Porsche Track Day

Porsche Track Day

Porsche Track Day

Er is een manier om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Track Day. Tijdens een Track Day wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek.

Bekijk de trainingskalender voor beschikbare data en boek uw Porsche Track Day in de Porsche24 app.

De Porsche Track Day is er voor de liefhebbers met circuit- en/of race-ervaring, die hun rijcapaciteiten op peil willen houden of aanscherpen, maar hij is ook uitermate geschikt als opstap naar een cursus die u in staat stelt de racelicentie te behalen. Wat het doel ook is: het is altijd mogelijk om privé-instructie te boeken. Deelname aan de Porsche Track Day staat open voor Porsche rijders die aantoonbare ervaring op het circuit hebben, bijvoorbeeld door het volgen van de Performance Training van Porsche Track Experience.

Een Porsche Track Day is geschikt voor bestuurders van een "Track Day" Porsche, zoals een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport, Porsche 911 Cup, Porsche 911 GT2 RS en Porsche 911 GT3 RS. Bent u benieuwd of u met uw Porsche model kunt deelnemen aan de Porsche Track Day? Neem dan contact op met Porsche Track Experience.

Trainingsonderdelen

  • Circuitrijden: open-pitlane
  • Veiligheidsbriefing
  • Uitgebreide hospitality

Tarieven

Het tarief voor deelname is afhankelijk van het circuit waarop de Porsche Track Day plaatsvindt. Actuele tarieven voor de Porsche Track Day vindt u in de Porsche24 app.

Tarieven huurauto’s voor deze training

Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt bij Porsche Track Experience ook een ander Porsche model huren. Klik hier om de beschikbare huurauto’s te bekijken.

Contact

Neem bij vragen contact op met Porsche Track Experience via: 
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoon: 0800 9919911