Porsche - Garantie

Garantie

Porsche Garantie

Porsche Approved Garantie

Porsche Approved Garantie

De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen van een Porsche en biedt het hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie.

Meer informatie

Garantie nieuwe voertuigen

Elke nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde fabrieksgarantie voor de periode van twee jaar voor het goed functioneren van het nieuwe motorvoertuig, ongeacht de kilometerstand en met een complete dekking op productiefouten. Deze volledige garantie, die rechtstreeks wordt gegeven door de Porsche Fabriek in Stuttgart, is ongeëvenaard. De garantietermijn begint ten tijde van overdracht aan de klant, dan wel de eerste tenaamstelling van het voertuig.

De volgende garantievoorwaarden zijn van toepassing:

  • 2 jaar garantie op alle nieuwe voertuigen.
  • 2 jaar garantie op originele Porsche vervangingsonderdelen, accessoires en ruilonderdelen (onderdelen) die buiten de garantiewerkzaamheden worden gebruikt of verkocht. Voor Porsche onderdelen die in het kader van garantiewerkzaamheden worden gebruikt, eindigt de garantieperiode met het defecte artikel
  • 3 jaar garantie op het lakwerk.
  • 12 jaar carrosseriegarantie.

De garantievoorwaarden zijn hieronder te downloaden. Daarnaast zijn de bindende garantievoorwaarden alsmede de Algemene Verkopen Leveringsvoorwaarden zijn op te vragen bij de Porsche dealer.

Garantie nieuwe voertuigen (PDF; 1,5 MB)

Garantie nieuwe voertuigen Taycan (PDF; 1,5 MB)

Porsche Onderdelengarantie

Op alle originele Porsche onderdelen die door uw Porsche dealer zijn geïnstalleerd geldt Porsche Onderdelengarantie. Deze garantie is niet geldig als deze onderdelen zijn betaald door een Porsche dealer. Ook geldt deze garantie niet als de onderdelen zijn geïnstalleerd onder de Porsche Approved garantie of de Garantie voor Porsche-garantie voor nieuwe voertuigen.