Porsche - Sportscar Together Days
Sportscar Together Days
Sportscar Together Days
 

Sportscar Together Days

Kom och upplev motorsport tillsammans! Porsche bjuder alla som kommer i en Porsche på sommarens mest fartfyllda event: Porsche Carrera Cup Scandinavia 2022. Föranmälan krävs, reservera din plats i god tid!
Under temat Sportscar Together Days vill vi bjuda in och ge fler människor möjlighet att uppleva sportbilar och motorsport tillsammans. Det blir fem tävlingar runt om i Sverige där du som kommer i din Porsche får fri entré för dig och dina medpassagerare. Din bil får en plats på en parkering dedikerad för Porsche – som självklart också blir en fantastisk bilutställning.

På plats blir det racing i toppklass, Porsche Carrera Cup Scandinavia har från och med i år SM-status och det är även premiär för nya generationen av Porsche 911 GT3 Cup. Under samtliga Sportscar Together Days arrangeras även Porsche Sprint Challenge Scandinavia, med andra ord blir det fartfyllda dagar.

Föranmälan krävs och görs via länkarna nedan. Vi återkommer med information via mail cirka en vecka innan respektive event.