Porsche Exclusive Track Day

Porsche Exclusive Track Day

Porsche Exclusive Track Day

Er is een manier om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Exclusive Track Day. Tijdens een Porsche Exclusive Track Day wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders met straat- en/of raceauto’s. U heeft maximaal zeven uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek.

De Porsche Exclusive Track Day is er voor Porsche rijders met aantoonbare circuitervaring die hun circuitvaardigheid op peil willen houden of willen aanscherpen. Tijdens een Porsche Exclusive Track Day is deelname met een raceauto zoals een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport of een Porsche 911 Cup model toegestaan. Deelname met een Porsche Taycan of een klassieke Porsche is niet toegestaan.

Trainingsonderdelen

  • Circuitrijden: open-pitlane

Inbegrepen

  • Theorie- en veiligheidsbriefing
  • Uitgebreide hospitality inclusief borrel

Optioneel bij te boeken

  • Privé trainer
  • Tweede bestuurder
  • Toeschouwer
  • Dagverzekering

Prijzen

DeelnameDeelname incl. privé-trainerTweede bestuurderToeschouwerVerzekering* (optioneel)
€ 1.599,-€ 2.298,-*€ 109,-€ 109,-Op aanvraag

*Let op: Met een Porsche verzekering via Turien & Co is uw Porsche niet verzekerd wanneer u deelneemt aan de Porsche Exclusive Track Day, welke door Porsche Nederland wordt georganiseerd. Via Porsche Track Experience kunt u een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de Porsche Exclusive Track Day.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% btw.

Huurauto’s

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Bekijk huurauto’s

Contact

Porsche Track Experience
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoonnummer: 0800 - 991 99 11