Porsche Classic

Models

Originaldeler

Porsche - Produkthøydepunkter
Produkthøydepunkter
Porsche - ORIGINALE
ORIGINALE
Porsche - Originaldeler
Originaldeler

Porsche Classic Center Son

Etablert i 2017 som et eget senter kun for klassiske Porscher.

Etablert i 2017 som et eget senter kun for klassiske Porscher.

Senteret er ett av kun fire offisielle Porsche Classic Centre i verden. Vi har over 25 års erfaring med salg av og verkstedtjenester til klassiske Porscher og gjør alt innen Porsche, fra service til full restaurering. Porsche Classic Center Son hjelper deg å bevare din klassiske Porsche.

Les mer

Fabrikkrestaurering

Porsche - Reparasjoner
Reparasjoner
Porsche - Restaurering
Restaurering
Porsche - Referanseprosjekter
Referanseprosjekter
Porsche - Team og kompetanseområder
Team og kompetanseområder

Messer og arrangementer

Porsche - Techno Classica Essen

Techno Classica Essen

Techno Classica i den tyske byen Essen er en internasjonalt anerkjent bilmesse for veteranbiler, klassiske biler, prestisjebiler, motorsport, motorsykler, reservedeler og restaurering. Messen er verdenskjent og fungerer som internasjonal møteplass for mennesker med lidenskap for klassiske biler og veteranbiler.

Porsche - Le Mans Classic

Le Mans Classic

Siden oppstarten i 2002 har Le Mans Classic, som arrangeres annethvert år, blitt et av verdens største veteranbilløp. Billøpsentusiaster fra hele verden møtes på den legendariske løpsbanen i Frankrike for å feire klassiske modeller.

Porsche - Goodwood Revival

Goodwood Revival

Goodwood Revival, som har vært arrangert på Goodwood Motor Circuit siden 1998, er en helt spesiell opplevelse. Det hviler et historisk sus over dette verdenskjente billøpet for biler fra førti-, femti- og sekstitallet. Løpene på den autentiske banen som er uberørt av moderne motorsport, er ikke det eneste spektakulære innslaget. Besøkende kler seg ut med klær som er typiske for denne tidsperioden, og bringer på den måten gamle tider frem fra glemselen.

Filosofi

Porsche - Originaldeler og reparasjon

Originaldeler og reparasjon

Vi tilbyr vedlikehold og pleie av legendariske biler, blant annet 356, 914, 959 og 911 og til og med 996, samt de fire- og åttesylindrede modellene 924, 928, 944 og 968. Også Boxster 986, supersportsbilen Carrera GT og første generasjon av Cayenne kan få en finpuss hos oss.

Vi produserer og leverer mer enn 60 000 originaldeler til klassiske Porscher og sørger dermed for at disse legendene blir å se å veien i lang tid fremover.

Les mer

Dokumenter og historisk materiell

Porsche - Dekkgodkjenning

Dekkgodkjenning

Porsche legger mye arbeid i utvikling og testing av dekk og gir jevnlig ut lister over produsentgodkjente sommer- og vinterdekk for alle nye modeller. Porsche utgir også jevnlig lister over dekk som er godkjent for veteranbiler og nyere klassikere. I den forbindelse tester vi mer enn 150 ulike dekksett på mange ulike måter, på de respektive originale modellene.

Les mer
Porsche - ORIGINALE

ORIGINALE

Porsche går aldri av moten. Hvordan vi kan si det? Fordi mer enn 70 prosent alle Porsche-modeller som noen gang er laget, er fortsatt på veien. Dette sier mye om hvor dedikerte Porsche-eiere er. Vi gir et viktig bidrag til dette ved å produsere og levere mer enn 60 000 ...

Les mer
Bilpleiesett for klassiske Porscher – informasjon

Bilpleiesett for klassiske Porscher – informasjon

Her kan du laste ned all tilgjengelig informasjon om bilpleiesettet for klassiske Porscher.

Les mer
Motorolje for klassiske Porscher – ordliste og ofte stilte spørsmål

Motorolje for klassiske Porscher – ordliste og ofte stilte spørsmål

Her finner du bakgrunnsinformasjon og svar på ofte stilte spørsmål om motorolje. Du finner også forklaringer på begreper og karakteristikker som benyttes om de ulike oljetypene, krav som stilles til motorolje og hvordan de utvikles.

Les mer
Porsche - Historiske dokumenter

Historiske dokumenter

Bla gjennom historiske dokumenter som omhandler klassiske Porscher. Her kan du finne skatter som historiske plakater, fargekart og skisser av klassiske biler.

Les mer

Kontaktinformasjon

Classic Genuine Parts/Repairs
Ta turen innom en forhandler av klassiske Porscher eller et Porsche Centre for nærmere informasjon.

Fabrikkrestaurering av klassiske biler
Telefon: +49 (0) 711 911 - 27150
e-post: classic-service@porsche.de