Porsche - Performance training (level 3)

Performance training (level 3)

Performance training (level 3)

In deze eendaagse circuitvaardigheidstraining staat rem- en bochtentechniek centraal. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe. In twee sessies van 30 minuten wordt u gecoacht door een instructeur op het rijden van de ideale lijn in bochten en het vinden van de optimale rempunten.

Tijdens de Performance training is het circuit van u en van een beperkt aantal andere Porsche rijders. U begint de training met een nulmeting waarin u advies krijgt over uw huidige rem- en bochtentechniek. Met duidelijke instructies gaat u zelfstandig het circuit weer op om uw circuitvaardigheid verder aan te scherpen. Daarna stapt de instructeur opnieuw bij u in voor een tussentijdse meting. Boekt u privé-instructie dan heeft u tijdens de training een privétrainer aan uw zijde om u 1-op-1 te begeleiden.

Neem contact op met Porsche Track Experience indien u de Performance training wilt volgen met een volledig elektrische of klassieke Porsche. Wij denken graag met u mee.

Porsche Track Days
Heeft u aantoonbare circuitervaring en bent u klaar voor de volgende stap? Deelname aan Porsche Track Days staat open voor ervaren circuitrijders met straatauto’s en/of raceauto’s zoals een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport of een Porsche 911 Cup model.

Trainingsonderdelen

  • Circuitrijden: open-pitlane
  • Nulmeting
  • Tussentijdse meting

Inbegrepen

  • Theorie- en veiligheidsbriefing
  • Twee keer 30 minuten privé-instructie
  • Uitgebreide hospitality inclusief borrel

Optioneel bij te boeken

  • Privé trainer
  • Tweede bestuurder
  • Toeschouwer
  • Dagverzekering

Prijzen

DeelnameDeelname incl. privétrainerTweede bestuurderToeschouwerDagverzekering* (optioneel)Deelname Porsche Taycan
€ 899,-€ 1598,-€ 199,-€ 79,-Op aanvraag€ 699,- (gelimiteerd aantal deelnemers)

* Met een Porsche Verzekering via Turien & Co (afgesloten via uw Porsche Centrum) is uw Porsche standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Warm-up, Precision of Performance training tijdens de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Track Experience dagen in Nederland. Uw Porsche is niet standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan een Porsche Track Day. Bent u niet verzekerd via Porsche dan kunt u bij Porsche Track Experience een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de trainingen.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% btw.

Huurauto’s

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Bekijk huurauto’s

Contact

Porsche Track Experience
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoonnummer: 0800 - 991 99 11