Porsche Track Day

Porsche Track Day

Porsche Track Day

Er is een manier om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Track Day. Tijdens een Track Day wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders met straat- en/of raceauto’s. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open- pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek.

De Porsche Track Day is er voor Porsche rijders met aantoonbare circuit- en/of race-ervaring die hun rijcapaciteiten op peil willen houden of aanscherpen, maar hij is ook uitermate geschikt als opstap naar een cursus die u in staat stelt de racelicentie te behalen. Deelname aan de Porsche Track Day is ook zeer geschikt voor rijders die in het bezit zijn van een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport of Porsche 911 Cup model.

Porsche Exclusive Track Day
Kunt u geen genoeg krijgen van circuitrijden? Boek dan een Porsche Exclusive Track Day. Hierbij heeft u 7 uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe waarbij u de hele dag kunt werken aan uw circuitvaardigheid.

Bekijk de trainingskalender voor beschikbare data en boek uw Porsche Track Day in de Porsche24 app.

Trainingsonderdelen

  • Circuitrijden: open-pitlane

Inbegrepen

  • Veiligheidsbriefing
  • Uitgebreide hospitality

Optioneel

  • Privé-instructie
  • Tweede bestuurder
  • Toeschouwer
  • Passende circuitverzekering

Prijzen

Het tarief voor deelname is afhankelijk van het circuit waarop de Porsche Track Day plaatsvindt. Actuele tarieven voor de Porsche Track Day vindt u in de Porsche24 app.

Tarieven huurauto’s voor deze training

Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt bij Porsche Track Experience ook een ander Porsche model huren. Klik hier om de beschikbare huurauto’s te bekijken.

Circuitverzekering via Porsche Track Experience

Deelname aan de Porsche (Exclusive) Track Day valt buiten de verzekeringsvoorwaarden van uw Porsche verzekering*. U kunt bij Porsche Track Experience een passende circuitverzekering afsluiten voor deelname aan de Porsche (Exclusive) Track Day.

**Porsche Insurance, Porsche Topline Insurance en Porsche Youngtimer & Classic Insurance.

Contact

Neem bij vragen contact op met Porsche Track Experience via: 
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoon: 0800 9919911