Cayenne
fra kr 1.807.987
260 kW/353 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
6,0 s
0 - 100 km/h
248 km/h
Toppfart
Cayenne E-Hybrid
fra kr 1.575.670
4,9 s
0 - 100 km/h
254 km/h
Toppfart
WLTP*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne S
fra kr 2.233.939
349 kW/474 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
5,0 s
0 - 100 km/h
273 km/h
Toppfart
Cayenne S E-Hybrid
fra kr 1.689.096
382 kW/519 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
263 km/h
Toppfart
WLTP*
1,7 – 1,4
l/100 km
39 – 31
g/km
31,7 – 29,2
kWh/100 km
71 – 78
km
Ny
Cayenne GTS
fra kr 2.522.510
368 kW/500 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
4,7 s
0 - 100 km/h
275 km/h
Toppfart
Cayenne Turbo E-Hybrid
fra kr 2.429.835
544 kW/739 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
295 km/h
Toppfart
WLTP*
2,0 – 1,7
l/100 km
45 – 39
g/km
31,7 – 30,0
kWh/100 km
70 – 73
km
Tilbake til begynnelsen
Cayenne GTS
GTS: tre bokstaver som hos Porsche alltid har stått for direkte, ekte og kraftig kjøreglede og finner sitt tidsriktige uttrykk i Cayenne GTS.

Porsche - Further together.
Further together.
For over 20 år siden spurte vi oss selv om hva mer en sportsbil kunne være. Cayenne ga oss svaret, og den fortsetter å perfeksjonere resultatet den dag i dag. For folk som ønsker å gå sin egen vei.
Til kontoret i dag, off-road eller på racerbanen i morgen. Cayenne byr på kjøreglede i ethvert terreng, kombinert med design som er umiskjennelig Porsche.

Høydepunkter.

Ytelse på vei og i ulendt terreng.

I tillegg til komfort og sportslighet på veien, øker de forbedrede chassissystemene også ytelsen i krevende terreng.

Matrix LED-frontlykter.

Utstyrt med Matrix LED-frontlykter som standard. Med over 64 000 piksler, øker HD-Matrix LED-frontlyktene funksjonaliteten ytterligere.

Porsche Driver Experience.

Tilgjengelig for første gang på Cayenne-modellene: Det Porsche Driver Experience betjenings- og displaykonseptet designet for sjåføren.

Infotainment.

Infotainmentsystemet med Apple CarPlay®, Spotify, Android Auto og in-car video, utvider de digitale mulighetene. For eksempel kan videoer strømmes på passasjerskjermen mens du kjører.

Assistansesystemer.

Alle Cayenne-modeller kan utstyres med en rekke assistansesystemer, som ytterligere øker kjørekomforten og forbedrer sikkerheten.

E-Hybrid.

Med den nåværende batterigenerasjonen til Cayenne E-Hybrid-modellene har den elektriske rekkevidden økt. I tillegg gir den nye elektriske motorien overlegen kjøreytelse i elektrisk modus.

360° Opplevelse.

Porsche - ExteriorPorsche - Exterior

Ta en nærmere titt på Cayenne-modellene.

Du har nå fått en oversikt over de viktigste egenskapene til Cayenne. Her finner du mer informasjon.

Porsche - Ta en nærmere titt på Cayenne-modellene.
Eksteriør
Les mer
Eksteriør
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - HD Matrix LED-frontlykter
HD Matrix LED-frontlykter
Med 64 000 kamerastyrte piksler reagerer HD Matrix LED-frontlyktene med innovativ pixel LED-teknologi på enhver kjøresituasjon, med lysfordeling tilpasset situasjonen. For eksempel sørger det blendefrie fjernlyset, belysningen av nøyaktig kjørefelt, kartlegging av kjøretøyets bredde i byggesoner og trange områder, samt tåkeoptimalisert nærlys og regnlys større sikkerhet og høy komfort.
Porsche - Hjul og chassis.
Hjul og chassis.
Standard 20-tommers og andre 21- og 22-tommers felger, optimaliserer kjøreegenskapene med en ny dekkdimensjon. Grunnleggende revisjoner av chassiset og en ny adaptiv luftfjæring, sikrer både større komfort og økt ytelse. Porsche Active Suspension Management (PASM) er inkludert i alle modeller.
Porsche - Trukket vekt.
Trukket vekt.
Et elektrisk uttrekkbart tilhengerfeste er tilgjengelig som ekstrautstyr for Cayenne-modellene. Den kan betjenes ved å trykke på en knapp og tilbyr maksimalt 3.500 kg bremset og 750 kg ubremset trukket vekt samt en maksimal krokbelastning på 140 kg.
Porsche - Bagasjerom.
Bagasjerom.
Avhengig av modell og utstyr tilbyr det romslige bagasjerommet opptil 772 l oppbevaringsvolum. Bagasjerommet har plass til opptil 1.708 l takket være 40:20:40 nedfellbare bakseter. Lasthåndtering er tilgjengelig på forespørsel: Et variabelt system for sikker transport av gjenstander i bagasjerommet. Dette inkluderer to festeskinner integrert i gulvet i bagasjerommet og et skillenett.
Neste kapittel
Interiør
Interiør
Les mer
Interiør
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Kombiinstrument.
Kombiinstrument.
Typisk førerorientert Porsche, i stil med den Porsche Driver Experience: det digitale kombiinstrumentet med en 12,65-tommers buet skjerm plasserer de sammenhengende displayene i synsfeltet. Ulike visningsformater kan velges: Typiske runde instrumenter, kartutsnitt i det sentrale runde instrumentet, navigasjonskart for hele området, redusert visning og valgfri visning med Night Vision Assist i midten.
Porsche - Passasjerdisplay foran.
Passasjerdisplay foran.
Mens kombiinstrumentet og midtdisplayet er skreddersydd for førersetet, er den valgfrie 10,9-tommers berøringsskjermen på passasjersiden. Den gir blant annet tilgang til navigasjons- og infotainmentfunksjoner. Den kan gi assistanse med ruteplanlegging samt innsikt i dataene til kombiinstrumentet. Med valgfri in-car video kan videoer strømmes på passasjerskjermen foran mens du kjører – denne er kun synlig for passasjeren foran.
Porsche Driver Experience.
Porsche Driver Experience.
En Porsche står for personlig opplevde opplevelser. Porsche Driver Experience display og kontrollkonsept gir et uttrykk for denne overbevisningen: Med ratt som også integrerer betjeningen av assistansesystemene og andre moduser. Med en motorstart/stopp-knapp som sitter der tenningslåsen tradisjonelt var å finne i en Porsche. Og med et heldigitalt kombiinstrument. For mer fokus på kjøringen.
Neste kapittel
Kjøreegenskaper
Kjøreegenskaper
Les mer
Kjøreegenskaper
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - 4,0-Liter-V8-Biturbo-Motor i Cayenne S.
4,0-Liter-V8-Biturbo-Motor i Cayenne S.
Cayenne S (WLTP)*
13,4 – 12,4
l/100 km
303 – 282
g/km
Cayenne S drives av en nyutviklet 4,0-liters biturbo V8-motor med en maksimal effekt på 349 kW (474 PS) og et dragmoment på 600 Nm. V8-motorer står for eksepsjonell effekt, høyt dreiemoment, lite vibrasjon og en karakteristisk lyd.

Understell.

Porsche Active Suspension Management (PASM).

PASM er et elektronisk dempekontrollsystem som er standard på alle Cayenne-modeller. Det kontrollerer aktivt og kontinuerlig dempekraften i henhold til veiforholdene og kjøremodusen. For reduserte kroppsbevegelser og dermed mer komfort på alle seter. Fire innstillinger er tilgjengelige: «Normal», «Sport», «Sport Plus» og «Offroad».

Adaptiv luftfjæring.

Den forbedrede adaptive fjæringen med luftfjærstag og 2-kammerteknologi gir en følelse av sportslighet, samtidig som den opprettholder kjørekomforten. Nivåsystemet bidrar til å opprettholde en konstant kjørehøyde. Ved å justere høyden på chassiset, kan bakkeklaringen varieres etter behov, for eksempel ved terrengbruk. Bakenden kan også senkes, for enklere lasting av bagasjerommet.

Chassis.

Enten du sitter i førersetet eller er passasjer: Å kjøre en Porsche skal føles sportslig, samtidig som det byr på god komfort. Cayenne-modellene klarer denne balansegangen uten problemer: takket være det forbedrede chassiset og teknologiene som tilpasser det enda bedre til den tiltenkte bruken — for eksempel i terrenget. Eksempler inkluderer den adaptive luftfjæringen, Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) for aktiv rullestabilisering og bakakselstyringen.

Bremser.

Derfor er alle Cayenne-modeller utstyrt med et bremsesystem med seks-stemplet aluminium monoblokk faste kalipere foran og fire-stemplet aluminium monoblokk faste kalipere bak. Den lukkede konstruksjonen i ett stykke gir en meget høy dimensjonsstabilitet. Trykkpunktet er presist og bremselengden er imponerende kort.

Neste kapittel
Cayenne GTS

Forbruk og utslipp.

Cayenne SUV E-Hybrid-modeller (WLTP)*
2,0 – 1,5
l/100 km
45 – 33
g/km
31,7 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne SUV-modeller (combustion engine) (WLTP)*
13,4 – 1,4
l/100 km
303 – 31
g/km
Cayenne GTS
Les mer
Cayenne GTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Further together.
Further together.
Utseendet: enda flottere. Starten: raskere. Kjøreytelsen: økt. Cayenne GTS forvandler styrke til adrenalin – for alle de fem passasjerene.
Porsche - GTS-design.
GTS-design.
Kraftig og muskuløs: det unike utvendige designet sørger for det særegne sportslige utseendet til Cayenne GTS, som SportDesign-pakken, svarte bokstaver og effektivt fremhevende detaljer i sort (høyglans).
Porsche - Økt sportslighet.
Økt sportslighet.
De optimale forutsetningene for økt smidighet og dynamisk kurvekjøring: kraften til en V8-motor, kombinert med adaptiv luftfjæring, et enda sportsligere Porsche Active Suspension Management-oppsett og (PASM) 10 mm senking.
Porsche - GTS-interiør.
GTS-interiør.
Matcher de sporty kjøreegenskapene: GTS-interiøret med GT-sportsratt, GTS-sportsseter og høykvalitetsutstyr med Race-Tex og skinn.

SportDesign-pakke.

Aerodynamisk optimaliserte funksjoner sørger for et enda mer sporty utseende: Beskyttelsesplaten til SportDesign-fronten, samt SportDesign-hjulbuedekslene og SportDesign-sideskjørtet, er utført i sort (høyglans). Det dynamiske helhetsinntrykket avrundes med SportDesign-diffuser i sort (høyglans).

HD-Matrix LED hovedlykter.

Med 64 000 kamerakontrollerte piksler reagerer piksel-LED-teknologien på enhver kjøresituasjon. For eksempel sørger det blendefrie fjernlyset, belysningen av nøyaktig kjørefelt, kartlegging av kjøretøyets bredde i veiarbeidssoner og trange områder, samt tåkeoptimalisert nærlys og regnlys for større sikkerhet og ekstra komfort. De raffinerte, firepunkts kjørelysene og finishen med Diamar overflatestruktur – begge i sort (høyglans) – utstråler en spesiell karisma.

Cayenne GTS (WLTP)*
13,3 – 12,6
l/100 km
303 – 287
g/km

Sportseksosanlegg.

Sammen med den 4,0-liters V8-motoren med twin turbo garanterer sportseksosanlegget med sportsutløp i Dark Bronze en svært emosjonell lydopplevelse. Eksossystemet ble designet for å produsere en sporty, voluminøs lyd med en uavhengig karakter.

21-tommers RS Spyder Design-felger.

De 21-tommers RS Spyder Design-felgene i én del i Anthracite Grey gir en fargeaksent som matcher eksteriøret til Cayenne GTS. Dekkdimensjonene er ytelsesorienterte: 285/45 ZR21 foran og 315/40 ZR21 bak – for mye kontaktflate, grep og kjøreglede. Hjulsenter med Porsche Crest i full farge avrunder designet.

Porsche - Interiør.Porsche - Interiør.Porsche - Interiør.Porsche - Interiør.

Interiør.

GT sportsratt.

Veldig nær motorsport: Det sklisikre GT-sportsrattet med rattkant i Race-Tex og en diameter på 360 mm optimalisert for raske styrebevegelser. De ulike kjøremodusene kan velges ved hjelp av modusbryteren, og Sport Response-knappen forbereder motoren og girkassen for raskest mulig kraftlevering – uten at du må ta hendene fra rattet.

GTS sportsseter.

De opphøyde sidestøttene til GTS-sportssetene gir optimal støtte selv når du kjører dynamisk. Midten av setene og skulderstøttene i Race-Tex samt justeringsmulighetene (8-veis, elektrisk) tilpasser seg individuell kroppsform og sørger for enestående komfort. Spesielle detaljer: Diamar-preget midt på setene og de broderte «GTS»-bokstaven på hodestøttene.

Race-Tex interiør.

Race-Tex-utstyret kombinerer omfattende skinnartikler i Black med banetestet Race-Tex. Race-Tex tilbyr et mykt og godt grep og brukes derfor blant annet på rattkransen, på armlenene på dørkledningen, på midtkonsollen og på takfôringen.

GTS-interiørpakke.

Den valgfrie GTS-interiørpakken i Carmine Red er det ideelle tillegget til standard Race-Tex-utstyr. Den inkluderer blant annet de dekorative sømmene på setene, på armlenet på dørpanelet og midtkonsollen samt på den øvre delen av dashbordet. Kontrastfargen vises også på «GTS»-bokstavene på GTS-sportssetene og på sikkerhetsbeltene.

Kjøredynamikk.

4,0-liters V8-motor med twin turbo.

Cayenne GTS (WLTP)*
13,3 – 12,6
l/100 km
303 – 287
g/km

Kraftig, effektiv og ekstra følsom takket være direkte kraftforsyning: 4,0-liters V8-motor med twin turbo med maksimalt 368 kW (500 PS) og maksimalt dreiemoment på 660 Nm. V8-motorer står for eksepsjonell effekt, høyt dreiemoment, myk drift og en karakteristisk lyd som ytterligere bidrar til å avrunde sportseksosanlegget.

Chassis.

Det GTS-spesifikke innstilte chassiset byr på enestående kjøredynamikk. Den adaptive luftfjæringen imponerer med fullt bærende luftfjærstag i 2-kammerteknologi og en senking av bilen med 10 mm. Det elektronisk styrte dempersystemet, Porsche Active Suspension Management (PASM), er utstyrt med et enda mer sporty oppsett. Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) gir aktiv rullestabilisering på forespørsel.

PTV Plus.

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) sikrer dynamisk kurvekjøring og kjørestabilitet. Den fungerer ved å bruke presist bremsetrykk på det indre bakhjulet og en elektronisk regulert bakre differensialsperre. Dette sikrer enestående veigrep når du akselererer ut av svinger.

Sport Chrono-pakke.

For ekstra ytelse: Sport Chrono-pakken gir et enda mer sporty oppsett av chassis, motor og girkasse. De forhåndsdefinerte kjøremodusene kan konfigureres individuelt med ulike kjøretøyinnstillinger. Ved å trykke på Sport Response-knappen, forbereder du motoren og girkassen for raskest mulig utløsning av kraft – noe som resulterer i maksimal respons i en periode på omtrent 20 sekunder.

Bremser.

Bremsesystemet er tilpasset den eksepsjonelle kraften til GTS-modellene. Bilen er utstyrt med et bremsesystem med seks-stemplet aluminium monoblokk faste kalipere foran og fire-stemplet aluminium monoblokk faste kalipere bak. Bremseskivens diameter: 410 mm foran og 365 mm bak. Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) med karbonfiberforsterkede keramiske bremseskiver er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Neste kapittel
Cayenne Turbo E-Hybrid

Forbruk og utslipp.

Cayenne GTS (WLTP)*
13,3 – 12,6
l/100 km
303 – 287
g/km
Cayenne Turbo E-Hybrid
Les mer
Cayenne Turbo E-Hybrid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Videre sammen.
Videre sammen.
Eksepsjonelle ting skapes når vi streber etter mer sammen. Det ideelle utgangspunktet for dette: Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid Den kombinerer den eksklusive komforten og ytelsen til en Turbo med effektiviteten til en plug-in-hybrid.
Porsche - Turbo-ytelse.
Turbo-ytelse.
Effekten blir til systemytelse. Sammen med den elektriske motoren på 130 kW oppnår den kraftige 4,0-liters V8-biturbomotoren en ny dimensjon av ytelse, underbygget av det nylig forbedrede chassiset.
Porsche - Turbo-utstyr.
Turbo-utstyr.
Det er ikke bare effekten, men også utstyret som gjør "Turbo" umiddelbart synlig: f.eks. den turbospesifikke fronten med forstørrede kjøleluftinntak og turbo-frontlyktmoduler, det spesialtilpassede bremsesystemet eller turboeksosanlegget med to doble eksosrør i børstet rustfritt stål.
Adaptiv luftfjæring inkludert Porsche Active Suspension Management (PASM).
Adaptiv luftfjæring inkludert Porsche Active Suspension Management (PASM).
Den adaptive luftfjæringen som er standard, gir enda bedre komfort og dynamikk uten kompromisser. Ved å justere høyden på hjulopphenget, kan bakkeklaringen varieres etter behov. Porsche Active Suspension Management (PASM) regulerer aktivt og kontinuerlig dempningskraften for å redusere karosseribevegelser og sørger dermed for bedre komfort og økt dynamikk.

Eksklusiv farge.

Fremhever den spesielle statusen til Turbo-modellene hos Porsche: fargen Turbonite. Både emblemet foran på bilen, lettmetallfelgene, listene rundt sidevinduene og modelllogoen bak er uthevet i Turbonite. Raffinert, høy kvalitet og noe helt for seg selv.

Turbo front.

Den karakteristiske fronten, med betydelig forstørrede kjøleluftinntak og torads frontlysmoduler med sidelys og blinklys, gir Turbo et unikt design. Airblades i Turbonite understreker dette inntrykket.

HD-Matrix LED-frontlykter.

Med mer enn 64 000 kamerakontrollerte piksler, reagerer HD-Matrix LED-hovedlyktene på enhver kjøresituasjon. Blendingsfritt fjernlys sørger for perfekt opplysning av kjørefelt og kartlegging av bilens bredde ved veiarbeid og flaskehalser. Tåkeoptimalisert nærlys og regnlys gir større sikkerhet og økt komfort.

21-tommers Cayenne Turbo-felger.

De 21-tommers Cayenne Turbo-helfelgene er laget av lettmetall og er lakkert i Dark Titanium – med et blankpolert senter. Hjulbueforlengelser i eksteriørfargen og navkapsler med farget Porsche Crest forsterker den dynamiske Turbo-designen.

Turbo-eksosanlegg.

De unike doble eksosrørene til Cayenne Turbo-modellene i Dark Bronze er et karakteristisk designtrekk. Den fremtredende designen understreker på imponerende vis den fantastiske lyden til den kraftige 4,0-liters V8 Biturbo-motoren.

Porsche - Interiør.Porsche - Interiør.Porsche - Interiør.Porsche - Interiør.

Interiør.

Detaljer i Turbonite.

Den eksklusive Turbonite-fargen gjør det høykvalitets interiøret enda mer unikt. Med utgangspunkt i emblemet på GT-sportsrattet, brukes den metalliske gråtonen også på modusbryteren og på klimakontrollpanelet samt på aksentlister på dørene og dashbordet. Kontrastsøm og sikkerhetsbelter i Turbonite avrunder det elegante Turbo-utseendet.

GT sportsratt.

Det multifunksjonelle sportsrattet i GT-design med rattkrans i glatt, svart skinn ser ikke bare ut som motorsport, det gjør det også mulig å bytte raskt mellom de forskjellige kjøremodusene med den integrerte modusbryteren uten å måtte ta hendene av rattet.

18-veis sportsseter.

De adaptive sportssetene foran med turbo-preget skrift på de integrerte nakkestøttene har en særegen design. Opphøyede sidestøtter på seteputen og ryggstøtten gir rikelig med sidestøtte ved dynamisk svingkjøring. Ved hjelp av elektrisk 18-veis justeringen gir setene perfekt passform for fører og passasjer.

Materialer.

Eksklusiviteten til Turbo-interiøret gjenspeiles også i materialene som brukes. Dette ser man ved første øyekast på interiøret i glatt skinn, som er brukt på setene, dashbordet og øvre dørlister samt andre gjenstander. Dette inntrykket avrundes av den taktile takkledningen, som er kledd med Race-Tex.

Kjøredynamikk.

4,0-liters V8-biturbomotor.

8-sylindre lover en spennende ytelse: den nyutviklede 4,0-liters V8-biturbomotoren med 441 kW (599 PS) og maksimalt 800 Nm dreiemoment frigjør ren kraft. Sammen med den elektriske motoren, den 8-trinns Tiptronic S-automatgirkassen og de spesialtilpassede chassis-systemene, gir motoren Cayenne Turbo E-Hybrid utmerket kjøreytelse både på rett linje og i svinger.

130 kW elektrisk motor.

Ytelse med ett enkelt tastetrykk – samspillet mellom en 4,0-liters V8-motor med dobbel turbo og ny elektrisk motor med 130 kW (176 PS) vil gi deg gåsehud. Sammen gir de en systemytelse på 544 kW (739 PS) og et maksimalt dreiemoment på 950 Nm. Kjøremoduser tillater valg av den optimale fremdriftsbalansen og kan umiddelbart hentes frem via modusbryteren, for den perfekte konfigurasjonen i enhver situasjon.

Chassis.

Dynamiske kjøreegenskaper og komfortabel kjøring sameksisterer perfekt i Cayenne Turbo E-Hybrid, ved hjelp av det forbedrede chassiset og teknologier som tilpasser bilen enda bedre til den foretrukne bruken. Eksempler på teknologier er den adaptive luftfjæringen med nivå- og høydejustering og Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) for variabel kraftoverføring til bakhjulene for optimalisert trekkraft og styrepresisjon.

Bremser.

Bremsesystemet til Cayenne Turbo E-Hybrid er tilpasset dens spesifikke ytelse. Bremsene har røde 10-stempels fastkalipere i aluminium i front og 4-stempels fastkalipere i aluminium bak. Bremseskivens diameter: 420 mm foran og 365 mm bak. Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) med karbonfiberforsterkede keramiske bremseskiver er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Sport Chrono-pakke.

På tide med ekstra ytelse? Sport Chrono-pakken gir et enda skarpere oppsett av chassis, motor og girkasse. De forhåndsdefinerte kjøremodusene kan konfigureres individuelt med ulike kjøretøyinnstillinger. Et trykk på Sport Response-knappen gir umiddelbar belønning. Med ett enkelt tastetrykk gir den optimal respons og ytelse i ca. 20 sekunder.

Porsche - E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

Neste kapittel
E-Performance

Forbruk og utslipp.

Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne Turbo E-Hybrid (WLTP)*
2,0 – 1,7
l/100 km
45 – 39
g/km
31,7 – 30,0
kWh/100 km
70 – 73
km
Porsche - E-Performance
E-Performance
Les mer
E-Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Elektrisk motor.
Elektrisk motor.
I Cayenne E-Hybrid oppnås den høye systemytelsen til 346 kW (470 PS) gjennom samarbeidet mellom 3,0-liters V6-turbomotoren og den elektriske motoren med 130 kW (176 PS). Den betydelig økte kraften til den elektriske motoren gir overlegen kjøreytelse i e-modus på den ene siden, og større støtte for forbrenningsmotoren på den andre, ved for eksempel akselerasjon. Den elektriske motoren drives av det trekkbatteriet med 25,9 kW/h.
Porsche - E-Hybrid.
E-Hybrid.
Cayenne E-Hybrid-modellene har en generasjon batterier for økt elektrisk rekkevidde. I tillegg sikrer en elektrisk motor med 130 kW kraft overlegen kjøreytelse i e-modus.
Porsche - E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

Neste kapittel
Galleri

Forbruk og utslipp.

Cayenne Coupé E-Hybrid-modeller (WLTP)*
2,0 – 1,5
l/100 km
46 – 33
g/km
31,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne S E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,4
l/100 km
39 – 31
g/km
31,7 – 29,2
kWh/100 km
71 – 78
km
Cayenne S E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,7 – 1,4
l/100 km
39 – 32
g/km
31,6 – 29,2
kWh/100 km
71 – 78
km
Cayenne SUV E-Hybrid-modeller (WLTP)*
2,0 – 1,5
l/100 km
45 – 33
g/km
31,7 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Porsche - Cayenne Coupé-modeller.

Cayenne Coupé-modeller.

Cayenne Coupé-modellene imponerer med sporty og elegant utseende og enestående kjøredynamikk.

Velg og bygg Cayenne-modeller.

Valgt
Cayenne
Porsche Cayenne
WLTP*
12,1 – 10,8
l/100 km
275 – 246
g/km
fra kr 1.807.987
260 kW/353 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
6,0 s
0 - 100 km/h
248 km/h
Toppfart
Valgt
Cayenne E-Hybrid
Porsche Cayenne E-Hybrid
WLTP*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
fra kr 1.575.670
4,9 s
0 - 100 km/h
254 km/h
Toppfart
Valgt
Cayenne S
Porsche Cayenne S
WLTP*
13,4 – 12,4
l/100 km
303 – 282
g/km
fra kr 2.233.939
349 kW/474 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
5,0 s
0 - 100 km/h
273 km/h
Toppfart
Valgt
Cayenne S E-Hybrid
Porsche Cayenne S E-Hybrid
WLTP*
1,7 – 1,4
l/100 km
39 – 31
g/km
31,7 – 29,2
kWh/100 km
71 – 78
km
fra kr 1.689.096
382 kW/519 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,7 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
263 km/h
Toppfart
Valgt
Cayenne GTS
Ny
Porsche Cayenne GTS
WLTP*
13,3 – 12,6
l/100 km
303 – 287
g/km
fra kr 2.522.510
368 kW/500 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
4,7 s
0 - 100 km/h
275 km/h
Toppfart
Valgt
Cayenne Turbo E-Hybrid
Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid
WLTP*
2,0 – 1,7
l/100 km
45 – 39
g/km
31,7 – 30,0
kWh/100 km
70 – 73
km
fra kr 2.429.835
544 kW/739 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
295 km/h
Toppfart
Cayenne S
fra kr 2.233.939
Pris
349 kW/474 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
5,0 s
0 - 100 km/h
273 km/h
Toppfart
WLTP*
13,4 – 12,4
l/100 km
303 – 282
g/km
Høyde
1.697 mm
Bredde
1.983 mm
Lengde
4.930 mm
Akselavstand
2.895 mm
Tekniske data

Antall sylindere 8
Boring 86.0 mm
Slaglengde 86.0 mm
Slagvolum 3,996 cm³
Effekt (kW) 349 kW
Effekt (Hk) 474 Hk
Ved turtall 6,000 1/min
Makshastighet motor 6,800 1/min
Maks dreiemoment 600 Nm
Ved turtall 2,000 - 5,000 1/min
Makseffekt per liter (kW/l) 87.00 kW/l
Makseffekt per liter (Hk/l) 118.00 Hk/l

Toppfart 273 km/h
0 - 100 km/h 5.0 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke 4.7 s
0 - 160 km/h 11.4 s
0 - 160 km/h med Sport Chrono-pakke 11.1 s
0 - 200 km/h 18.6 s
0 - 200 km/h med Sport Chrono-pakke 18.3 s
80-120 km/h 3.3 s

Maks bakkeklaring for vannsensitive komponenter 475 mm
Angrepsvinkel foran/bak i normalnivå 23.3 - 21.0 °
Angrepsvinkel under midten i normalnivå 17.2 °
Maks bakkeklaring i vann (standard understell) 500 mm
Maks bakkeklaring i vann (luftfjæring) 530 mm
Angrepsvinkel foran/bak (standard understell) 25.3 - 22.1 °
Angrepsvinkel under midten (standard understell) 18.8 °
Angrepsvinkel under midten (luftfjæring) 21.2 °
Maks bakkeklaring (standard understell) 210 mm
Maks bakkeklaring (luftfjæring i offroad) 238 mm

Lengde 4,930 mm
Bredde 1,983 mm
Bredde inkludert speil 2,194 mm
Høyde 1,697 mm
Akselavstand 2,895 mm
Svingradius 12.2 m
Egenvekt 2,160 kg
2,235
Tillatt totalvekt 2,930 kg
Tillatt nyttelast 770 kg
140 kg
Maks hengervekt (med brems) 3,500 kg
Maks hengervekt (uten brems) 750 kg
Maks taklast for 'Porsche roof transport system' 100 kg

Bagasjeromsvolum 698 l
Bagasjeromsvolum opp til toppen av baksetene 772 l
Bagasjeromsvolum bak framsetene opp til taket 1,708 l

Forbruk lav 22.2 - 21.9 l/100 km
Forbruk medium 13.1 - 12.2 l/100 km
Forbruk høy 11.0 - 10.1 l/100 km
Forbruk ekstra høy 12.0 - 10.9 l/100 km
Forbruk kombinert 13.4 - 12.4 l/100 km
CO2-utslipp lav 505 - 498 g/km
CO2-utslipp medium 297 - 278 g/km
CO2-utslipp høy 250 - 230 g/km
CO2-utslipp ekstra høy 273 - 248 g/km
CO2-utslipp kombinert 303 - 282 g/km

NOx-utslipp 10.0 mg/km

Tiptronic S fra kr 2.233.939

Utforsk Cayenne

Porsche Connect.
Rekkevidde, ruteplanlegging, ladetilstand og mye mer: Porsche Connect-funksjoner for en avslappende kjøreopplevelse.

Neste trinn