Porsche Tequipment-fälgar med sommardäck
Porsche Tequipment-fälgar med sommardäck
 

Porsche Tequipment-fälgar med sommardäck

Med unik karaktär.

Ute på vägarna eller i terräng, stillastående eller med fullgas – en Porsche fångar alltid blicken och drar till sig uppmärksamhet. Oavsett vilken design du väljer är varje fälg med sommardäck konstruerad för extrem smidighet, dynamik och säkerhet. Tack vare sitt sportiga utseende kompletterar de den övergripande designen på ett stilfullt sätt.

Porsche Tequipment-fälgar med sommardäckPorsche Tequipment-fälgar med sommardäckPorsche Tequipment-fälgar med sommardäck

Fälg- och sommardäckskombinationer

Design som fångar blicken
Med prestanda som ger maximal uteffekt har våra fälgar med sommardäck dessutom en unik look.

Fälgtillbehör

Visste du ...

Historia
Historia
... att Porsche Tequipment skapade sin första egna fälgdesign år 1997? Dynofälgen på 17 tum var startsignalen för fälg- och däckkombinationer – för eftermontering. Många fälg- och däckkombinationer har följt under de över 20 år som gått sedan dess. För varje behov. För varje Porsche-modell. Och för varje årstid. Så att du alltid håller dig på rätt spår. Speciellt när det gäller körglädje.
Testbana
Testbana
... att grunden för Porsches fälgtester läggs under testkörningar på Nürburgring? De värden som observeras där används som parametrar för efterföljande tester av våra fälgar. Inte minst uthållighetstestet under det så kallade ”biaxial wheel test” (ZWARP) som simulerar den långvariga påfrestning som är förknippad med extrema körstilar. Resultatet: säkra, högpresterande fälgar. Tillverkade i Weissach.
Prestanda
Prestanda
... att endast de bästa däcken tilldelas N-beteckningen? En faktor som gör den avgörande skillnaden. Våra högpresterande däck skiljer sig nämligen från andra däck, särskilt när det gäller geometri, gummiblandning och de omfattande testerna, som består av inte mindre än 33 viktiga kriterier. Resultatet? Kompromisslös körglädje. Och maximal prestanda, tum för tum. Året om.
Utveckling
Utveckling
... att våra fälgar med sommardäck utvecklades och testades av samma Porsche-tekniker och -formgivare som skapar varje Porsche? Så det är inte så konstigt att form och funktion går hand i hand även för våra fälgar. Att det även här handlar om större utgående effekt, om bästa möjliga prestanda – med bästa lämplighet för användning i vardagen. På varje meter. Så att du tryggt når ditt mål – alla mål.
Design
Design
... att du enkelt kan lägga till ytterligare en uttrycksfull detalj till din Porsches utstuderade design med våra fälgar med sommardäck från Porsche Tequipment? En som utformats utifrån samma principer som ligger bakom din Porsche. Och som inte bara anpassar utseendet efter dina individuella önskemål, utan höjer prestandan på samma gång. För ännu mer körglädje, ännu mer körsäkerhet och ännu mer prestanda.
Kolfiberfälgarna för 911 Turbo

Vad vill du göra härnäst?

Startsida Porsche Tequipment
Startsida Porsche Tequipment
Porsche - Sökfunktion för Tequipment-tillbehör
Sökfunktion för Tequipment-tillbehör
Porsche Tequipment specialsortiment
Porsche Tequipment specialsortiment