Porsche Heritage Design - Moden försvinner, men stil gör det aldrig.
Porsche Heritage Design
Moden försvinner, men stil gör det aldrig.
Porsche - Heritage Design
Porsche - Heritage Design
Porsche - Heritage Design
Heritage Design
 

Livsstil – ett ord som idag används mycket ofta av flera branscher. Och ändå belyser dess bokstavliga betydelse en princip som alltid har tillämpats på Porsche: moden försvinner, men stil gör det aldrig. Detta gäller särskilt för våra kunder, för vilka Porsche alltid har varit mer än bara en livsstil. Överfört till Porsches design innebär det: ingen framtid utan ursprung. Med varje ny modell är det viktigt att upprätthålla en koppling till det förflutna. Det finns en liten bit av 356 och 911 i varje ny modell. Och varje ny modell hämtar inspiration från vårt märkes skiftande historia. Ibland är det bara nyanser – och ändå formar de karaktären och helhetsintrycket hos varje ny design.

Med vår Heritage Design-strategi går vi på Porsche nu vidare med detta förhållningssätt ännu mer konsekvent och känslomässigt, med ännu större kundfokus. Vi återinför Porsche-märkets mest populära designelement, färger och material från 50-, 60-, 70- och 80-talet. Inte 1:1, förstås, utan sammanställt av våra formgivare med stort fokus på detaljer och med helt ny tolkning för att perfekt betona – och komplettera – 911:s tidlöst moderna karaktär.

Varje era av Porsches historia presenteras exklusivt av en samlarmodell i begränsad upplaga. Dessutom ökar vi medvetenheten om temat med hjälp av tillvalspaket som även kommer att vara tillgängliga för många andra 911-modeller. Vi är övertygade om att vi därmed återspeglar tidsandan i ordets sannaste bemärkelse. I en värld med ett överflöd av multimedia och den dagliga konkurrensen om den senaste trenden, står Heritage Design för lugn och välbekanta minnen av en livskänsla. Vi återför tidsandan från tidigare Porsche-decennier till vägen, samtidigt som vi skapar något nytt. Icons of cool.

Vissa saker var ganska coola.
Dags att ta tillbaka dem.

Icons of Cool.

Återupplev känslorna från svunna tider – med våra specialbilar i begränsad upplaga och Heritage Design-paketen.

Upptäck

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - 911 modellsida
911 modellsida