Porsche - ServiceDialoog Onderhoudsplan

ServiceDialoog Onderhoudsplan

Uw Porsche is een waardevol en persoonlijk bezit. Als liefhebber bent u daarom ook betrokken bij het onderhoud. Daarvoor is er de ServiceDialoog. Daarbij inspecteert u samen met een technicus de auto en leert u uw Porsche nog beter kennen. Samen komt u zo ook tot een degelijk plan van aanpak voor het onderhoud of reparatie van uw Porsche.

Zo werkt de ServiceDialoog

ServiceDialoog is een alternatief voor de traditionele service-aanname. Het maken van een afspraak blijft echter onveranderd. Als u uw Porsche op het afgesproken tijdstip brengt, voert een technicus in uw bijzijn een inspectie uit. Dit duurt 15-30 minuten. Aansluitend volgt de diagnose waarbij de technicus u vakkundig adviseert over te vervangen onderdelen en benodigd onderhoud.

Proefrit

Bij een reparatieverzoek kan een proefrit onderdeel zijn van de Sevice Dialoog. Daarbij kunt u de technicus concreet wijzen op het mankement. Vakkundige uitleg over de reparaties is vanzelfsprekend inbegrepen.

Vooraf duidelijkheid

Op het moment dat er een duidelijk beeld is van het onderhoudsplan van uw Porsche, worden een opdrachtbevestiging en een offerte gemaakt. De ServiceDialoog-technicus stelt een offerte samen met behulp van Porsche Service Prijzen. U weet dus vooraf exact wat er aan uw Porsche gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Porsche gereed zal zijn.

De voordelen in het kort

  • Persoonlijk en op maat advies.
  • Betrokken in de kennis achter de techniek.
  • Geen wachttijden.
  • Vooraf duidelijkheid over de offerte.
  • Hantering Porsche Service Prijzen.
  • Duidelijkheid over eventuele te verrichten reparaties.

Klant zijn bij Porsche-dealer is genieten van exclusiviteit. De ServiceDialoog is daar een goed voorbeeld van. Onze technici zien uit naar een goed gesprek over uw Porsche. We ontvangen u daarvoor in ons Porsche Centrum.

Maak een afspraak