Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche - Garantie

Garantie

Porsche wil u de zekerheid van rijplezier geven, ook als het even niet volgens plan verloopt. Daarom hebt u keus uit diverse garantieproducten. Daarmee is uw Porsche altijd in goede handen.

2 jaar Porsche onderdelengarantie

Met Originele Porsche Onderdelen houdt u uw Porsche in topconditie. De kwaliteit van deze onderdelen is dan ook gegarandeerd, voor 2 jaar om precies te zijn. Deze garantie geldt uitsluitend in gevallen waarbij een reparatie of onderdeel niet wordt vergoed door Porsche of binnen de dekking van een Porsche garantie valt.

Fabrieksgarantie: Garantie op nieuwe Porsches

Een nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde garantie voor de periode van twee jaar, ongeacht de kilometerstand en met een complete dekking van productiefouten. Deze volledige garantie, die rechtstreeks wordt gegeven wordt door de Porsche fabriek in Stuttgart is ongeëvenaard.

Verlengde garantie: Porsche Approved

Na afloop van de fabrieksgarantie kunt u het zorgeloze gevoel vasthouden met de Porsche Approved Garantie. U kunt deze verlengde garantie afsluiten zolang uw auto nog onder de garantie voor nieuwe auto’s valt. Als u daartoe in het eerste jaar na aankoop besluit, dan inspecteren wij uw auto bovendien gratis op 111 punten.

Meer over Approved Garantie