Porsche Approved

Porsche Approved

Vi har stor tillit til kvaliteten i våre sportsbiler. Det er derfor garantien med Porsche Approved gir deg en tilsvarende visshet som vår nybilgaranti - med dekning inntil 15 år. Med forutsetning om at vår 111-punkts sjekk er gjennomført og godkjent. Dermed økes verdien på din Porsche - og sikrer samtidig maksimal kjøreglede.

Porsche Approved bruktbil

Se etter merket for Porsche Approved når du kjøper en brukt Porsche. Med Porsche Approved er du sikret kvalitet, ro i sinnet og ikke minst mengder av kjøreglede.

Les mer

Porsche Approved garanti

Porsche Approved garanti dekker alle komponenter i din Porsche og gir samme grad av servicenivå som vår nybilgaranti.

Les mer

111-punkts sjekk

Bilens dokumentasjon: Et garanti- og servicehefte som er oppfulgt gir en god indikator for velholdt bil. Godt vedlikehold av bilen gir ikke bare ro i sjelen, det er også en forsikring om at bilens verdi er optimal. Bilens ombordsystemer og sikkerhetsutstyr blir også sjekket for fullverdig funksjonalitet, og at eksisterende komponenter fra Porsche er godkjent.Bilens dokumentasjon: Et garanti- og servicehefte som er oppfulgt gir en god indikator for velholdt bil. Godt vedlikehold av bilen gir ikke bare ro i sjelen, det er også en forsikring om at bilens verdi er optimal. Bilens ombordsystemer og sikkerhetsutstyr blir også sjekket for fullverdig funksjonalitet, og at eksisterende komponenter fra Porsche er godkjent.
System- og funksjonsanalyse: Minnet for feilkoder leses av som en generell analyse av bilen. Bilens kjørestrekning avleses også for å sjekke at den er troverdig, og ikke er blitt manipulert. Motoren inspiseres med fokus på for høye turtall, det gir varsel om eventuelle motorskader. System- og funksjonsanalyse: Minnet for feilkoder leses av som en generell analyse av bilen. Bilens kjørestrekning avleses også for å sjekke at den er troverdig, og ikke er blitt manipulert. Motoren inspiseres med fokus på for høye turtall, det gir varsel om eventuelle motorskader.
Interiør: Av de 111 punktene på sjekklisten er 39 av disse relatert til interiøret. Utstyr som har med sikkerheten å gjøre, samt infotainment, multimedia og innstillinger blir sjekket. Interiør: Av de 111 punktene på sjekklisten er 39 av disse relatert til interiøret. Utstyr som har med sikkerheten å gjøre, samt infotainment, multimedia og innstillinger blir sjekket.
Felger og dekk: De store kreftene i en Porsche formidles til veien eller undlaget gjennom dekkene, derfor er de sikkerhetskritiske. Det er av største viktighet å sjekke at det blir brukt korrekte hjul. Det samme gjelder dekkenes tilstand, basert på forutsetningene og forholdene de skal brukes til.Felger og dekk: De store kreftene i en Porsche formidles til veien eller undlaget gjennom dekkene, derfor er de sikkerhetskritiske. Det er av største viktighet å sjekke at det blir brukt korrekte hjul. Det samme gjelder dekkenes tilstand, basert på forutsetningene og forholdene de skal brukes til.
Drivverk og understell: For drivverk og understell omfatter sjekken tekniske sider ved sikkerhetskristiske funksjoner, og det som angår effektiv sportslighet. Dette inkluderer funksjoner i ulike komponenter som girkasse, radiatorer, bremser, drivstoff- og eksossystem, pluss chassisets underside.Drivverk og understell: For drivverk og understell omfatter sjekken tekniske sider ved sikkerhetskristiske funksjoner, og det som angår effektiv sportslighet. Dette inkluderer funksjoner i ulike komponenter som girkasse, radiatorer, bremser, drivstoff- og eksossystem, pluss chassisets underside.
Eksteriør: Bilens harmoniske totalinntrykk er et resultat av detaljer og ulike overflater. Det er derfor svært viktig å undersøke karosseriet, lakk, eventuelle skader og bilens generelle ytre tilstand.Eksteriør: Bilens harmoniske totalinntrykk er et resultat av detaljer og ulike overflater. Det er derfor svært viktig å undersøke karosseriet, lakk, eventuelle skader og bilens generelle ytre tilstand.
Motor: Hjertet i en Porsche er motoren. Derfor sjekkes motorgangen, drivremmer, batteri og andre kritiske komponenter i motorommet for å sikre at de arbeider effektivt sammen. Det som ikke kan måles er den legendariske lyden i en Porsche-motor. Det er noe som må oppleves .Motor: Hjertet i en Porsche er motoren. Derfor sjekkes motorgangen, drivremmer, batteri og andre kritiske komponenter i motorommet for å sikre at de arbeider effektivt sammen. Det som ikke kan måles er den legendariske lyden i en Porsche-motor. Det er noe som må oppleves .
Væsker: Nivåene på motorolje, kjølevæske, bremse- og clutchvæsker blir sjekket og etterfylt om nødvendig.Væsker: Nivåene på motorolje, kjølevæske, bremse- og clutchvæsker blir sjekket og etterfylt om nødvendig.
Testtur: 111-punkts sjekken avsluttes med en testkjøring. I løpet av denne sjekkes sikkerhetsrelaterte aspekter og typiske karaktertrekk for Porsche som ytelser, bremser og veiholdning. Også kjøreassistansesystmene for omfattende komfort og sikkerhet blir testet.Testtur: 111-punkts sjekken avsluttes med en testkjøring. I løpet av denne sjekkes sikkerhetsrelaterte aspekter og typiske karaktertrekk for Porsche som ytelser, bremser og veiholdning. Også kjøreassistansesystmene for omfattende komfort og sikkerhet blir testet.

Finn ditt Porsche Center

Personalisering & service

Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche Tequipment Genuine Accessories
Porsche Tequipment Genuine Accessories
Porsche - Porsche Lifestyle
Porsche Lifestyle