Porsche - Garanti- och fordonsinformation
Garanti- och fordonsinformation
 

Garanti- och fordonsinformation

Vår omsorg om din Porsche

Vi bryr oss lika mycket om din Porsche som du gör. Så vi är engagerade i att hjälpa dig att ta hand om den. Vi garanterar dig körglädje och sinnesro – med allt från omfattande garanti till vägassistanstjänster. Vi är med dig för att göra ditt Porsche-ägande till ett nöje och en resa du kan njuta av från början till slut.

Porsche Approved Garanti

Porsche Approved garanti är ett skydd vi utvecklat för att du som kör Porsche ska slippa oförutsedda reparationskostnader - även när nybilsgarantin gått ut. Det ska helt enkelt vara lika tryggt att äga en ny Porsche som en lite äldre.

Läs mer

Porsche nybilsgaranti

Porsches tillförlitlighet är välkänd. Men om det oväntade plötsligt händer ser vi till att du kan fortsätta att njuta av din Porsche utan att behöva oroa dig. Det är vad Porsches nybilsgaranti är till för.

Garantin gäller över hela världen och täcker alla tillverkningsfel. När garantitiden är över kan du förlänga ditt skydd och din trygghetskänsla med en Porsche Approved Garanti och/eller vägassistanstjänsten Porsche Assistance.

Porsche reservdelsgaranti

Alla Porsche Originaldelar som monteras på din bil av ett Porsche Center levereras med Porsches reservdelsgaranti. Denna garanti gäller inte om en reparation eller reservdel har betalats av ett Porsche Center eller har utförts eller bytts ut inom ramen för Porsche Approved Garanti eller nybilsgarantin.

Porsche Assistance

Porsche Assistance är en ovärderlig hjälp om din​ bil stannar eller om du råkar ut för en olycka eller​ stöld. När du ringer det svenska journumret får​ du tala med en svensktalande person, vilket kan​ vara särskilt värdefullt i akuta nödsituationer.​ Jourservicen tar kontakt med kundcentret i det​ land där du befinner dig, som skickar personal för​ att assistera dig.​

Porsche - Garanti- och fordonsinformationPorsche - Garanti- och fordonsinformationPorsche - Garanti- och fordonsinformation

Du får hjälp direkt på plats, även vid självförvållade​ händelser som urladdat batteri, slut på bensin​ eller inlåsta nycklar. Om bilen går att reparera på​ plats står vi för kostnader upp till 100 euro inkl.​ reservdelar.​

Porsche Assistance inkluderar:

Bärgning och räddning.​
Hemtransport av bil (vid driftstopp).​
Förvaring av bil (vid driftstopp).​
Ersättningsbil.​ Inkvartering.​
Fortsatt resa eller hemresa (vid driftstopp).​
Sjuktransport.​​

För samtal inom Sverige: 020-12 03 911​
För samtal utomlands: +46 851 966 911

Good to know – Porsche-handboken som app

Good to know är den kostnadsfria officiella Porsche-handboksappen. Bara installera den, välj din modell, ladda ner innehållspaketet och få all information du behöver.

Hur justerar man ytterbackspeglarna? Vilken olja ska man fylla på med? Vad betyder indikatorlampan på instrumentpanelen? Good to know har svaren om viktiga komponenter, funktioner och inställningar i bilen, och erbjuder dessutom värdefulla råd för säkrare körning.

Med korta förklarande videor och interaktiv grafik, samt med animerat innehåll som är prydligt arrangerat i avsnitt, kan du snabbt hitta de tydliga och utförliga svar du behöver. Det finns även nyckelordssökning och till och med en integrerad sökfunktion för återförsäljare, så att du kan kontakta ett valfritt Porsche Center direkt.

App Store

Google Play Store

Din Porsche i My Porsche

My Porsche är din digitala portal till allt som har med din Porsche att göra. Aktivera din uppkopplade Porsche så kan du kontrollera dess status, från bränslenivån till däcktrycket. Du kan hantera dina servicebokningar. Du kan hålla dig fullständigt informerad om säkerhetsrelevanta uppdateringar. När det finns nya funktioner, produkter eller tjänster eller exklusiva evenemang som du bör känna till, kommer My Porsche att se till att du gör det. Och den gör det enkelt att hålla kontakten med ditt Porsche Center. Med My Porsche kan du njuta av den optimala Porsche-ägarupplevelsen – när som helst, var som helst.