Porsche Heritage Design - Mode is vergankelijk, stijl blijft.
Porsche Heritage Design
Mode is vergankelijk, stijl blijft.
Porsche - Heritage Design
Porsche - Heritage Design
Porsche - Heritage Design
Heritage Design
 

Lifestyle – een term die momenteel heel vaak in veel verschillende bedrijfssectoren wordt gebruikt. En toch onderstreept het, in zijn letterlijke vertaling, een principe dat op Porsche altijd al van toepassing is geweest: mode is vergankelijk, stijl blijft. Dit geldt zeker ook voor onze klanten, voor wie Porsche altijd meer is geweest dan alleen een levensstijl. Met betrekking tot het design bij Porsche betekent dit: geen toekomst zonder verleden. Bij elk nieuw model gaat het erom de band met het verleden te behouden. In elk nieuw model zit een beetje 356 en 911. En elk nieuw model verwijst naar de rijke historie van ons merk. Soms zijn het maar kleine nuances – en toch drukken ze een stempel op het karakter en de totaalindruk van elk nieuw ontwerp.

Met de Heritage Design-strategie volgen we bij Porsche deze weg nu nog consequenter, nog emotioneler en nog klantgerichter. We brengen de populairste designelementen, kleuren en materialen uit de jaren 50, 60, 70 en 80 van het merk Porsche terug. Uiteraard niet 1:1, maar met veel liefde door onze ontwerpers samengebracht en opnieuw geïnterpreteerd, zodat ze het tijdloze en moderne karakter van de 911 perfect onderstrepen – en aanvullen.

Elk tijdperk uit de geschiedenis van Porsche komt exclusief tot uiting in een gelimiteerd collector's item. Daarnaast maken we het thema heel toegankelijk door middel van uitrustingspakketten die ook voor veel andere 911 modellen beschikbaar zullen zijn. We zijn er vast van overtuigd dat we hiermee echt de vinger aan de pols der tijd houden. In een wereld vol multimediale overvloed en de dagelijkse strijd om de nieuwste trend, staat Heritage Design voor gemoedsrust en vertrouwde herinneringen aan een aangenaam levensgevoel. We brengen de geest van de afgelopen decennia van Porsche terug op de weg en creëren we tegelijkertijd iets nieuws. Icons of cool.

Het mooie van legendes?
Ze worden niet oud.

Heritage Design modellen.

Herbeleef het gevoel van vervlogen tijden met onze speciale limited edition modellen.

Heritage Design Pakket.

Geef uw 911-droom een historische toets met de Heritage Design-pakketten.

Ontdek

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - 911 Modellen
911 Modellen