Ook in onzekere tijden staan we klaar voor u.

Zodat u veilig de weg op kunt wanneer dat moet

Ook in onzekere tijden staan we klaar voor u, zodat u veilig de weg op kunt wanneer dat moet.Het kan ook in deze tijd voorkomen dat uw Porsche toe is aan een APK, onderhoud, reparatie of dat uw winterbanden nog gewisseld moeten worden. U kunt hiervoor nog steeds bij ons terecht.

We doen er alles aan om de service, zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

We hebben onder andere de volgende maatregelen genomen.

 • We begroeten u contactloos.
 • We houden 1,5 meter afstand.
 • Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
 • Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
 • We ontsmetten voor gebruik uw vervangend vervoer.
 • Extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
 • We accepteren alleen pinbetalingen om fysiek contact te vermijden.
 • Als u zelf gezondheidsklachten heeft, willen we u vragen om uw bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Service van Porsche.

 • Het halen en brengen van uw auto behoort tot de mogelijkheden. Vraag de dealer naar de mogelijkheden.
 • Bij pech staan we 24 uur per dag voor u klaar: 0800-0205911.
 • Voor een kleine reparatie kunt u bij ons terecht zonder afspraak. Kleine reparaties zijn bijvoorbeeld het vervangen van een defect lampje, het repareren of vervangen van een lekke band, het vervangen van een lege accu en het bijvullen van olie.
 • Plan eenvoudig een werkplaatsafspraak online in op de website van uw Porsche Centrum.

Contact
Wilt u meer weten over de actuele openingstijden en maatregelen per dealer? Bezoek dan de dealerwebsite of neem contact op met uw Porsche Centrum. Of stuur uw vraag naar info@porsche.nl.

Veelgestelde vragen
Bij Porsche volgen we de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij, ook in deze periode, uw mobiliteit kunnen verzorgen. Met onderstaande veelgestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daar om vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.

Staat uw vraag er niet bij of is het antwoord niet geheel duidelijk? Neem dan contact op met uw Porsche Centrum. U kunt ook een e-mail sturen via het online contactformulier.

Vragen en antwoorden met betrekking tot uw (nieuwe) auto

1) Openingstijden
Hoe is de bereikbaarheid van Porsche Nederland?

U kunt uw vraag sturen naar info@porsche.nl of via het contactformulier.

Zijn de Porsche dealervestigingen open?

Ja, onze Porsche Centra zijn open maar alleen op afspraak. Alle vestigingen nemen voorzorgsmaatregelen in acht om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen. Mogelijk zijn er gewijzigde openingstijden van toepassing. Via de dealerlocator vindt u de contactgegevens van het dichtstbijzijnde Porsche Centrum.

2) (Nieuwe) auto
Is het wel veilig om langs te komen?

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze dealers te bezoeken. Weet dat onze dealers alle geadviseerde voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om uw gezondheid te beschermen.

Onze gehele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u tenminste 1,5 meter afstand bewaren. In alle vestigingen is extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. In de werkplaats werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Alle medewerkers met klachten blijven thuis. Als u zelf gezondheidsklachten heeft, willen we u vragen om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Ik wil een proefrit maken, kan dat?

Het is nog steeds mogelijk om een proefrit te maken. Neem contact op met uw dealer om een afspraak te plannen en details af te stemmen. We ontsmetten voor de proefrit de auto en de verkoopadviseur zal op tenminste 1,5 meter afstand de details met u bespreken.

Ik wil een nieuwe auto kopen, hoe doe ik dit?

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom waar we u graag helpen bij het uitzoeken of samenstellen van uw ideale Porsche. Wilt u liever eerst zelf aan de slag gaan of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze Porsche Centra om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Of ga naar onze configurator of download een brochure op de modelpagina’s van onze verschillende modellen.

3) Service
Mijn auto heeft een reparatie/onderhoudsbeurt nodig, kan ik gewoon langskomen?

Ja, onze werkplaatsen zijn geopend. U kunt eenvoudig een afspraak maken via de werkplaatsplanner van een van onze Porsche Centra.

Ik heb al een werkplaatsafspraak gemaakt, gaat deze nog door?

Ja, alle gemaakte werkplaatsafspraken gaan - zonder tegenbericht van de dealer - gewoon door.

Ik wil mijn werkplaatsafspraak verzetten of afzeggen, kan dat?

Ja, u kunt geheel kosteloos een werkplaatsafspraak afzeggen of verplaatsen. Sommige dealers bieden ook service op locatie of een haal- en brengservice. Het afzeggen of verplaatsen van de werkplaatsafspraak is dan mogelijk niet nodig. Neem contact op met uw dealer voor de mogelijkheden.

Kan ik mijn winterbandenwissel inplannen?

Ja, u kunt de winterbandenwissel gewoon inplannen bij uw dealer.

Moet ik de APK nog steeds voor de vervaldatum laten uitvoeren?

Ja, de verplichting om op tijd een APK uit te voeren, blijft. Tijdens een APK wordt de technische staat van een auto gecontroleerd waardoor de voertuigveiligheid op de Nederlandse wegen blijft gewaarborgd. Als u geen APK laat uitvoeren, kunt u een boete krijgen. Kunt u niet langskomen? Neem dan contact op met de dealer voor de mogelijkheden.

Hoe wordt omgegaan met mijn auto tijdens het onderhoud?

Onze gehele dealerorganisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Uw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af.

Ik heb een vervangende auto nodig. Is dit mogelijk?

Ja, auto’s die worden gebruikt voor vervangend vervoer worden grondig gereinigd voorafgaand aan de inzet. Er wordt extra schoongemaakt met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.

Kan mijn auto ook thuis afgeleverd worden?

Neem contact op met uw dealer om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele levering aan huis.

Wordt er nog pechhulp verleend?

Onze pechhulp volgt de richtlijnen van het RIVM. Zo proberen we het fysieke contact te minimaliseren en tegelijkertijd u mobiel te houden. Hoe dit eruit ziet, zal van geval tot geval verschillen. Porsche Assistance is bereikbaar via 0800-0205911.

Mijn garantie vervalt binnenkort, maar ik kan de klacht niet tijdig laten verhelpen.

Zorg ervoor dat u de klacht die u binnen de garantie wilt claimen, binnen de garantieperiode wordt gedocumenteerd. Neem hiervoor tijdig telefonisch contact op met uw dealer zodat die dit als kwaliteitsmelding kan vastleggen.