Porsche - Individualisering
Individualisering
 

Individualisering

Det första skräddarsydda arbetet för dig. Vår rådgivning.

Det första skräddarsydda arbetet för dig. Vår rådgivning.

En Porsche är unik. Genom din vision och vår kompetens blir den lika individuell som ditt fingeravtryck. Med stort fokus på detaljer kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att utveckla ett skräddarsytt designkoncept som förvandlar en Porsche till din personliga Porsche.

Rådgivning på fabriken i Zuffenhausen

Individualisering av din sportbil är en hjärtefråga för dig – och för oss! Det finns ingen bättre plats för att leva ut passionen än på fabriken i Zuffenhausen. Här får du personliga råd av våra experter, som har stor kunskap om alla tillval och bilmodeller.

Exclusive Manufaktur-rundvandring.

Och precis som under utformningen av en riktigt unik produkt har våra medarbetare från kundrådgivningen bara en sak i åtanke: dig – och din sportbil förstås. En höjdpunkt under ditt besök är rundturen på Exclusive Manufaktur. Här får du inte bara inblick, utan får själv uppleva på nära håll vad känslan för detaljer betyder för oss.

Material- och bilutställning.

Dessutom erbjuder vi dig en unik samling av material- och färgprover. Bland dem finns exempel på personliga läderfärger och lacker. Vårt erbjudande kompletteras av exklusiv tillgång till vårt materialarkiv. Men självklart presenterar vi även unika produkter för dig – på vår omfattande bilutställning. Detta erbjudande är inte bara begränsat till Zuffenhausen, utan gäller också våra internationella Porsche Center i: Atlanta, Los Angeles, Dubai och Shanghai.