ORIGINELEN – de Porsche Classic Catalogus

[+]

In de Porsche Classic Catalogus 'ORIGINELEN' vindt u een selectie van producthighlights en innovaties uit het Porsche Classic onderdelenassortiment en accessoires. Over enkele producten vertellen we u bovendien interessante details: namelijk de verhalen die achter de productie en de testprocedures schuil gaan. Elk originele onderdeel kan zijn eigen spannende verhaal vertellen. Ontdek ook de nieuwste onderwerpen rondom Porsche Classic Partner, evenementen, restauraties, originele onderdelen en nog veel meer.

Voor ons is het de passie.

De ORIGINELEN verzamelaarseditie.

Met de zesde uitgave van ORIGINELEN is de eerste serie van de Porsche Classic Catalogus nu compleet. Iets om te vieren: Bij deze mijlpaal hebben we een bijzondere verzamelaarseditie met bijpassende cassette gemaakt, die uitsluitend met deze actie beschikbaar is. Deze is beperkt tot 5.000 exemplaren wereldwijd en omvat alle uitgaven die tot nu toe zijn verschenen – zelfs de uitverkochte uitgaven.

ORIGINELEN inspireert sinds 2016 met tijdloze inhoud en nodigt u uit om in de wereld van Porsche Classic te duiken. Kortom: een absolute must-have voor fans van klassieke Porsches. Dankzij de luxueus vormgegeven cassette ook een echte blikvanger in de boekenkast.

De ORIGINELEN verzamelaarseditie is rechtstreeks verkrijgbaar bij uw Porsche Classic Partner of Porsche Classic Centre.

De oplage is zeer beperkt en alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Welke weg u ook kiest – wij wensen u veel plezier bij het bladeren, ontdekken en dromen.

En stay tuned: er komt nog een exclusieve verloting.