Porsche Service
 

Porsche Service

Filosofi

Hängivna emblemet

Porsche-emblemet står för teknisk expertis, sportbilsprestanda, stolthet och engagemang. Stoltheten hos alla som utformar och konstruerar Porsche-bilar. Engagemanget hos alla som servar och underhåller bilarna.

Porsche ServicePorsche ServicePorsche Service

Det är det som driver oss

Vi har över 70 års erfarenhet av att utveckla sportbilar. Vi använder mycket specialiserade Porsche-verktyg och -teknik. Vi utbildar kontinuerligt vår personal för att försäkra oss om att alltid ha en hög nivå av kunskap och kompetens. Vår hängivenhet till emblemet är aldrig mindre än 100 %. Unik och oöverträffad. Precis som din Porsche.

Tjänsteutbud

Porsche - Service och underhåll
Service och underhåll

Från service och underhåll till expertreparation – vi tar hand om din Porsche. Och genom samråd med din servicerådgivare i direktdialogområdet tar vi också hand om dina bekymmer.

Porsche - Originaldelar, däck och olja
Originaldelar, däck och olja

I en högpresterande sportbil samverkar alla delar sömlöst med varandra för en unik och säker körupplevelse. Med Porsche Originaldelar, däck från utvalda partner och rätt motorolja kommer din bil att fungera bättre längre och behålla sitt värde.

Porsche - Garanti- och fordonsinformation
Garanti- och fordonsinformation

Varje ny Porsche och Approved-Porsche levereras med en garanti: en garanti som du dessutom kan förlänga i upp till 15 år av trygghet. Och Porsche Assistance erbjuder vägassistans över hela världen (endast Europa för Porsche Approved-bilar).

Mer information

Vad du än behöver veta om din Porsche så gör vi det enkelt för dig.

Du kan till exempel ta reda på mer om hur utsläppen från våra bilar testas enligt EU:s WLTP-testmetod. Vi är engagerade i hållbar prestanda och tillhandahåller komplett information om återlämning av uttjänta Porsche-bilar. Våra verkstäder följer förordningen om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH) och du kan ta reda på hur den påverkar en enskild Porsche-komponent.
Vi tillhandahåller även teknisk serviceinformation online för fristående verkstäder.

Läs mer

Gör ägandet lättare

Porsches värld är din värld och My Porsche är din digitala ingång.
Var du än befinner dig kan du prenumerera på, konfigurera och hantera dina Porsche Connect-tjänster, hantera dina personuppgifter, organisera tidsbokningar för service och hålla dig ständigt uppdaterad och informerad. Med My Porsche kan du få servicepåminnelser, säkerhetsuppdateringar – till och med meddelanden om Porsche-evenemang nära dig.

My Porsche är även det enkla sättet att hålla kontakten med ditt Porsche Center, var som helst, när som helst. My Porsche är tillgängligt via din smartphone och gör det ännu enklare att äga och njuta av din Porsche.