111-punkts sjekk

Erfahren Sie mehr über den Umfang unseres 111 Punkte Checks:

Bilens dokumentasjon: Et garanti- og servicehefte som er oppfulgt gir en god indikator for velholdt bil. Godt vedlikehold av bilen gir ikke bare ro i sjelen, det er også en forsikring om at bilens verdi er optimal. Bilens ombordsystemer og sikkerhetsutstyr blir også sjekket for fullverdig funksjonalitet, og at eksisterende komponenter fra Porsche er godkjent. Bilens dokumentasjon: Et garanti- og servicehefte som er oppfulgt gir en god indikator for velholdt bil. Godt vedlikehold av bilen gir ikke bare ro i sjelen, det er også en forsikring om at bilens verdi er optimal. Bilens ombordsystemer og sikkerhetsutstyr blir også sjekket for fullverdig funksjonalitet, og at eksisterende komponenter fra Porsche er godkjent.
System- og funksjonsanalyse: Minnet for feilkoder leses av som en generell analyse av bilen. Bilens kjørestrekning avleses også for å sjekke at den er troverdig, og ikke er blitt manipulert. Motoren inspiseres med fokus på for høye turtall, det gir varsel om eventuelle motorskader. System- og funksjonsanalyse: Minnet for feilkoder leses av som en generell analyse av bilen. Bilens kjørestrekning avleses også for å sjekke at den er troverdig, og ikke er blitt manipulert. Motoren inspiseres med fokus på for høye turtall, det gir varsel om eventuelle motorskader.
Interiør: Av de 111 punktene på sjekklisten er 39 av disse relatert til interiøret. Utstyr som har med sikkerheten å gjøre, samt infotainment, multimedia og innstillinger blir sjekket. Interiør: Av de 111 punktene på sjekklisten er 39 av disse relatert til interiøret. Utstyr som har med sikkerheten å gjøre, samt infotainment, multimedia og innstillinger blir sjekket.
Felger og dekk: De store kreftene i en Porsche formidles til veien eller undlaget gjennom dekkene, derfor er de sikkerhetskritiske. Det er av største viktighet å sjekke at det blir brukt korrekte hjul. Det samme gjelder dekkenes tilstand, basert på forutsetningene og forholdene de skal brukes til. Felger og dekk: De store kreftene i en Porsche formidles til veien eller undlaget gjennom dekkene, derfor er de sikkerhetskritiske. Det er av største viktighet å sjekke at det blir brukt korrekte hjul. Det samme gjelder dekkenes tilstand, basert på forutsetningene og forholdene de skal brukes til.
Drivverk og understell: For drivverk og understell omfatter sjekken tekniske sider ved sikkerhetskristiske funksjoner, og det som angår effektiv sportslighet. Dette inkluderer funksjoner i ulike komponenter som girkasse, radiatorer, bremser, drivstoff- og eksossystem, pluss chassisets underside. Drivverk og understell: For drivverk og understell omfatter sjekken tekniske sider ved sikkerhetskristiske funksjoner, og det som angår effektiv sportslighet. Dette inkluderer funksjoner i ulike komponenter som girkasse, radiatorer, bremser, drivstoff- og eksossystem, pluss chassisets underside.
Eksteriør: Bilens harmoniske totalinntrykk er et resultat av detaljer og ulike overflater. Det er derfor svært viktig å undersøke karosseriet, lakk, eventuelle skader og bilens generelle ytre tilstand. Eksteriør: Bilens harmoniske totalinntrykk er et resultat av detaljer og ulike overflater. Det er derfor svært viktig å undersøke karosseriet, lakk, eventuelle skader og bilens generelle ytre tilstand.
Motor: Hjertet i en Porsche er motoren. Derfor sjekkes motorgangen, drivremmer, batteri og andre kritiske komponenter i motorommet for å sikre at de arbeider effektivt sammen. Det som ikke kan måles er den legendariske lyden i en Porsche-motor. Det er noe som må oppleves . Motor: Hjertet i en Porsche er motoren. Derfor sjekkes motorgangen, drivremmer, batteri og andre kritiske komponenter i motorommet for å sikre at de arbeider effektivt sammen. Det som ikke kan måles er den legendariske lyden i en Porsche-motor. Det er noe som må oppleves .
Væsker: Nivåene på motorolje, kjølevæske, bremse- og clutchvæsker blir sjekket og etterfylt om nødvendig. Væsker: Nivåene på motorolje, kjølevæske, bremse- og clutchvæsker blir sjekket og etterfylt om nødvendig.
Testtur: 111-punkts sjekken avsluttes med en testkjøring. I løpet av denne sjekkes sikkerhetsrelaterte aspekter og typiske karaktertrekk for Porsche som ytelser, bremser og veiholdning. Også kjøreassistansesystmene for omfattende komfort og sikkerhet blir testet. Testtur: 111-punkts sjekken avsluttes med en testkjøring. I løpet av denne sjekkes sikkerhetsrelaterte aspekter og typiske karaktertrekk for Porsche som ytelser, bremser og veiholdning. Også kjøreassistansesystmene for omfattende komfort og sikkerhet blir testet.