Alla
Sportsedan
Sport Turismo
Panamera 4
Från 960 000 kr
Panamera 4 Platinum Edition
Från 1 090 000 kr
Panamera 4 Sport Turismo
Från 990 000 kr
Panamera 4 Sport Turismo Platinum Edition
Från 1 120 000 kr
Panamera 4S
Från 1 240 000 kr
Panamera 4S Sport Turismo
Från 1 270 000 kr
Panamera 4 E-Hybrid
Från 1 140 000 kr
Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition
Från 1 250 000 kr
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo
Från 1 170 000 kr
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition
Från 1 290 000 kr
Panamera 4S E-Hybrid
Från 1 380 000 kr
Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo
Från 1 410 000 kr
Panamera GTS
Från 1 460 000 kr
Panamera GTS Sport Turismo
Från 1 490 000 kr
Panamera Turbo S
Från 1 950 000 kr
Panamera Turbo S Sport Turismo
Från 1 980 000 kr
Panamera Turbo S E-Hybrid
Från 2 010 000 kr
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Från 2 040 000 kr
Tillbaka till början
Panamera 4S Sport Turismo
 
Panamera. Allt ditt driv. Och bilen som matchar det.
Panamera har alltid varit i en egen klass när de gäller att kombinera sportighet och bekvämlighet. Ombord hittar du några av våra senaste nyheter inom digital teknik, säkerhet och kraft. Du får en interiör med noga utvalda material och en exteriör som inte lämnar någon oberörd. Vem sa att du måste välja bort när du kan välja till?

Design.

Vi frågade oss själva tidigt: ska en sportig sedan verkligen se ut som en sedan? Nya Panamera besvarar denna fråga ännu en gång med ett otvetydigt nej. Tre gånger om.

Porsche - Karossformer.Porsche - Karossformer.

Karossformer.

Panamera.

Panamera, och Panamera Sport Turismo – silhuetter och proportioner som utan tvivel är Porsche. Atletiska, strömlinjeformade, med tydliga konturer och kraftfulla muskler.

Den långa hjulbasen, det kortare överhänget framtill och det längre överhänget baktill skapar redan visuell dynamik. Den markant skulpterade sidoprofilen ger mittpartiet dess karakteristiska Porsche-look och en känsla av lätthet.

Panamera Sport Turismo.

Att fyra personer kan uppskatta en sportig men ändå bekväm tur i Panamera är redan gamla nyheter inom lyxklassen. I Sport Turismo, med säteskonceptet 4+1 som standard, kan en femte person njuta av Panamera-körupplevelsen. Även om det extra sätet inte är utformat som ett individuellt säte i full storlek erbjuder det extra utrymmet ändå en smidig lösning för att transportera ytterligare en passagerare på korta till medellånga resor.

Att snygg design och praktisk vardagsanvändning inte utesluter varandra framgår av den stora bakluckan och den låga lastkanten, som gör det lättare att få med sig mer än bara vardagliga saker i Panamera Sport Turismo. Framför allt tack vare den – för en sportbil – enastående kapaciteten på upp till 1 384 liter.

360° exteriör.

Porsche - ExteriörPorsche - Exteriör

360° interiör.

Höjdpunkter.

Ny generation av däck.

Det nyjusterade chassit och en ny generation av 20- och 21-tumsdäck intensifierar märkbart körupplevelsen.

Assistanssystem.

En mängd olika assistanssystem gör körningen säkrare och mer avkopplande. Och Porsche Connect länkar samman alla Panamera-modeller med dagens – och morgondagens – digitala möjligheter.

Porsche InnoDrive.

Porsche InnoDrive utökar till exempel den adaptiva farthållaren med ytterligare innovativa funktioner och gör körningen i nya Panamera sportigare, bekvämare, effektivare och säkrare.

Head-up-display.

Head-up-displayen projicerar all relevant fordonsinformation direkt i ditt synfält medan Lane Change Assist varnar dig för objekt i döda vinkeln. Lane Keeping Assist, inklusive identifiering av trafikskyltar, finns som standard i nya Panamera och stödjer dig på längre resor.

Upptäck Panamera-modellerna i detalj.

Du känner redan till höjdpunkterna, här är mer information om detaljerna som gör helheten.

Porsche - Upptäck Panamera-modellerna i detalj.
Porsche - Design
Design
Upptäck mer
Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design.

Med Panamera gick vi vår egen väg och var våra rötter trogna – och introducerade vårt typiska Porsche-DNA i lyxsedansegmentet. Med nya Panamera följer vi denna nya väg lika konsekvent.

Porsche - Exteriör.
Exteriör.

Fälgar.

Information om fälgar hittar du här.

Interiör.

Typiskt för Porsche: den sofistikerade sportbilsergonomin med lutande mittkonsol, platt instrumentpanel och den analoga varvräknaren i mitten av kombiinstrumentet. Den nya rattgenerationen i kombination med reglagekonceptet Porsche Advanced Cockpit erbjuder snabb åtkomst till de viktigaste funktionerna.

Nästa kapitel
Prestanda

Förbrukning och utsläpp.

Panamera Turbo S E-Hybrid (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Prestanda
Upptäck mer
Prestanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prestanda.

Oavsett om du sitter bakom ratten eller på ett passagerarsäte ska varje tur i en Porsche upplevas som sport, inte transport. Med komfort, inte trängsel.

Chassi.

Chassit på de nya Panamera-modellerna balanserar sportighet och komfort på ett optimalt sätt – och ännu mer imponerande än tidigare. Detta eftersom chassisystemen har gjorts om helt och nu erbjuder mer av båda egenskaperna tillsammans med den ännu mer exakt justerade styrningen och den nya generationen av däck. Mer prestanda, men framför allt mer komfort – särskilt på mer krävande underlag. Uppgraderade chassitekniker, delvis tillgängliga som tillval, förbättrar köregenskaperna ytterligare. Till exempel den adaptiva luftfjädringen med tre kammare, Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) och bakaxelstyrning. Den integrerade Porsche 4D-chassistyrningen som analyserar körsituationen centralt i samtliga tre rumsliga dimensioner (tipp-, roll- och girvinkel) beräknar optimala körlägen utifrån dessa data och synkroniserar alla chassisystem i realtid: den fjärde dimensionen. Målet är att optimera den övergripande prestandan och att balansera mellan sportig körning och komfort så effektivt som möjligt.

Bakaxelstyrning.

Tillvalet bakaxelstyrning (standard i Panamera Turbo S och Turbo S E-Hybrid-modellerna) ökar både prestandan och lämpligheten för daglig användning. Vid låga hastigheter styr systemet bakhjulen i motsatt riktning mot framhjulen. Detta ger en virtuell förkortning av hjulbasen. Vändradien minskar, smidigheten ökar och det blir märkbart lättare att parkera.

Vid höga hastigheter styr systemet bakhjulen i samma riktning som framhjulen. Denna virtuella förlängning av hjulbasen ökar körstabiliteten. Bakaxelstyrningen gör det tydligt att det inte finns någon motsättning mellan stabilitet och smidighet eller prestanda och lämplighet för daglig användning. Resultatet: bättre manövrering och högre körsäkerhet vid daglig användning – och en betydligt högre maximal körprestanda.

Bromsarna.

I över 70 år har vi jobbat på att vara snabbare. Även när det gäller att sakta ner. Därför är alla Panamera-modeller – med undantag för Turbo S och Turbo S E-Hybrid – utrustade med ett bromssystem med fasta aluminiumbromsok i ett stycke med sex kolvar för framhjulen och med fyra kolvar för bakhjulen. Bromsoken i ett stycke är inneslutna. Det gör dem lättare men samtidigt mycket motståndskraftiga mot deformation. Pedalvägen är kort, tryckpunkten exakt och bromssträckan imponerande kort.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) är beprövad inom motorsporten och monterad som standard på modellerna Panamera Turbo S och Turbo S E-Hybrid. De finns även tillgängliga som tillval. De perforerade keramiska PCCB-bromsskivorna har en diameter på 420 mm fram eller upp till 410 mm bak, beroende på modell, för ännu bättre bromsprestanda.

Sport Chrono-paketet inklusive körlägesväljare.

Adrenalin med en knapptryckning: Sport Chrono-paketet ger chassit, motorn och växellådan en ännu sportigare trimning.

Med körlägesväljaren på ratten med Sport Response-knapp kan du välja mellan fyra olika körlägen: ”Normal”, ”Sport”, ”Sport Plus” och ”Individual” – för en ännu personligare körstil.

Nästa kapitel
Komfort

Förbrukning och utsläpp.

Panamera Turbo S (WLTP)*
TBA
TBA
Panamera Turbo S E-Hybrid (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera Turbo S Sport Turismo (WLTP)*
TBA
TBA
Komfort
Upptäck mer
Komfort
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komfort.

I förarsätet är allt fokuserat på dig och ditt nästa resmål. Och hur du kan ta dig dit så sportigt som möjligt. Samtidigt råder lugn och ro i baksätet. Tack vare det generösa utrymmet för familj, vänner eller kollegor. Och längst bak? Ett stort bagageutrymme under bakluckan med stor öppning. Fällbara ryggstöd i baksätet gör det även möjligt att transportera större föremål. Det kanske inte är typiskt för en sportbil, men det är typiskt för Panamera.

Porsche - Framsäten. Sitt vackert!
Framsäten. Sitt vackert!
Framsätena är mycket bekväma och ger bra stöd i snabba kurvor utan att begränsa rörligheten. Sitthöjden, dynans och ryggstödens vinklar och sätets främre/bakre position kan justeras elektriskt.
Elsätena (14-vägs) erbjuder även justering av sittdynans längd och fyrvägs ländryggsstöd för föraren och passageraren fram. Minnesfunktionen lagrar inställningarna för sätena, rattstången, båda ytterbackspeglarna och andra personliga inställningar i bilen.
De adaptiva sportsätena (18-vägs, elektriska) erbjuder ännu bättre stöd i sidled – tack vare upphöjda sidostöd på dynan och ryggstödet. De kan ställas in elektriskt och erbjuder högre komfort på långa resor och måttbeställt sidostöd i kurvor.
Porsche - Baksäten. För dig som uppskattar första klass.
Baksäten. För dig som uppskattar första klass.
Deras bästa egenskap: det finns två helt separata säten. Med gott om utrymme för benen och ovanför huvudet och utmärkt sidostöd vid dynamisk kurvtagning utan att kompromissa med komforten. Som tillval finns även elsäten med elektrisk ryggstödsjustering, justering av sittdynans längd och ländryggsstöd för baksätet. Beroende på utrustningen kan det främre passagerarsätet även justeras från baksätet.
Om de kombineras med adaptiva sportsäten fram är även baksätena utformade som sportsäten – med upphöjda sidostöd.
Standard för Sport Turismo-modellerna, tillval för övriga Panamera-modeller: säteskonceptet 4+1. I baksätet utgörs systemet av två separata yttersäten i full storlek och ett mittsäte istället för förvaringsutrymmet.
Porsche - Bagageutrymmet.
Bagageutrymmet.
Bagageutrymmet i Panamera modellerna erbjuder en volym på upp till 495 liter beroende på modell (E-Hybrid-modellerna upp till 403 liter) och upp till 515 liter i Panamera Sport Turismo-modellerna.
Den stora, automatiska bakluckan med individuellt justerbar öppningshöjd är standard i alla modeller. Den öppnas och stängs bekvämt med en knapptryckning.

Assistanssystem.

Du vet precis vad du vill ha. Du har en tydlig destination i sikte. Och du är villig att ge allt du har. Men låt oss vara ärliga: du skulle inte invända mot lite hjälp på vägen.

Porsche InnoDrive inklusive adaptiv farthållare.*

De som kör en Porsche vill köra. Ju sportigare, bekvämare, effektivare och säkrare körning desto bättre. Porsche InnoDrive underlättar din körning på ett helt nytt sätt. Systemet kompletterar den adaptiva farthållaren med ytterligare innovativa funktioner.

*Porsche InnoDrive hjälper föraren inom systemgränserna. Föraren måste kontinuerligt övervaka körningen och ingripa vid oklarheter. Systemet kan när som helst tas över av föraren mha broms- eller gaspedal.

Det optimerar din hastighet på ett förutseende sätt. Med hjälp av navigationsdata och information som tillhandahålls högupplöst av radar- och videosensorerna identifierar Porsche InnoDrive hastighetsbegränsningar och topografiska vägegenskaper, såsom lutningar eller kurvradier, längs din rutt redan innan du når fram till dem – och anpassar Panameras växlingsstrategi och hastighet i enlighet med dem. För smartare och effektivare körning.

Traffic Jam Assist.

En annan funktion hos Porsche InnoDrive inklusive adaptiv farthållare är Traffic Jam Assist. Funktionen underlättar för föraren när bilkö uppstår på stora landsvägar och motorvägar.

I hastigheter på upp till cirka 60 km/h gör systemet mjuka styringrepp för att hålla kvar bilen mitt i körfältet, reglerar avståndet till framförvarande fordon och följer kön framåt när systembegränsningarna tillåter det. För att göra detta läser Traffic Jam Assist av vägmarkeringar och andra fordon på vägbanan. Fördelarna? Mindre stress och mer komfort på långa resor.

Head-up-display.

Head-up-displayen ingår i standardutrustningen för modellerna Panamera Turbo S och Turbo S E-Hybrid och finns tillgänglig som tillval till alla andra Panamera-modeller. Den erbjuder högkvalitativ projicering av relevant körinformation i fullfärg i förarens synfält. Med projektionstekniken ser informationen ut att visas 2,3 m framför föraren. Displayens position kan anpassas i PCM efter förarens längd och sittposition. Föraren blir mindre distraherad och kan ägna mer uppmärksamhet åt vägen. Information som visualiseras inkluderar körhastighet, motorvarvtal, inkommande samtal och navigation. Vägmärken, trafikvarningar och Sport Chrono-information kan också visas beroende på bilens specifikation. Allt innehåll som visas kan anpassas individuellt.

Porsche - Strålkastare.Porsche - Strålkastare.

Strålkastare.

LED-strålkastare inklusive Porsche Dynamic Light System (PDLS).

Monteras som standard i de nya Panamera GTS-, Turbo S- och Turbo S E-Hybrid-modellerna, finns som tillval till övriga Panamera-modeller: LED-strålkastare inklusive Porsche Dynamic Light System (PDLS) med dynamisk räckviddsreglering, dynamisk kurvbelysning och hastighetskänslig styrning av strålkastarnas räckvidd. För förbättrad upplysning nära bilen, på sidorna och långt framför bilen – och ökad säkerhet.

Matrix LED-strålkastare inklusive Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus).

Ännu bättre sikt får du med LED-strålkastare med Matrix-teknik. Matrix-strålkastarna inaktiverar strategiskt specifika segment i den permanenta helljuskäglan. 84 individuellt styrda lysdioder anpassas till situationen framför bilen genom att antingen släckas eller dimmas. Lysdioder som är riktade mot fordon framför dig eller på motsatt sida av vägen dimmas, medan områdena mellan och bredvid fordonen förblir helt upplysta. För att optimera målfixeringen dimmas inte bara lamporna selektivt för mötande fordon, området till höger om tomrummet lyses dessutom upp starkare för att bättre vägleda förarens uppmärksamhet. Segmentspecifik dimning av högreflekterande trafikskyltar ser också till att föraren inte bländas. Matrix LED-strålkastare inklusive PDLS Plus: starka, enhetliga, säkra.

BOSE® Surround Sound System.

Bose® Surround Sound System är försett med 14-kanalsförstärkare. Total effekt: 710 watt. 14 högtalare, inklusive en separat subwoofer, ger balanserad och trogen återgivning av ljudbilden. Bose® SoundTrue®-förstärkartekniken ger ännu bättre ljudkvalitet och dynamik för komprimerade filformat som MP3. Den patenterade AudioPilot®-ljudkompenseringstekniken mäter kontinuerligt omgivningsljuden inne i bilen och anpassar musikuppspelningen automatiskt så att en konstant ljudnivå bibehålls.

Burmester® 3D High-End Surround Sound System.

Hör och häpna när vi introducerar en total effekt på 1 455 watt. 21 individuellt styrda högtalare inklusive en aktiv subwoofer med 400-watts digital förstärkare av klass D, tvåvägs centersystem och en total membranyta på mer än 2 500 cm². Den särskilda air motion-banddiskanten säkerställer klar, skarp och oförvrängd diskantåtergivning med utmärkt nivåstabilitet.

Porsche Connect. Din digitala andrepilot.
Porsche Connect. Din digitala andrepilot.
Sammankopplar dig med din Porsche och din Porsche med världen – Porsche Connect. Systemet kompletterar de befintliga digitala funktionerna i din Panamera-modell. Hitta det bästa sättet att navigera till dina destinationer, synkronisera personliga kontakter och adresser och kom åt din kalender direkt i PCM. Porsche Connect är din smarta andrepilot för vardagen, för en unik sportbilsupplevelse. Före, under och efter körningen.
Porsche - Upptäck fler av våra Connect-tjänster.

Upptäck fler av våra Connect-tjänster.

Nästa kapitel
GTS

Förbrukning och utsläpp.

Panamera Sport Turismo E-Hybrid-modeller (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera Sport Turismo-modeller (förbränningsmotor) (WLTP)*
TBA
TBA
GTS
Upptäck mer
GTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nya Panamera GTS-modellerna.

Om du strävar efter ambitiösa mål måste du behålla ditt fokus. Koncentrera dig på dina styrkor. Fokusera på det viktigaste. Tre bokstäver gestaltar detta perfekt och har tillsammans med namnet Porsche blivit förkroppsligandet av ren körglädje: GTS.

Den speciella dynamiken i Panamera GTS-modellerna framgår tydligt från första anblicken – särskilt tack vare den kontrasterande svarta färgen. Detaljer som sidofönsterlisterna, sidoluftutsläppen, loggorna på bakpartiet och sportavgassystemets ändrör har en högglanssvart ytfinish.

Panamera GTS (WLTP)*
TBA
TBA
Panamera GTS Sport Turismo (WLTP)*
TBA
TBA

En speciell egenskap som lyfter fram sportbilskänslan är karaktären hos 4.0-liters dubbelturbo V8-motorn med sin närapå linjära kraftleverans. Det finns ingen prestandaplatå, som är vanligt hos dagens turbomotorer. Sportavgassystemet med sitt intensiva V8-ljud matchar motorn perfekt. Detsamma gäller för sportchassit som är sänkt 10 mm och har adaptiv luftfjädring och en inställning som är specifikt framtagen för Panamera GTS-modellerna.

Även interiören i Panamera GTS-modellerna avslöjar deras kärlek till sport. Kombinationen av svart läder med Alcantara®, adaptiva sportsäten med ”GTS”-loggor på nackstöden samt dekorlist och instegsskydd av borstad aluminium med svartanodiserad finish är en tydlig bekräftelse på detta. Även rattkransen på GT-sportratten samt innertaket är klädda med Alcantara®.

Porsche - Upptäck GTS.

Upptäck GTS.

Nästa kapitel
Platinum Edition

Förbrukning och utsläpp.

Panamera GTS Sport Turismo (WLTP)*
TBA
TBA
Panamera Sport Saloon-modeller (förbränningsmotor) (WLTP)*
TBA
TBA
Platinum Edition
Upptäck mer
Platinum Edition
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konstruerad med passion.

Panamera Platinum Edition är produkten av passion och entusiasm. Den är en perfekt blandning av lyx, komfortfunktioner och exklusiva designelement.

Funktioner.

Exteriör.

Platinum Editions exteriör imponerar inte bara med Matrix LED-strålkastare och bakljus av exklusiv design, utan även med svarta sportavgasrör och avgasändrör i svart högglansig finish. Den högkvalitativa helhetslooken avrundas av standardlacken i metallic.

Se – utan att bli sedd.

De tonade glasrutorna i panoramataksystemet skapar en ljus och behaglig atmosfär inne i bilen. Bakrutornas mörktonade glas skapar en känsla av trygghet mot den stressiga världen utanför och skyddar dig från både solljus och nyfikna blickar.

Obegränsad komfort.

Vad vore sann prestanda utan matchande komfort? Med komfortåtkomst kan du kliva in i Platinum Edition helt utan nyckel. Inne i bilen väntar komfortsäten med 14 inställningsmöjligheter på dig och din medpassagerare. Sätesvärmen för fram- och baksätena ger behaglig värme i sittdynorna och ryggstöden. Den adaptiva luftfjädringen kan dessutom justeras för att maximera prestanda eller komfort, helt beroende på vad du för tillfället känner för.

Interiör.

Så fort du kliver in i förarplatsen i Porsche Panamera Platinum Edition fylls du av den där speciella sportbilskänslan. GT-sportratten, interiörpaketet i borstat svart aluminium och Porsche-emblemet på nackstöden fulländar den högkvalitativa interiören. Backkameran gör det enklare att backa och parkera.

Ljud och underhållning.

Varje åktur är en riktig upplevelse — självklart även när det gäller ljud. Högkvalitativa Bose® Surround Sound System lämnar inget övrigt att önska med totalt 14 högtalare och en total uteffekt på 710 watt. Tack vare integreringen av Apple Music och Apple Podcasts kan du lyssna på precis vad du vill, när du vill det, med kristallklart ljud i din Panamera.

Porsche - Förkärlek för detaljer.
Förkärlek för detaljer.
Panamera Platinum Edition fängslar även med små detaljer: modellbeteckningen och PORSCHE-loggan presenteras i Satin Platinum.
Porsche - Stilfull prestanda.
Stilfull prestanda.
Stilrenhet i kombination med prestanda och utmärkt dynamik: 21-tums Exclusive Design Sport-fälgarna och sidoluftutblåsen är också lackerade i Satin Platinum.
Porsche - Exklusiva höjdpunkter.
Exklusiva höjdpunkter.
Speciella från första ögonblicket: instegsskydden i borstat svart aluminium med Platinum Edition-logga.
Nästa kapitel
E-Performance

Förbrukning och utsläpp.

Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera 4 Platinum Edition (WLTP)*
TBA
TBA
Panamera 4 Sport Turismo Platinum Edition (WLTP)*
TBA
TBA
E-Performance
Upptäck mer
E-Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nya Panamera E-Hybrid-modellerna.

Panamera Turbo S E-Hybrid (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (WLTP)*
TBA
TBA
TBA

Atleter på toppnivå – hög prestanda möter komfort. Panamera E-Hybrid-modellerna omvandlar bilkörning till ett sportevenemang, arbete till ren njutning och de kommer förändra din uppfattning om hybridteknik. Och de kommer att förändra din vardag med en systemeffekt på upp till 700 hk. Låter det bra? Fortsätt läsa.

Elektrifierande prestanda.
Panamera 4 E-Hybrid (WLTP)*
TBA
TBA
TBA
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo (WLTP)*
TBA
TBA
TBA

Alla Panamera E-Hybrid-modeller finns som sportsedan eller Sport Turismo. Panamera 4 E-Hybrid-modellerna har systemeffekt 462 hk. Panamera 4S E-Hybrid-modellerna med en systemeffekt på 560 hk är nya tillskott till familjen. Slutligen: Panamera Turbo S E-Hybrid-modellerna med 700 hk systemeffekt och ett maximalt vridmoment på 870 Nm.

Upptäck mer om Porsche E-Performance, elektromobilitet och framtidens sportbil.

Upptäck mer om Porsche E-Performance, elektromobilitet och framtidens sportbil.

Nästa kapitel
Modell och data

Förbrukning och utsläpp.

Panamera 4 E-Hybrid (WLTP)*
TBA
TBA
TBA

Välj och konfigurera Panamera modeller.

Alla
Sportsedan
Sport Turismo
Vald
Panamera 4
Porsche Panamera 4
WLTP*
TBA
TBA
Från 960 000 kr
Vald
Panamera 4 Platinum Edition
Porsche Panamera 4 Platinum Edition
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 090 000 kr
Vald
Panamera 4 Sport Turismo
Porsche Panamera 4 Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
Från 990 000 kr
Vald
Panamera 4 Sport Turismo Platinum Edition
Porsche Panamera 4 Sport Turismo Platinum Edition
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 120 000 kr
Vald
Panamera 4S
Porsche Panamera 4S
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 240 000 kr
Vald
Panamera 4S Sport Turismo
Porsche Panamera 4S Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 270 000 kr
Vald
Panamera 4 E-Hybrid
Porsche Panamera 4 E-Hybrid
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 1 140 000 kr
Vald
Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 1 250 000 kr
Vald
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 1 170 000 kr
Vald
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 1 290 000 kr
Vald
Panamera 4S E-Hybrid
Porsche Panamera 4S E-Hybrid
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 1 380 000 kr
Vald
Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo
Porsche Panamera 4S E-Hybrid Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 1 410 000 kr
Vald
Panamera GTS
Porsche Panamera GTS
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 460 000 kr
Vald
Panamera GTS Sport Turismo
Porsche Panamera GTS Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 490 000 kr
Vald
Panamera Turbo S
Porsche Panamera Turbo S
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 950 000 kr
Vald
Panamera Turbo S Sport Turismo
Porsche Panamera Turbo S Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
Från 1 980 000 kr
Vald
Panamera Turbo S E-Hybrid
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 2 010 000 kr
Vald
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
WLTP*
TBA
TBA
TBA
Från 2 040 000 kr
Porsche - Individualisering.

Individualisering.

Inom Porsche Exclusive Manufaktur erbjuder vi en mängd olika individualiseringsalternativ för exteriören och interiören. För din helt personliga bil.

Porsche - Kontakt.

Kontakt.

Om du vill veta mer om en modell som du är intresserad av, utforska finansieringsalternativ eller om du har andra frågor, vänligen kontakta närmaste Porsche Center.