Porsche - Filosofi
Filosofi
 

Filosofi

Porsche Classic har ett mål: att underhålla och sköta om legendariska bilar som 356, 914, 959 och 911 till och med typ 996, samt de fyr- och åttacylindriga 924-, 928-, 944- och 968-serierna. Boxster, typ 986, Carrera GT supersportbil och första generationen Cayenne stöds också.

Genom att tillverka och leverera mer än 60 000 Porsche Classic-originaldelar ser vi till att dessa legender kommer att vara ute på vägarna under lång tid framöver.

Förutsättningen för detta är vårt toppmoderna lager. Vi skickar reservdelarna direkt till våra Porsche Classic-partner och Porsche Center via det internationella Porsche-försäljningsnätverket.

Hur skapas våra originaldelar? Det gör vi med hjälp av originalritningar, detaljerade beskrivningar, ett omfattande lager av provdelar och våra anställdas expertis. Mer än 1 000 Classic-leverantörer säkerställer att varje enskild del uppfyller de högsta kraven: Porsches krav. På så sätt uppfylls alltid Porsches höga standarder när det gäller teknik, säkerhet och kvalitet – även när delar återlanseras. Vi säkerställer detta genom att använda toppmoderna tillverkningsprocesser och originalverktyg under tillverkningen. Vi granskar, uppdaterar och utökar även vårt reservdelslager kontinuerligt. På så sätt kan vi fylla eventuella luckor i reservdelssortimentet och ta hand om fler och fler modeller.

Hur behandlar vi din bil under den här processen? Som om den vore vår egen. Alltid. Vi strävar efter detta mål med all vår kunskap från årtionden av arbete med Porsche-klassiker. Detta gör oss till din kompetenta kontaktperson när det gäller service, reparation och restaurering av Porsches serietillverkade bilar. För detta använder vi ursprungliga specialverktyg – till exempel karossramsmätare – samt alla tekniska dokument och det historiska arkivet. Och självklart även våra Porsche Classic-experters flera decennier av yrkeserfarenhet. Allt arbete på din bil som utförs av Porsche AG utförs så klart i enlighet med de högsta kraven på kvalitet och originalitet. Hos oss är din klassiska Porsche helt enkelt i de allra bästa händerna.

Home is where your heart is

Porsche - Vilka är våra vackraste klassiska bilar? Allihop.

Vilka är våra vackraste klassiska bilar? Allihop.

Ladda ner affischen ”Home is where your heart is” nu.

Var är bästa platsen för din klassiska bil? Hemma så klart! Det spelar ingen roll om det är en äkta bil utanför ytterdörren eller i digitalt format – precis som på vår affisch, som finns tillgänglig för nedladdning nu. Du behöver inte ens välja en favorit, vår bild kombinerar alla 14 Porsche Classic-modeller. Vi hoppas att tycker om den.

Ladda ner

Saknar du en originaldel?

Bidra till Porsche Classics produktutvecklingsprocess.

Bidra till Porsche Classics produktutvecklingsprocess.

Saknar du en originaldel? Fyll bara i vårt återkopplingsformulär och berätta vad du behöver.

Till formuläret
Porsche Filosofi - Modeller

Modeller

Läs mer


Porsche Filosofi - Produkthöjdpunkter

Produkthöjdpunkter

Läs mer

Porsche Filosofi - ORIGINALE

ORIGINALE

Läs mer

Porsche Filosofi - Katalog Originaldelar

Katalog Originaldelar

Läs mer

Porsche Filosofi - Fabriksrestaurering

Fabriksrestaurering

Läs mer

Porsche Filosofi - Evenemang

Evenemang

Läs mer