Porsche - Forsikring og Finans

Forsikring og Finans

Din Porsche fortjener den beste forsikringen. Derfor samarbeider Porsche Norge med If Skadeforsikring for å kunne tilby deg Porsche Forsikring, en skreddersydd merkeforsikring av høyeste kvalitet.

Skreddersy forsikringen til din Porsche.

Med Porsche Forsikring er det enklere å være riktig forsikret. I tillegg til en svært god kaskoforsikring, som dekker alt det viktigste som kan skje med bilen din, kan du velge dekningen Super, som gir deg:

  • Ekstra erstatning ved store skader: Helt ny bil om bilen er inntil 3 år og har kjørt under 100 000 km, markedsverdi + 15 % om den er eldre eller har kjørt mer enn 100 000 km. Om bilen er leaset får du tilbakebetalt resterende andel av startinnskuddet.
  • Parkeringsskade uten bonustap.
  • Dekning av stjålet eller ødelagt ladekabel, og tapt eller skadet nøkkel, uten bonustap og med lav egenandel.
  • Supergaranti. Flytter du forsikringen fra et annet selskap er du garantert minst like gode vilkår som tidligere selskap.

Du kan utvide ytterligere med to tilleggsdekninger:

  • Leiebil så lenge bilen er på verksted
  • Forsikring for motor, gir og driftsbatteri: Tilpasset moderne biler, og dekker bl.a. batteripakken til elbiler inntil 200 000 km.

I tillegg er kjørekurs på racerbane regi av Porsche Norge og Porsche Club Norge inkludert i forsikringen, i fall det frister å virkelig teste hestekreftene til din nye bil.

Les mer om kjørekurs og forsikring her.

If gjør det enkelt å være kunde: Ifs hovedfokus er på deg som kunde. De har de siste fire årene vunnet pris for beste kundeservice innen forsikring, og fikk i 2019 fem av fem stjerner av sine kunder i Norsk kundebarometer. Får du en skade, løser Ifs døgnåpne skadesenter opptil 80 % av sakene innen 24 timer.

Alltid merkeverksted og originale deler: Alltid merkeverksted og originale deler: Hvis et uhell skulle skje, vil du med Porsche Forsikring alltid få tilbud om reparasjon på et autorisert Porsche Center med originale deler. Bilverkstedbransjen kåret If til Norges beste samarbeidspartner både i 2018 og 2019, noe som betyr en god opplevelse for deg om bilen må på verksted.

Du kan tegne Porsche Forsikring hos din lokale Porsche-forhandler.

Les mer om Porsche Forsikring her.

Realiser din drømmebil.

Vi gjør finansiering av bilen enkelt for deg når du skal oppfylle din Porsche-drøm. Finanseringen kan tilpasses dine ønsker og individuelle behov, og sammen finner vi løsningen som passer for nettopp deg.

Lån via Porsche Finans

Vi kan tilby nedbetalingstid inntil 10 år og mulighet for fullfinansiering når du kjøper en ny eller brukt Porsche hos oss.

Leasingavtale

Når du kjøper en ny Porsche hos oss kan vi også skreddersy en leasingavtale ved individuelt satt innskudd og månedsbeløp.

Ta kontakt med ditt Porsche Center for mer informasjon.