Porsche - Level 3: Performance training

Level 3: Performance training

Performance training

In deze eendaagse circuitvaardigheidstraining staat rem- en bochtentechniek centraal. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe. In 2 sessies van 30 minuten wordt u gecoacht door een Porsche instructeur op het gebied van de ideale lijn in bochten en het vinden van de optimale rempunten.

Tijdens de Performance training is het circuit van u en van een beperkt aantal andere Porsche rijders. Onze Porsche instructeurs staan klaar om u te begeleiden gedurende de dag. U begint de training met een nulmeting, waarin u advies krijgt over uw huidige rem- en bochtentechniek. Met duidelijke instructies gaat u zelfstandig het circuit weer op om uw circuitvaardigheid verder aan te scherpen. Daarna stapt de instructeur opnieuw bij u in voor een tussentijdse meting. Met vier uur effectieve rijtijd heeft u alle gelegenheid om de techniek van het circuitrijden eigen te maken.

Heeft u al ervaring met circuitrijden dan adviseren wij u om een Porsche Track Day te boeken. Hierbij wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een groep gevorderde circuitrijders met straat- en/of raceauto’s. Een Porsche Track Day is dus ook geschikt voor rijders die in het bezit zijn van een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport of Porsche 911 Cup model.

Boekt u privé-instructie dan heeft u tijdens de training een privé trainer aan uw zijde om u 1-op-1 te begeleiden.

Bekijk de trainingskalender voor beschikbare data en boek uw Performance training in de Porsche24 app.

Trainingsonderdelen

 • Circuitrijden: open-pitlane
 • Nulmeting
 • Tussentijdse meting

Inbegrepen

 • 2 keer 30 minuten privé-instructie
 • Veiligheidsbriefing
 • Uitgebreide hospitality
 • Certificaat van deelname

Optioneel

 • Privé-instructie
 • Tweede bestuurder
 • Toeschouwer
 • Passende circuitverzekering

Prijzen

HoofdbestuurderTweede bestuurderToeschouwerVerzekering*Deelname incl. privé-trainer (in eigen Porsche)
€ 799,-€ 169,-*€ 59,-Op aanvraag€ 1.398,-

Bovenstaande prijzen zijn incl. 9% btw.
Standaard wordt u (en uw tweede bestuurder) tijdens de Performance training 2 keer 30 minuten gecoacht door een instructeur.

*Dagverzekering op aanvraag voor uw eigen Porsche, afgesloten via Porsche Track Experience.
Met een Porsche verzekering** is uw Porsche standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Warm-up, Precision of Performance training van de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Track Experience dagen. Klik hier voor meer informatie over een verzekering via Porsche.

**Porsche Insurance, Porsche Topline Insurance en Porsche Youngtimer & Classic Insurance.

Tarieven huurauto’s voor deze training

Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt bij Porsche Track Experience ook een ander Porsche model huren. Klik hier om de beschikbare huurauto’s te bekijken.

Contact

Neem bij vragen contact op met Porsche Track Experience via:
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoon: 0800 9919911

Bekijk trainingskalender