baksetene 403 l
Bagasjeromsvolum bak framsetene opp til taket 1 242 l
Drivstofftank 80 l

Vektet forbruk (PHEV-modeller) 2,8 - 2,2 l/100 km
CO2-utslipp kombinert 64 - 50 g/km

Kombinert 2,2 - 2,0 l/100 km
Strømforbruk 18,1 - 17,4 kWh/100 km
NOx-utslipp 17,0 mg/km

Porsche Doppelkupplung (PDK) fra kr 1.726.997

Utforsk Panamera

Neste steg.