Porsche Approved Garanti
Porsche Approved Garanti
 

Porsche Approved Garanti

Begagnad Porsche, ny garanti.

Att köra en Porsche innebär att du kan njuta av enastående prestanda och samtidigt alltid känna att allt är som det ska. Med Porsche Approved Garanti får du ständigt uppleva den entusiasm och bekymmerslöshet du hade då bilen var ny.

Porsche Approved Garanti är ett skydd vi utvecklat för att du som kör Porsche ska slippa oförutsedda reparationskostnader – även när nybilsgarantin har gått ut. Det ska helt enkelt vara lika tryggt att äga en lite äldre Porsche som en ny.

Garantin kan adderas för bilar som är upp till 15 år gamla och som inte har kört längre än 20 000 mil. Garantin omfattar alla komponenter och du kan själv välja giltighetstid: 12, 24 eller 36 månader.

Porsche Approved Garanti kan öka bilens livslängd och bidra till att behålla bilens värde tack vare reparationer av certifierade Porsche-tekniker som bara använder originaldelar. Garantin är bunden till bilen och överförs helt till den nya ägaren när bilen säljs, förutsatt att bilen säljs privat eller via ett Porsche Center.

Så kan du teckna Porsche Approved Garanti:

Om du har en Porsche med nybilsgaranti.
Har du en Porsche som är yngre än 24 månader kan du enkelt köpa till garantin hos ditt Porsche Center eller Porsche Service Center redan innan nybilsgarantin går ut.

Om nybilsgarantin gått ut.
Har du en bil som är äldre än 24 månader gör vi ett 111-punkterstest av din bil innan den blir Porsche Approved – efter det har du möjlighet att köpa till garantin.

Om du redan har Porsche Approved Garanti.
Har du en garanti kan du enkelt förlänga den, kontakta ditt Porsche Center eller Porsche Service Center om du vill veta mer.

När du köper en inte helt ny Porsche.
När du köper en begagnad PorschePorsche Center eller Porsche Service Center kan du lägga till Porsche Approved Garanti. Prata med din säljare.

Fördelar med Porsche Approved Garanti:

 • Täcker alla funktionsnödvändiga reparationer
 • Gäller i hela världen
 • Garantin gäller på alla Porsche Center och Porsche Service Center
 • Valfri giltighetstid: 12, 24 eller 36 månader
 • Ingen självrisk
 • Fri körsträcka under garantitiden (Upp till 200 000km)
 • Omfattar upp till 15 år gamla Porsche-bilar
 • Endast originaldelar från Porsche används
 • Enkel administration
 • Helt överlåtbar om bilen säljs privat eller via ett Porsche Center
 • Mobilitetsgarantin Porsche Assistance kan adderas

Garantin täcker alla komponenter inklusive arbets- och materialkostnader. Men självklart finns det områden där Porsche Approved Garanti inte gäller. Ett av dessa rör naturliga åldersrelaterade förändringar som inte försämrar bilens funktionalitet, till exempel sprickor i lädersätena. Ett annat är funktionellt relevanta delar som slits vid normal användning och som bör kontrolleras och bytas ut regelbundet enligt planerade service- och underhållsintervall. Liksom optiska och akustiska modifieringar omfattas dessa inte av ansvarsskyldigheten för materialfel och är undantagna från Porsche Approved Garantin.

Garantin täcker inte heller vissa funktionsrelevanta delar som utsätts för naturligt slitage. Då dessa förändringar inte utgör några materialfel omfattas de inte av Porsche Approved Garanti. Därför ska sådana delar kontrolleras regelbundet inom ramen för planerade service- och underhållsintervall och bytas vid behov.
Följande komponenter omfattas inte om de måste repareras eller bytas på grund av ålder eller normalt slitage: Torkarblad, däck, bromsbelägg och bromsskivor, stötdämpare, kopplingslamell och kopplingens tryckplatta, drivrem inklusive styrskenor och spännrulle, tändstift, batterier, PDCC-behållare, kylvätska, alla glödlampor (utom xenon- och LED-lampor), alla filter, vätskor, oljor och fetter.

Om du undrar över något när det gäller Porsche Approved Garanti är du varmt välkommen till ditt Porsche Center eller Porsche Service Center.

Hitta ett Porsche Center eller Porsche Service Center

Personalisering och service

Porsche - Porsche Lifestyle
Porsche Lifestyle