Porsche în România

Porsche în România

Informații importante COVID-19

Dragi clienți,

Centrul Porsche București susține deciziile Guvernului României cu privire la împiedicarea răspândirii Coronavirus și îndeamnă la informarea doar din surse oficiale.

Fiecare dintre noi trebuie să acționeze responsabil!

Siguranța dumneavoastră și a angajaților noștri este extrem de importantă pentru noi. Începând de luni, 18 mai, am deschis oficial showroomul și luăm toate măsurile necesare, pentru a fi în siguranță atunci când ne vizitați. Conform prevederilor legale, atât angajaților, cât și clienților li se va verifica temperatura la intrarea în incintă. Purtarea măștilor este obligatorie! În continuare suntem la dispoziția dumneavoastră și online, pe mail și pe paginile de social media, Facebook și Instagram, precum și telefonic, prin intermediul echipei noastre. Toți consilierii noștri pot fi contactați pentru orice solicitare, la showroom, prin e-mail și pe mobil, datele lor de contact le găsiți mai jos.

Răspundem prompt în timpul orelor de program și revenim în cel mai scurt timp la orice solicitare. Fiecare apel este important pentru noi și vom trata fiecare situație individual, optim, de la caz la caz.

Mașina dumneavoastra este un membru important al familiei, mai ales în această perioadă, in care toti suntem preocupati de siguranta familiei noastre. De aceea, vă punem la dispoziție Serviciul de Preluare-Returnare de la domiciliu, pentru lucrări de service. Cu un simplu telefon, la 0212 52 59 11, sau un mail la porschepipera@porsche.ro, noi programăm, ridicăm, reparăm sau întreținem, dezinfectăm și returnăm mașina în siguranță! Respectăm toate normele sanitare în vigoare, pentru ca dumneavoastra să puteți să vă folosiți automobilul fără griji.

Pentru servicii de urgență puteți apela Porsche Asisstance la numărul de telefon 0212 52 59 11.

Sperăm să vă revedem din nou, în curând, sănătoși!

Va așteptăm cu drag,
Echipa Porsche

Bine aţi venit la Centrul Porsche Bucureşti!

Porsche Inter Auto este o companie românească ce aparţine Holdingului Porsche din Austria şi este principalul distribuitor al mărcilor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, Bentley, SEAT, Skoda şi Porsche.

Vă invităm să experimentaţi legenda Porsche şi să vă bucuraţi de fascinanta lume a automobilelor sport.

Descoperiţi aici ofertele şi serviciile atractive pe care le punem la dispoziţia dumneavoastră.

Centrul dumneavoastră Porsche!


Vizitati-ne si urmariti stiri zilnice pe pagina noastra locala de Facebook, Porsche Brand Romania.

Facebook Romania