Cykelhållare från Porsche Tequipment
Cykelhållare från Porsche Tequipment
 

Cykelhållare från Porsche Tequipment

Din bil och din cykel. Två transportmedel som kompletterar varandra perfekt – eftersom de mest natursköna cykelturerna ofta inte börjar precis utanför dörren.

Har du stora planer? Det är bra. Din Porsche är trots allt en mästare på att kombinera sportig körning med dina andra favoritsporter – till exempel cykling.

Med en cykelhållare från Porsche Tequipment kan du planera en familjeutflykt, ta en tur på avskilda vägar eller till och med våga dig långt hemifrån genom vild terräng. Cykelhållarna finns i olika utföranden för de olika modellerna i vårt bilsortiment. Du kan montera dem på taket eller på dragkroken.

Hitta den perfekta cykelhållaren för din Porsche. Så att du kan starta ditt nästa äventyr. Sällan börjar sportutmaningar precis utanför dörren.

Den perfekta lösningen för dina krav.

Porsche originaltillbehör. Testade i Weissach.

Porsche har satt standarder redan från början. Inte bara under utvecklingen av bilar, utan även när det gäller att erbjuda personaliserade eftermonteringsalternativ och ett varierat tillbehörssortiment för din Porsche.

Till exempel gäller samma regler för våra cykelhållare från Porsche Tequipments som för våra bilar: noga testade och utvärderade på Porsches forsknings- och utvecklingscentrum i Weissach. Av samma Porsche-tekniker och -formgivare som skapade din bil.

Resultatet: högkvalitativa produkter som du när som helst efter köpet kan använda till att utan problem skräddarsy din Porsche för att uppfylla dina önskemål och krav. Och din ursprungliga bilgaranti? Den gäller fortfarande till fullo.

Högkvalitativt och praktiskt. Med en distinkt design.

The Porsche Tequipment range of accessories takes the hassle out of transporting your bikes. Practical solutions for carrying conventional bikes and racing bikes on the roof or at the rear of your car enable you to take your sporty accessories on a car journey safely and securely.

Cykelhållare från Porsche TequipmentCykelhållare från Porsche TequipmentCykelhållare från Porsche Tequipment
  • Cykelhållarna är av hög kvalitet och passar både professionella cyklister och familjer.
  • Alla produkter testas noga på Porsches forsknings- och utvecklingscentrum i Weissach för att säkerställa din och andra trafikanters säkerhet. De bidrar också till att minimera skador och repor på cyklarna.
  • De tak- och bakmonterade cykelhållarna är enkla att montera och hantera.
  • Alla produkter erbjuds i en design som godkänts speciellt för Porsche-bilar för ett utseende som är både elegant och sportigt på samma gång.