Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Porsche Garantie

Porsche wil u de zekerheid van rijplezier geven, zelfs als niet alles volgens plan verloopt. Porsche biedt daartoe een aantal garantieproducten aan die u de geruststelling geven dat u en uw Porsche in goede handen bent als het ooit mis gaat.

Garantie op nieuwe Porsches

Een nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde garantie voor de periode van twee jaar, ongeacht de kilometerstand en met een complete dekking van productiefouten. Deze volledige garantie die rechtstreeks gegeven wordt door de Porsche fabriek in Stuttgart is ongeëvenaard.

Tegen de tijd dat de termijn van de garantie op uw nieuw aangeschafte auto afloopt, kunt u door uw Porsche dealer benaderd worden met de vraag of u de garantieperiode wenst te verlengen in de vorm van onze Porsche Approved Garantie. U kunt deze verlengde garantie op elk willekeurig moment afsluiten zolang uw auto nog onder de garantie voor nieuwe auto’s valt, en als u daartoe in het eerste jaar na aankoop besluit, dan inspecteren wij uw auto bovendien gratis op 111 punten.

Porsche Approved Garantie

De Porsche Approved Garantie geldt voor alle Porsche Approved Occasions die verkocht worden door onze dealers, voor een minimum periode van een jaar. Deze Approved Garantie is ook af te sluiten bij een van onze dealers als uitbreiding van een lopende Porsche Garantie, zowel voor nieuwe Porsches als voor Porsche Approved Occasions. Een Porsche Approved Garantie is af te sluiten voor iedere Porsche en op basis van bepaalde voorwaarden, zelfs als het een auto betreft waarop geen Porsche Garantie (meer) van toepassing is – we noemen dit een losse polis. De Porsche Approved Garantie is af te sluiten voor een periode van één of twee jaar.

De Porsche Approved Garantie biedt eveneens een volledige dekking, met uitzondering van gebruiks- en slijtagedefecten.

Tenzij de Porsche Approved Garantie binnen 12 maanden na de aflevering van een nieuwe auto wordt afgesloten, geldt voor deze garantie het acceptatiecriterium van een 111-punteninspectie. Daarbij moet de auto voldoen aan de bepalingen en voorwaarden die de Approved Garantie stelt, is de garantie uitsluitend af te sluiten voor auto’s tot 9 jaar oud of met een maximale kilometerstand van 200.000 km. Bij een garantieperiode van twee jaar geldt een maximumleeftijd van 8 jaar.

Porsche Onderdelengarantie

Alle Originele Porsche Onderdelen die gebruikt worden voor uw Porsche garanderen dat uw auto blijft zoals hij de fabriek ooit verliet – origineel. De kwaliteit van deze onderdelen is gegarandeerd; vandaar ook de onderdelengarantie van 2 jaar. Deze garantie geldt uitsluitend in gevallen waarin een reparatie of onderdeel niet wordt vergoed door Porsche of binnen de dekking van een Porsche garantie valt.