Porsche Track Experience

Porsche Track Experience

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met naadloos op elkaar aansluitende trainingsniveaus is er altijd een training die u bij past: of u nu werk wilt maken van de sportieve eigenschappen van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Leren was nog nooit zo leuk.

Voor de fanatieke, gevorderde circuitrijders is er de Porsche Exclusive Track Day. Hierbij wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders met straat- en/of raceauto's. Met zeven uur effectieve rijtijd kunt u op elk gewenst moment de baan op om te werken aan uw rem- en bochtentechniek. Liever in de verse sporen van een Porsche raceklasse rijden? Deze speciale Track Days bieden u de kans om uw circuitvaardigheid te perfectioneren en daarnaast de kwalificatie en sprintraces van de Porsche Sprint Challenge Benelux te kijken.

Jonge Porsche fans kunnen kennismaken met circuitrijden tijdens de Porsche Young Driver Experience. Onder begeleiding van enthousiaste Porsche instructeurs kunnen kinderen in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar hun eerste circuitervaring opdoen in een speciaal geprepareerde Porsche met dubbele bediening. Een onvergetelijke ervaring waarbij veiligheid voorop staat.

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Met een Porsche verzekering via Turien & Co is uw Porsche standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Warm-up, Precision of Performance training van de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Track Experience dagen. Uw Porsche Centrum vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het afsluiten van een passende verzekering bij Porsche. Bent u (nog) niet verzekerd via Porsche dan kunt u bij Porsche Track Experience een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de trainingen.

U boekt uw training in de Porsche24 app. Uw Porsche Centrum vertelt u graag meer over dit sportieve rijdersprogramma.

Meer over Porsche24

Porsche Track Experience

Porsche - Warm-up training (level 1)

Warm-up training (level 1)

In deze eendaagse verhoogde rijvaardigheidstraining staat rijplezier centraal. Tijdens de training gaat u onder begeleiding van een groepsinstructeur dieper in op de onderwerpen die in de Porsche Advanced Driver Training aan bod zijn gekomen. Aan de hand van diverse trainingsonderdelen leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten.

Bekijk training
Porsche - Precision training (level 2)

Precision training (level 2)

In deze eendaagse rij- en circuitvaardigheidstraining staat precisie centraal. U bouwt tijdens deze training de snelheid stapsgewijs op. U volgt de training onder begeleiding van een groepsinstructeur en gaat aan de slag met rijvaardigheidsoefeningen op een afgesloten terrein. Ook gaat u circuitrijden onder begeleiding en krijgt u de gelegenheid om vrij te rijden. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het vertrouwen om uw Porsche op hogere snelheid gecontroleerd door de bochten te sturen.

Bekijk training
Porsche - Performance training (level 3)

Performance training (level 3)

In deze eendaagse circuitvaardigheidstraining staat rem- en bochtentechniek centraal. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe. In twee sessies van 30 minuten wordt u gecoacht door een Porsche instructeur op het gebied van de ideale lijn in bochten en het vinden van de optimale rempunten.

Bekijk training

Porsche Track Days

Porsche Exclusive Track Day

Porsche Exclusive Track Day

Er is een manier om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Exclusive Track Day. Tijdens een Porsche Exclusive Track Day wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders met straat- en/of raceauto’s. U heeft maximaal zeven uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek.

Bekijk training
Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Heeft u altijd al een keer in de verse sporen van een Porsche raceklasse willen rijden? Deze speciale Porsche Track Day geeft u de kans om uw circuitvaardigheid te perfectionaliseren en daarnaast de kwalificatie en sprintraces van de Porsche Sprint Challenge Benelux te kijken. Neem een kijkje bij de engineers in de pitboxen, ontmoet de rijders van de Sprint Challenge Benelux en kijk uw ogen uit tijdens de spectaculaire races.

Bekijk training

Porsche Young Driver Experience

Porsche Young Driver Experience

Porsche Young Driver Experience

Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt! De Porsche Young Driver Experience is de perfecte eerste kennismaking met circuitrijden in een Porsche. De jonge coureurs in spé (14 t/m 17 jaar) krijgen de kans om onder begeleiding van een Porsche instructeur een aantal rondes te rijden op het circuit. Hiervoor worden speciaal geprepareerde Porsche modellen met dubbele bediening gebruikt. De kinderen kunnen zelf gas geven, de bocht insturen en op zoek gaan naar de juiste rempunten. Een unieke ervaring waarbij veiligheid voorop staat.

Bekijk training

Huurauto’s en verzekeringen

Porsche - Huurauto’s

Huurauto’s

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Meer informatie
Porsche verzekering

Porsche verzekering

Met een Porsche verzekering is uw Porsche standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Warm-up, Precision of Performance training van de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Track Experience dagen. Bent u (nog) niet verzekerd via Porsche dan kunt u bij Porsche Track Experience een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de trainingen.

Meer informatie

Trainingskalender 2023

Porsche - Trainingskalender 2023

Trainingskalender 2023

U volgt een rij- of circuitvaardigheidstraining op het moment dat het u uitkomt. U boekt uw training eenvoudig in de Porsche24 app of via het externe inschrijfformulier (desktop). Boekt u via de Porsche24 app dan spaart u punten met elke training die u volgt.

Bekijk kalender