Ny
Cayenne Coupé
fra kr 1.711.011
260 kW/353 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
5,7 s
0 - 100 km/h
248 km/h
Toppfart
Ny
Cayenne E-Hybrid Coupé
fra kr 1.442.031
346 kW/470 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,9 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
WLTP*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Ny
Cayenne S Coupé
fra kr 2.126.148
349 kW/474 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
4,7 s
0 - 100 km/h
273 km/h
Toppfart
Tilbake til begynnelsen
Cayenne E-Hybrid Coupé
Car Configurator
 
Porsche - Videre sammen.
Videre sammen.
Øyeblikk opplevd sammen åpner øynene for det som er spesielt. Det perfekte utgangspunktet for dette: Porsche Cayenne Coupé. Designet tar opp den ikoniske silhuetten til 911, og understreker dermed sportsligheten til coupé-modellene.
Til kontoret i dag, off-road eller på racerbanen i morgen – Cayenne Coupé byr på kjøreglede i ethvert terreng, kombinert med design som er umiskjennelig Porsche.

Høydepunkter.

Ytelse på vei og i ulendt terreng.

Cayenne Coupé-modellene kan skilte med et utseende som er like sporty som det er elegant, preget av det perfekte samspillet mellom typisk Porsche-design, som gjenspeiler silhuetten til 911, og enestående kjøredynamikk.

Matrix LED-frontlykter.

Utstyrt med Matrix LED-frontlykter som standard. Med over 64 000 piksler, øker HD-Matrix LED-frontlyktene funksjonaliteten ytterligere.

Porsche Driver Experience.

Tilgjengelig for første gang på Cayenne-modellene: Det nye Porsche Driver Experience betjenings- og displaykonseptet designet for sjåføren.

Infotainment.

Infotainmentsystemet med Apple CarPlay®, Spotify, Android Auto og in-car video, utvider de digitale mulighetene. For eksempel kan videoer strømmes på passasjerskjermen mens du kjører.

Assistansesystemer.

Alle Cayenne-modeller kan utstyres med en rekke assistansesystemer, som ytterligere øker kjørekomforten og forbedrer sikkerheten.

E-Hybrid.

Cayenne E-Hybrid (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,7
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km

Cayenne E-Hybrid-modellene har en ny generasjon batterier, for økt elektrisk rekkevidde. I tillegg sikrer en ny elektrisk motor med 130 kW kraft overlegen kjøreytelse i e-modus.

Fast panoramaglasstak.

Det faste panoramaglasstaket skaper en unik romfølelse for alle passasjerer. En rullegardin beskytter mot solstråling.

360° Opplevelse.

Porsche - ExteriorPorsche - Exterior

Ta en nærmere titt på Cayenne Coupé-modellene.

Du har nå fått en oversikt over de viktigste egenskapene til Cayenne. Her finner du mer informasjon.

Porsche - Ta en nærmere titt på Cayenne Coupé-modellene.
Porsche - Eksteriør
Eksteriør
Les mer
Eksteriør
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - HD Matrix LED-frontlykter.
HD Matrix LED-frontlykter.
Med 64 000 kamerastyrte piksler reagerer HD Matrix LED-frontlyktene med innovativ pixel LED-teknologi på enhver kjøresituasjon, med lysfordeling tilpasset situasjonen. For eksempel sørger det blendefrie fjernlyset, belysningen av nøyaktig kjørefelt, kartlegging av kjøretøyets bredde i byggesoner og trange områder, samt tåkeoptimalisert nærlys og regnlys større sikkerhet og høy komfort.
Porsche - Hjul og chassis.
Hjul og chassis.
Standard 20-tommers og andre 21- og 22-tommers felger, optimaliserer kjøreegenskapene med en ny dekkdimensjon. Grunnleggende revisjoner av chassiset og en ny adaptiv luftfjæring, sikrer både større komfort og økt ytelse. Porsche Active Suspension Management (PASM) er inkludert i alle modeller.
Porsche - Fast panoramaglasstak.
Fast panoramaglasstak.
Det faste panoramaglasstaket på Cayenne Coupé-modellene er virkelig en erklæring: Det dekker hele kupeen. Det har et moderne, åpent utseende og bader interiøret i lys. Dette skaper en unik romfølelse, spesielt for passasjerene bak. Om nødvendig kan glasstaket skjules av en integrert elektrisk betjent blendingsgardin.
Porsche - Adaptiv bakspoiler.
Adaptiv bakspoiler.
Cayenne Coupé-modellene har Porsche Active Aerodynamics (PAA). Med en forlengelse på 135 mm gir den adaptive bakspoileren den perfekte nedoverkraft for enhver kjøresituasjon.
Porsche - Trukket vekt.
Trukket vekt.
Et elektrisk uttrekkbart tilhengerfeste er tilgjengelig som ekstrautstyr for Cayenne-modellene. Den kan betjenes ved å trykke på en knapp og tilbyr maksimalt 3.500 kg bremset og 750 kg ubremset trukket vekt samt en maksimal krokbelastning på 140 kg.
Porsche - Bagasjerom.
Bagasjerom.
Avhengig av modell og utstyr tilbyr det romslige bagasjerommet opptil 592 l oppbevaringsvolum. Bagasjerommet har plass til opptil 1.502 l takket være 40:20:40 nedfellbare bakseter. Lasthåndtering er tilgjengelig på forespørsel: Et system for sikker transport av gjenstander i bagasjerommet. Dette inkluderer to festeskinner integrert i gulvet i bagasjerommet og et skillenett.
Neste kapittel
Interiør

Forbruk og utslipp.

Cayenne Coupé-modeller (combustion engine) (WLTP)*
13,4 – 10,9
l/100 km
304 – 247
g/km
Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Interiør
Les mer
Interiør
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Kombiinstrument.
Kombiinstrument.
Typisk førerorientert Porsche, i stil med den nye Porsche Driver Experience: det digitale kombiinstrumentet med en 12,65-tommers buet skjerm plasserer de sammenhengende displayene i synsfeltet. Ulike visningsformater kan velges: Typiske runde instrumenter, kartutsnitt i det sentrale runde instrumentet, navigasjonskart for hele området, redusert visning og valgfri visning med Night Vision Assist i midten.
Porsche - Passasjerdisplay foran.
Passasjerdisplay foran.
Mens kombiinstrumentet og midtdisplayet er skreddersydd for førersetet, er den valgfrie 10,9-tommers berøringsskjermen på passasjersiden. Den gir blant annet tilgang til navigasjons- og infotainmentfunksjoner. Den kan gi assistanse med ruteplanlegging samt innsikt i dataene til kombiinstrumentet. Med valgfri in-car video kan videoer strømmes på passasjerskjermen foran mens du kjører – denne er kun synlig for passasjeren foran.
Porsche Driver Experience.
Porsche Driver Experience.
En Porsche står for personlig opplevde opplevelser. Porsche Driver Experience display og kontrollkonsept gir et nytt uttrykk for denne overbevisningen: Med nye ratt som også integrerer betjeningen av assistansesystemene og andre moduser. Med en motorstart/stopp-knapp som sitter der tenningslåsen tradisjonelt fantes i en Porsche. Og med et heldigitalt kombiinstrument. For mer fokus på kjøringen.
Porsche - Sportsseter.
Sportsseter.
I Cayenne Coupé-modellene gir de ergonomisk formede sportssetene foran, med forhøyede sidestøtter og integrerte hodestøtter, en enestående setekomfort ved dynamisk kjøring. Ved hjelp av elektriske justeringsmuligheter (8-veis) tilpasser setesystemet seg optimalt til den respektive kroppsformen. Setehøyde, setepute og ryggvinkler og frem/bak posisjon er elektrisk justerbare.
Porsche - Sportbaksete-sammensetting.
Sportbaksete-sammensetting.
I likhet med forsetene er de to sportsbaksetene designet med høyere sidestøtter. Systemet kan foldes i forholdet 40: 20: 40 og har 10 ryggvinkeljusteringsposisjoner (opptil 29 grader). Mellom sportsbaksetene bidrar et sentralt oppbevaringsrom og et utfellbart midtarmlen med to koppholdere til komforten. Et 2+1 komfort-baksetesystem er også tilgjengelig som ekstrautstyr.
Neste kapittel
Kjøreegenskaper

Forbruk og utslipp.

Cayenne Coupé-modeller (combustion engine) (WLTP)*
13,4 – 10,9
l/100 km
304 – 247
g/km
Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Kjøreegenskaper
Les mer
Kjøreegenskaper
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - 4,0-liters biturbo V8-motor i Cayenne S Coupé.
4,0-liters biturbo V8-motor i Cayenne S Coupé.
Cayenne S Coupé (WLTP)*
13,4 – 12,5
l/100 km
304 – 284
g/km
Cayenne S Coupé drives av en nyutviklet 4,0-liters biturbo V8-motor med en maksimal effekt på349 kW (474 PS) og et dragmoment på 600 Nm. V8-motorer står for eksepsjonell effekt, høyt friksjonsdreiemoment, lite vibrasjon og en karakteristisk lyd.

Kjøreegenskaper.

Porsche Active Suspension Management (PASM).

PASM er et elektronisk dempekontrollsystem som er standard på alle Cayenne-modeller. Det kontrollerer aktivt og kontinuerlig dempekraften i henhold til veiforholdene og kjøremodusen. For reduserte kroppsbevegelser og dermed mer komfort på alle seter. Fire innstillinger er tilgjengelige: «Normal», «Sport», «Sport Plus» og «Offroad».

Adaptiv luftfjæring.

Den forbedrede adaptive fjæringen med luftfjærstag og 2-kammerteknologi gir en følelse av sportslighet, samtidig som den opprettholder kjørekomforten. Nivåsystemet bidrar til å opprettholde en konstant kjørehøyde. Ved å justere høyden på chassiset, kan bakkeklaringen varieres etter behov, for eksempel ved terrengbruk. Bakenden kan også senkes, for enklere lasting av bagasjerommet.

Chassis.

Enten du sitter i førersetet eller er passasjer: Å kjøre en Porsche skal føles som en sport, samtidig som det gir god komfort. Cayenne Coupé-modellene klarer denne balansegangen uten problemer: takket være det forbedrede chassiset og teknologiene som tilpasser chassiset enda bedre til den tiltenkte bruken — for eksempel terrengbruk. Eksempler inkluderer den adaptive luftfjæringen, Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) for aktiv rullestabilisering og bakakselstyringen.

Bremser.

Derfor er alle Cayenne-modeller utstyrt med et bremsesystem med seks-stemplet aluminium monoblokk faste kalipere foran og fire-stemplet aluminium monoblokk faste kalipere bak. Den lukkede konstruksjonen i ett stykke gir en meget høy dimensjonsstabilitet. Trykkpunktet er presist og bremselengden er imponerende kort.

Neste kapittel
E-Performance

Forbruk og utslipp.

Cayenne Coupé-modeller (combustion engine) (WLTP)*
13,4 – 10,9
l/100 km
304 – 247
g/km
Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
E-Performance
Les mer
E-Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Elektrisk motor.
Elektrisk motor.
Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
I Cayenne E-Hybrid Coupé oppnås den høye systemytelsen til 346 kW (470 PS) gjennom samarbeidet mellom 3,0-liters V6-turbomotoren og den nye elektriske motoren med 130 kW (176 PS). Den betydelig økte kraften til den elektriske motoren gir overlegen kjøreytelse i e-modus på den ene siden, og større støtte for forbrenningsmotoren på den andre, ved for eksempel akselerasjon. Den elektriske motoren drives av det nye trekkbatteriet med 25,9 kW/h.
Porsche - E-Hybrid.
E-Hybrid.
Cayenne E-Hybrid (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,7
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Cayenne E-Hybrid-modellene har en ny generasjon batterier, for økt elektrisk rekkevidde. I tillegg sikrer en ny elektrisk motor med 130 kW kraft overlegen kjøreytelse i e-modus.
Porsche - E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

E-Performance, elektrisk drift og fremtidens sportsbil.

Neste kapittel
Galleri

Forbruk og utslipp.

Cayenne E-Hybrid Coupé (WLTP)*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km

Velg og bygg Cayenne Coupé-modeller.

Valgt
Cayenne Coupé
Ny
Porsche Cayenne Coupé
WLTP*
12,1 – 10,9
l/100 km
275 – 247
g/km
fra kr 1.711.011
260 kW/353 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
5,7 s
0 - 100 km/h
248 km/h
Toppfart
Valgt
Cayenne E-Hybrid Coupé
Ny
Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé
WLTP*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
fra kr 1.442.031
346 kW/470 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,9 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
Valgt
Cayenne S Coupé
Ny
Porsche Cayenne S Coupé
WLTP*
13,4 – 12,5
l/100 km
304 – 284
g/km
fra kr 2.126.148
349 kW/474 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
4,7 s
0 - 100 km/h
273 km/h
Toppfart
Cayenne E-Hybrid Coupé
fra kr 1.442.031
Pris
346 kW/470 Hk
Kombinert effekt (kW)/Kombinert effekt (Hk)
4,9 s
0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke
WLTP*
1,8 – 1,5
l/100 km
42 – 33
g/km
30,8 – 28,6
kWh/100 km
66 – 74
km
Høyde
1.674 mm
Bredde
1.983 mm
Lengde
4.930 mm
Akselavstand
2.895 mm
Tekniske data

Antall sylindere 6
Bensin 95 Zahl
Boring 84,5 mm
Slaglengde 89,0 mm
Slagvolum 2 995 cm³
Effekt (kW) 224 kW
Effekt (Hk) 304 Hk
Ved turtall 5 300 - 6 400 1/min
Makshastighet motor 6 500 1/min
Maks dreiemoment 420 Nm
Ved turtall 1 340 - 5 300 1/min
Effekt elektromotor (kW) 130 kW
Effekt elektromotor (Hk) 176 Hk
Maks dreiemoment elektromotor 460 Nm
Kombinert effekt (kW) 346 kW
Kombinert effekt (Hk) 470 Hk
Maks dreiemoment kombinert 650 Nm
Makseffekt per liter (kW/l) 75,00 kW/l
Makseffekt per liter (Hk/l) 102,00 Hk/l

Elektrisk rekkevidde WLTP (EAER) - modellintervall 66 - 74 km
Elektrisk rekkevidde WLTP City (EAER City) - modellintervall 78 - 90 km
Elektrisk toppfart 135 km/h

0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke 4,9 s
0 - 160 km/h med Sport Chrono-pakke 11,3 s
0 - 200 km/h med Sport Chrono-pakke 18,2 s
80-120 km/h med Sport Chrono 3,1 s

Maks bakkeklaring i vann (standard understell) 250 mm
Maks bakkeklaring for vannsensitive komponenter 225 mm
Maks bakkeklaring i vann (luftfjæring) 280 mm
Angrepsvinkel foran/bak (standard understell) 25,2 - 22,0 °
Angrepsvinkel foran/bak i normalnivå 23,2 - 20,5 °
Angrepsvinkel under midten (standard understell) 18,7 °
Angrepsvinkel under midten i normalnivå 16,9 °
Angrepsvinkel under midten (luftfjæring) 20,8 °
Maks bakkeklaring (standard understell) 210 mm
Maks bakkeklaring (luftfjæring i normal) 188 mm
Maks bakkeklaring (luftfjæring i offroad) 233 mm

Lengde 4 930 mm
Bredde 1 983 mm
Bredde inkludert speil 2 194 mm
Høyde 1 674 mm
Akselavstand 2 895 mm
Svingradius 12,1 m
Egenvekt 2 455 kg
Tillatt totalvekt 3 110 kg
Tillatt nyttelast 655 kg
Maks hengervekt (med brems) 3 500 kg
Maks hengervekt (uten brems) 750 kg
140 kg
Maks taklast for 'Porsche roof transport system' 75 kg

Bagasjeromsvolum 404 l
Bagasjeromsvolum opp til toppen av baksetene 434 l
Bagasjeromsvolum bak framsetene opp til taket 1 344 l
Drivstofftank 75 l

Vektet forbruk (PHEV-modeller) 1,8 - 1,5 l/100 km
CO2-utslipp kombinert 42 - 33 g/km
Kombinert elektrisk forbruk (vektet) 30,8 - 28,6 kWh/100 km

NOx-utslipp 14,5 mg/km

Tiptronic S fra kr 1.442.031
Porsche Connect.
Rekkevidde, ruteplanlegging, ladetilstand og mye mer: Porsche Connect-funksjoner for en avslappende kjøreopplevelse.

Neste trinn