Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Sport Driving School.

Porsche Sport Driving School.

De Porsche Sport Driving School is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende cursusniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid stapsgewijs naar een hoger niveau. Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt er bij de Porsche Sport Driving School ook een huren. Boek nu uw Porsche Driving Experience.

Boek een training

Trainingsniveaus

Porsche - Warm-up Training

Warm-up Training

Het eerste niveau van de Porsche Sport Driving School is de Warm-up Training. Bij deze eendaagse rijvaardigheidstraining in uw Porsche staat rijplezier centraal. Aan de hand van zes aansprekende cursusonderdelen leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten. U heeft daar dagelijks profijt van.

Meer informatie
Porsche - Precision Training

Precision Training

In deze eendaagse training draait het om precisie. Met de beste instructeurs ontdekt u op een afgesloten terrein onder meer het geheim van de ideale lijn in bochten. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het zelfvertrouwen om uw Porsche ook op snelheid gecontroleerd over bochtige trajecten te sturen.

Meer informatie
Porsche - Performance Training

Performance Training

In één dag op het Circuit van Zandvoort focust u zich, tijdens vier uur effectieve rijtijd, op het vloeiend en beheerst ronden van deze historische duinenpiste met uw Porsche. In een fraaie opeenvolging van bochten vindt u de ideale lijn, de optimale rempunten en meer.

Meer informatie
Porsche - Master Training

Master Training

Het Circuit van Zandvoort dat voor twee dagen voor u is – dát is het beginpunt van de Porsche Master Training. U krijgt alle tijd om te werken aan uw bochtentechniek op hoge snelheid en u besteedt met uw instructeurs veel aandacht aan verantwoord inhalen en verdedigen. De proefstarts zijn even spectaculaire als nuttige elementen.

Meer informatie
Porsche - Master RS Training

Master RS Training

Uw missie: coureur worden. Hier heeft u een racelicentie voor nodig. De Porsche Sport Driving School biedt daarom de Master RS Training aan. Tijdens deze training werkt u, samen met uw instructeurs, twee dagen aan de finetuning van uw rijvaardigheid. Als u deze intensieve training succesvol afrondt, ontvangt u de KNAF-erkende racelicentie, de zogenaamde clublicentie. Door een derde trainingsdag toe te voegen, kunt u tevens uw EU-racelicentie behalen.

Meer informatie

Speciale trainingen

Porsche - Warm-up en Precision Classic Training

Warm-up en Precision Classic Training

Met de nieuwe Porsche Warm-up of Precision Classic Training krijgt het rijden in uw klassieke Porsche een extra sportieve touch. Het programma van deze rijvaardigheidstrainingen komt overeen met dat van de Porsche Warm-up en Precision Training, maar dan toegespitst op de specifieke mogelijkheden van uw klassieker. De ultieme classic ervaring: aan de slag met de ‘heel and toe’- module.

Meer informatie
Porsche - Young Driver Experience

Young Driver Experience

Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als cursist kruip je zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste instructeur naast je – een onvergetelijke belevenis.

Meer informatie

Aanbod huurauto’s

Een Porsche huren bij de Porsche Sport Driving School

Een Porsche huren bij de Porsche Sport Driving School

Bij de Porsche Sport Driving School kunt u een Porsche huren voor deelname aan de trainingen. Zelfs als u een Porsche bezit, is dat een interessante optie: het is een unieke mogelijkheid om een ander model van het merk te ontdekken.

Meer informatie

Trainingskalender

Porsche - Trainingskalender

Trainingskalender

Bij de Porsche Sport Driving School volgt u trainingen op het moment dat het u uitkomt. Dit jaar kunt u in eigen land starten met de Warm-up Training en via de Precision en Performance trainingen toewerken naar het topniveau van de Master en Master RS trainingen.

Meer informatie