All
Sedan
Executive
Panamera
Vanaf € 161.900,00 (consumentenadviesprijs) *
260 kW/353 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
5,3 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
272 km/h
Topsnelheid
WLTP*
10,5 – 9,7
l/100 km
239 – 219
g/km
Panamera 4
Vanaf € 172.100,00 (consumentenadviesprijs) *
260 kW/353 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
5,0 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
270 km/h
Topsnelheid
WLTP*
11,2 – 10,2
l/100 km
253 – 230
g/km
Nieuw
Panamera 4 E-Hybrid
Vanaf € 130.100,00 (consumentenadviesprijs) *
346 kW/470 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
4,1 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
280 km/h
Topsnelheid
Nieuw
Panamera 4 E-Hybrid Executive
Vanaf € 141.400,00 (consumentenadviesprijs) *
346 kW/470 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
4,2 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
280 km/h
Topsnelheid
Nieuw
Panamera 4S E-Hybrid
Vanaf € 145.400,00 (consumentenadviesprijs) *
400 kW/544 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
3,7 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
290 km/h
Topsnelheid
Panamera Turbo E-Hybrid
Vanaf € 206.500,00 (consumentenadviesprijs) *
500 kW/680 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
3,2 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
315 km/h
Topsnelheid
WLTP*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km
Terug naar het begin
Porsche - De nieuwe Panamera. Choose boldly.
De nieuwe Panamera. Choose boldly.
De Panamera is voor degenen die de vrijheid nemen om hun instinct te volgen. Die zich uiten zoals ze zich voelen. Die beslissingen nemen op basis van wat ze zelf willen en niet wat anderen denken. Precies voor deze mensen hebben we deze sportwagen gebouwd.

Het design.

Moet een sportieve limousine er eigenlijk wel uitzien als een limousine? De Panamera beantwoordt deze vraag opnieuw met een overduidelijk 'nee'.

Porsche - Panamera.
Panamera.
De Panamera als Sport Limousine – het silhouet en de proporties zijn onmiskenbaar Porsche. Atletisch, strak, met duidelijke contourlijnen en krachtige spieren. De lange wielbasis, de korte overhang vóór en de lange overhang achter zorgen voor optische dynamiek. Door de sterke lijnen van de zijkant ontstaat een voor Porsche typische taille en nonchalance.
Porsche - Panamera Executive.
Panamera Executive.
De Panamera Executive combineert sportief rijden met comfortabel werken en reizen achterin. Dankzij de verlenging van de carrosserie met 15 centimeter, die met name de passagiers achterin ten goede komt. Optische kenmerken van de Executive zijn de inzetstukken in de side skirts.
Porsche - Adaptieve luchtvering inclusief PASM.
Adaptieve luchtvering inclusief PASM.
Alle Panamera modellen zijn uitgerust met de nieuwe adaptieve luchtvering inclusief Porsche Active Suspension Management (PASM). Als meeruitvoering is voor de Panamera E-Hybrid modellen ook het high-end onderstel Porsche Active Ride leverbaar, een actief onderstelsysteem op alle vier de wielen die het comfort en de performance verbetert. Meer hierover is te vinden in het hoofdstuk E-Performance.

Panamera highlights.

Matrix ledkoplamp.

Standaard voorzien van matrix led-koplampen, waarbij de als meeruitvoering leverbare HD-matrix led-koplampen met meer dan 64.000 pixels de functionaliteit nog verder vergroten (behoort bij de Panamera Turbo E-Hybrid tot de standaarduitrusting).

E-Hybrid.

Panamera Turbo E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km

Een elektromotor met 140 kW vermogen en een nieuwe generatie accu's zorgen voor superieure elektrische prestaties en een grotere elektrische actieradius.

Porsche Driver Experience.

Het weergave- en bedieningsconcept Porsche Driver Experience, ontworpen voor de bestuurder, biedt het hoogste bedieningscomfort.

Comfort achterin.

De achterbank met veel been- en hoofdruimte biedt veel comfort en steun opzij. Op aanvraag verkrijgbaar: stoelventilatie en massagefunctie.

Infotainment.

Het infotainmentsysteem met Apple CarPlay®, Android Auto, Spotify en In-Car Video biedt nog meer digitale mogelijkheden.

Rijdynamiek.

De Panamera modellen combineren een sportieve rijdynamiek met een hoog rijcomfort – zowel bij de langs- als bij de dwarsdynamiek. De perfect op elkaar afgestemde combinatie van een krachtige aandrijving, de Porsche Doppelkupplung (PDK) en het onderstel zorgt voor een indrukwekkende totaalperformance.

Panamera Turbo E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km

De 4,0-liter V8 bi-turbomotor van de Panamera Turbo E-Hybrid.

De verbrandingsmotor van de Panamera Turbo E-Hybrid is een nieuw ontwikkelde 4,0-liter V8 bi-turbomotor met een maximaal vermogen van 382 kW (519 pk). In samenwerking met de elektromotor resulteert dit in een systeemvermogen van 500 kW (680 pk). V8-motoren staan voor uitzonderlijke prestaties, een hoog koppel, een trillingsarme werking en een karakteristiek geluid.

De Porsche Doppelkupplung (PDK).

Ongebruikelijk voor een luxe Limousine, consequent in een sportwagen: de 8-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) met automaatstand en handbediening via paddles aan het stuurwiel. Het schakelen verloopt uiterst precies binnen milliseconden en zonder merkbare onderbreking van de trekkracht.

Vierwielaandrijving.

Afgezien van de achteraangedreven Panamera zijn alle modellen voorzien van Porsche Traction Management (PTM): een permanente vierwielaandrijving met elektronisch geregelde, kenveldgeregelde lamellenkoppeling, automatisch remdifferentieel (ABD) en aandrijfslipregeling (ASR).

Achterasbesturing.

De achterasbesturing verbetert zowel de performance als het praktisch gebruiksgemak. Bij lage snelheden wordt de draaicirkel kleiner, de souplesse groter en het inparkeren duidelijk makkelijker. De rijstabiliteit neemt toe bij hogere snelheden. Het resultaat: meer wendbaarheid en veiligheid tijdens het rijden.

360° Ervaring.

Porsche - ExterieurPorsche - Exterieur
Porsche - Panamera Executive highlights.
Panamera Executive highlights.
De Panamera Executive is uitgerust met individuele comfortstoelen achterin inclusief comforthoofdsteunen en een verhoogde middenconsole.

Ontdek de Panamera modellen tot in detail.

Tot zover heeft u een overzicht gekregen van de highlights van de Panamera. Meer details vindt u in deze hoofdstukken.

Porsche - Ontdek de Panamera modellen tot in detail.
Exterieur
Meer informatie
Exterieur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HD-Matrix ledkoplamp.

De HD-Matrix ledkoplampen met nieuwe pixel-ledtechnologie, reageren met 64.000 cameragestuurde pixels op iedere rijsituatie met een op de situatie afgestemde lichtverdeling: zo zorgen onder andere het verblindingsvrije groot licht, het belichten van de exacte rijstrook, het afbeelden van de breedte van het voertuig bij wegwerkzaamheden en wegversmallingen, alsmede het op mist geoptimaliseerd dimlicht en regenlicht voor meer veiligheid en comfort.

Frontgedeelte met actieve koelluchtkleppen.

De actieve koelluchtkleppen in het nieuw ontworpen front worden afhankelijk van de koelbehoefte van de aandrijving automatisch geopend en gesloten om de stromingsweerstand zo laag mogelijk te houden.

Sierlijsten rond zijruiten met nieuwe graphics.

De Sierlijsten rond zijruiten met nieuwe graphics zijn bij de Panamera Turbo E-Hybrid – samen met andere elementen – uitgevoerd in Turbonite, en bij de andere Panamera-modellen in hoogglans zilver.

Porsche -  Wielen.
Wielen.
Voor de Panamera-modellen zijn wielen in de maten 19 tot 21 inch in verschillende designs en lakkleuren leverbaar. Exclusief op aanvraag verkrijgbaar voor de Panamera Turbo E-Hybrid: een 21 inch wiel met een van de racesport afgeleide centrale wielmoer.
Bagageruimte.

Veel bagage? Een grote aankoop of vervoer van de sportuitrusting? De bagageruimte van de Panamera-modellen biedt veel ruimte en is dankzij de grote automatische achterklep goed toegankelijk. Met de rugleuningen van de achterbank neergeklapt kunnen zelfs grote voorwerpen worden vervoerd – ongebruikelijk voor een sportwagen.

Achterlichten.

Een opvallend detail van de Panamera-modellen: de driedimensionale doorlopende achterlichtunit met dubbele lichtboog en geïntegreerd remlicht. Op aanvraag verkrijgbaar: de Exclusive Design-achterlichten zonder rode kleuring in uitgeschakelde toestand en lichtanimatie bij het vergrendelen en ontgrendelen van het voertuig.

Adaptieve achterspoiler.

De in de carrosserie geïntegreerde uitschuifbare achterspoiler maakt deel uit van Porsche Active Aerodynamics. Deze optimaliseert de aerodynamica en vermindert de lift op de achteras bij hoge snelheden. De automatisch uitschuivende en uitklapbare achterspoiler van de Panamera Turbo E-Hybrid splitst zich na het uitschuiven en wordt aanzienlijk breder – passend bij de hogere prestaties.

Eindpijpen.

De Panamera en Panamera 4 zijn uitgerust met een uitlaatsysteem met links en rechts 2 enkele eindpijpen van geborsteld roestvast staal; de Panamera Turbo E-Hybrid heeft aan elke kant 2 Turbo-specifieke eindpijpen, die in donkerbrons zijn uitgevoerd. De Panamera 4S E-Hybrid heeft sporteindpijpen met een uniek design, die optioneel ook voor de andere modellen leverbaar zijn. Het sportuitlaatsysteem incl. sporteindpijpen is als meeruitvoering leverbaar.

Luchtuitlaten op de flanken.

De luchtuitlaten op de flanken in de voorschermen zorgen voor een efficiënte ventilatie van de voorste wielkuipen en verbeteren de aerodynamica.

Volgend hoofdstuk
Interieur

Brandstofverbruik en Uitstoot.

Panamera Turbo E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km
Interieur
Meer informatie
Interieur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Instrumentenpaneel.

Typerend voor Porsche georiënteerd op de bestuurder met de Porsche Driver Experience: het digitale instrumentenpaneel met 12,6 inch Curved Display positioneert de instrumenten compact in het gezichtsveld. Er kunnen diverse weergavevormen worden gekozen: de typische ronde klokken, een kaartsegment in de ronde centrale klok, een volledige navigatiekaart, een gereduceerd aanzicht en het optionele aanzicht met nachtzichtassistent in het midden.

Bijrijdersdisplay.

Terwijl het instrumentenpaneel en het centrale display zijn afgestemd op de bestuurdersstoel, bevindt het optionele 10,9 inch touchscreen zich aan de bijrijderszijde. Het geeft onder andere toegang tot navigatie- en infotainmentfuncties. Assistentie bij de routeplanning is ook mogelijk net als inzicht in de gegevens van het instrumentenpaneel. Met de optionele In-Car Video kunnen tijdens het rijden video's worden gestreamd op het bijrijdersdisplay, deze zijn echter alleen zichtbaar voor de bijrijder.

Porsche - Stoelen.Porsche - Stoelen.

Stoelen.

Voorstoelen.

De voorstoelen zijn comfortabel en bieden steun in snel gereden bochten, zonder dat u zich erin opgesloten voelt. De zithoogte, de schuine stand van de zitting en rugleuning, alsmede de lengteverstelling zijn elektrisch verstelbaar. De comfortstoelen beschikken daarnaast over een zittingverlenging en een 4-voudig verstelbare lendensteun voor bestuurder en bijrijder. De adaptieve sportstoelen (18-voudig verstelbaar) hebben verhoogde zijwangen op het zitkussen en de rugleuning. Deze zijn elektrisch instelbaar en zorgen daarmee voor een optimale steun in bochten.

Zitplaatsen achterin.

Hun belangrijkste kenmerk: het zijn 2 enkele eindpijpen. Met veel been- en hoofdruimte en een zeer goede steun opzij tijdens dynamisch bochtenwerk zonder verlies van comfort. Optioneel zijn voor achterin ook comfortstoelen leverbaar met een elektrisch verstelbare rugleuning, een zittingverlenging en een lendensteun. Als er af en toe een vijfde persoon mee moet reizen, is voor de Panamera modellen de 4+1 stoelconfiguratie leverbaar. De Panamera Executive modellen zijn uitgerust met individuele comfortstoelen achterin inclusief comforthoofdsteunen en een verhoogde middenconsole.

Porsche - Middenconsole.
Middenconsole.
Voor meer gemak bevindt de PDK-keuzehendel zich op het dashboard achter het stuurwiel. De bedieningselementen voor de airconditioning bevinden zich in de oplopende middenconsole en daaronder bevindt zich het laadstation voor de mobiele telefoon. Het laadstation met 15 W Wireless Charging wordt gekoeld voor hoge laadprestaties.

Ledervrije uitrusting in zwart.

Bij de tegen meerprijs verkrijgbare ledervrije uitrusting wordt in het interieur afgezien van echt leder, maar zijn de elementen gemaakt van het sportieve microvezelmateriaal Race-Tex en van hoogwaardig textielmateriaal met een klassiek ruitjespatroon.

Sport Chrono-pakket.

De Panamera E-Hybrid modellen zijn standaard uitgerust met het Sport Chrono-pakket. Dit pakket is tegen meerprijs verkrijgbaar voor de andere Panamera modellen. Naast de digitale en analoge stopwatch op het dashboard beschikt het Sport Chrono-pakket onder meer over de SPORT PLUS-modus met prestatiegerichte instellingen voor motor, transmissie en onderstel, de Launch Control en de SPORT Response-knop in het midden van de rijmodusschakelaar op het stuurwiel.

Soundsystemen.

De Panamera-modellen zijn uitgerust met het Sound Package Plus met 10 luidsprekers en 150 watt vermogen. Het BOSE® Surround Sound System met 14 luidsprekers inclusief subwoofer en een totaal vermogen van 710 watt is tegen meerprijs leverbaar (standaard op de Panamera Turbo E-Hybrid). Bovendien is het Burmester® 3D High-End Surround Sound-System leverbaar met een totaal vermogen van 1455 watt en 21 afzonderlijk aangestuurde luidsprekers.

Volgend hoofdstuk
E-Performance

Brandstofverbruik en Uitstoot.

Panamera Turbo E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km
E-Performance
Meer informatie
E-Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Sportiviteit en efficiëntie in het kwadraat.
Sportiviteit en efficiëntie in het kwadraat.
De elektromotor en de verbrandingsmotor van de Panamera E-Hybrid modellen vormen samen een dynamische eenheid. Dit zorgt voor veel rijplezier met een hoog rendement.

De hybrideaandrijving.

Het systeemvermogen wordt gerealiseerd door de samenwerking van de verbrandingsmotor en de elektromotor. Afhankelijk van de vereisten kunnen beide aandrijvingen als systeem maar ook afzonderlijk worden ingezet.

Panamera Turbo E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km

Elektromotor.

De elektromotor met een maximaal vermogen van 140 kW (190 pk) en een maximaal koppel van 450 Nm zorgt voor superieure rijprestaties in de puur elektrische E-modus en recupereert energie naar de accu tijdens het afremmen.

Rijmodi.

Met de rijmodi die speciaal zijn ontworpen voor de hybrideaandrijving kan, afhankelijk van de route en persoonlijke voorkeuren, gewisseld worden tussen volledig elektrisch, zo efficiënt mogelijk of vooral sportief rijden.

Porsche - Hoogvoltaccu.
Hoogvoltaccu.
De lithiumionaccu met 25,9 kWh energie-inhoud zorgt voor een grote elektrische actieradius en voorziet ook geëlektrificeerde hulpaggregaten, zoals de aircocompressor en de elektrische rembekrachtiger, van stroom. Hij kan worden opgeladen met behulp van de onboard-lader (AC) met een laadvermogen van maximaal 11 kW.
Porsche Active Ride.
Porsche Active Ride.
Standaard uitgerust met de verder ontwikkelde adaptieve luchtvering, is voor de Panamera E-Hybrid modellen ook het high-end onderstel Porsche Active Ride leverbaar, een actief onderstelsysteem op alle vier de wielen die het comfort en de prestaties verbetert. In de dempers van het luchtgeveerde onderstel kunnen desgewenst gericht wielspecifieke trek- en drukkrachten worden opgewekt, waardoor meer ondersteuning wordt gegenereerd, eventuele bewegingen van de carrosserie worden gecompenseerd of de sportiviteit wordt vergroot. Het resultaat: een nog grotere spreiding tussen comfortabel reizen en sportieve rijdynamiek. Het compenseren van oneffenheden in het wegdek verhoogt de stabiliteit van de voertuigcarrosserie. Als de dynamische rijcontrole is geactiveerd, helt het voertuig naar de binnenkant van de bocht en worden de zijdelingse krachten voor de inzittenden verminderd. Het acceleratie- en remcomfort kan ook worden uitgebreid met behulp van een selectiefunctie door de voor- en achteras van het voertuig in de betreffende rijsituatie te verlagen of te verhogen om de langskrachten voor de inzittenden te verminderen. Bij dynamisch rijden wordt de dynamische wiellastoverdracht gecompenseerd door dwarsrotaties in bochten tegen te gaan en door langsrotaties bij het accelereren en remmen te compenseren, waardoor de prestaties toenemen. In de rijmodus Sport Plus wordt de carrosserie tijdens dynamisch bochtenwerk en krachtig remmen tot onder het lage niveau van de luchtveer verlaagd, waardoor de wiellastwissel aanzienlijk wordt verminderd en de prestaties van de auto nog verder worden verbeterd. De niveauaanpassing door het snel omhoog en omlaag brengen van de gehele carrosserie bij het openen en sluiten van de portieren verhoogt het in- en uitstapcomfort.
Porsche - E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.

E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.

Volgend hoofdstuk
Galerie

Brandstofverbruik en Uitstoot.

Panamera Turbo E-Hybrid (WLTP)*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km

Panamera model selecteren & configureren.

All
Sedan
Executive
Geselecteerd
Panamera
Porsche Panamera
WLTP*
10,5 – 9,7
l/100 km
239 – 219
g/km
Vanaf € 161.900,00 (consumentenadviesprijs) *
260 kW/353 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
5,3 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
272 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Panamera 4
Porsche Panamera 4
WLTP*
11,2 – 10,2
l/100 km
253 – 230
g/km
Vanaf € 172.100,00 (consumentenadviesprijs) *
260 kW/353 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
5,0 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
270 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Panamera 4 E-Hybrid
Nieuw
Porsche Panamera 4 E-Hybrid
WLTP*
1,4 – 1,0
l/100 km
NNB
27,6 – 25,4
kWh/100 km
Vanaf € 130.100,00 (consumentenadviesprijs) *
346 kW/470 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
4,1 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
280 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Panamera 4 E-Hybrid Executive
Nieuw
Porsche Panamera 4 E-Hybrid Executive
WLTP*
1,4 – 1,0
l/100 km
NNB
27,8 – 25,9
kWh/100 km
Vanaf € 141.400,00 (consumentenadviesprijs) *
346 kW/470 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
4,2 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
280 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Panamera 4S E-Hybrid
Nieuw
Porsche Panamera 4S E-Hybrid
WLTP*
1,4 – 1,1
l/100 km
NNB
28,6 – 26,0
kWh/100 km
Vanaf € 145.400,00 (consumentenadviesprijs) *
400 kW/544 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
3,7 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
290 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Panamera Turbo E-Hybrid
Porsche Panamera Turbo E-Hybrid
WLTP*
1,7 – 1,2
l/100 km
NNB
29,9 – 27,6
kWh/100 km
Vanaf € 206.500,00 (consumentenadviesprijs) *
500 kW/680 Pk
Gecombineerd vermogen (kW)/Gecombineerd vermogen (pk)
3,2 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket
315 km/h
Topsnelheid
Panamera
Vanaf € 161.900,00 (consumentenadviesprijs) *
Prijs
260 kW/353 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
5,3 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
272 km/h
Topsnelheid
WLTP*
10,5 – 9,7
l/100 km
239 – 219
g/km
Hoogte
1.423 mm
Breedte
1.937 mm
Lengte
5.052 mm
Wielbasis
2.950 mm

Aantal cilinders 6
Boring 84,5 mm
Slag 86,0 mm
Inhoud 2.894 cm³
Vermogen (kW) 260 kW
Vermogen (pk) 353 PS
bij tpm 5.400 - 6.700 1/min
Maximaal toerental 6.800 1/min
Maximaal koppel 500 Nm
bij tpm 1.900 - 4.800 1/min
Vermogen per liter (liter/kW) 89,00 kW/l
Vermogen per liter (liter/pk) 121,00 PS/l

Topsnelheid 272 km/h
Acceleratie van 0 - 100 km/u 5,3 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket 5,1 s
Acceleratie van 0 - 160 km/u 12,4 s
Acceleratie van 0 - 160 km/u met Sport Chrono Pakket 12,1 s
Acceleratie van 0 - 200 km/u 20,1 s
Acceleratie van 0 - 200 km/u met Sport Chrono Pakket 19,8 s
Acceleratie van 80 - 120 km/u 3,4 s

Hellingshoek luchtvering voor/achter (normale rijhoogte) 12,6 - 16,4 °
Drempelhoek (luchtvering, normale rijhoogte) 10,9 °
Maximale bodemvrijheid (stalen vering) 132 mm

Lengte 5.052 mm
Breedte 1.937 mm
Breedte (zonder spiegels in te klappen) 2.165 mm
Hoogte 1.423 mm
Wielbasis 2.950 mm
Draaicirkel 11,9 m
Onbeladen gewicht (DIN) 1.885 kg
Onbeladen gewicht (EU) 1.960 kg
Toelaatbaar totaalgewicht 2.505 kg
Maximaal laadvermogen 620 kg
Maximaal toegestane dakbelasting met Porsche daktransportsysteem 75 kg

Open bagageruimtevolume (tot aan de bovenrand van de achterbank) 494 l
Grootste bagageruimtevolume (achter voorstoelen, tot dak) 1.328 l

Verbruik laag 16,1 - 15,2 l/100 km
Verbruik middel 10,8 - 9,8 l/100 km
Verbruik hoog 9,0 - 8,3 l/100 km
Verbruik extra-hoog 9,6 - 8,7 l/100 km
Verbruik gecombineerd 10,5 - 9,7 l/100 km
CO2-emissie laag (WLTP) 365 - 346 g/km
CO2-emissie middel (WLTP) 245 - 223 g/km
CO2-emissie hoog (WLTP) 205 - 187 g/km
CO2-emissie extra-hoog (WLTP) 218 - 197 g/km
CO2-emissies gecombineerd (WLTP) 239 - 219 g/km

Geluidsniveau van stilstaand voertuig 76 dB(A)
Geluidsniveau van stilstaand voertuig (rpm) 2.850 1/min
Geluidsniveau van passerend voertuig 69 dB(A)

PDK Vanaf € 161.900,00 (consumentenadviesprijs) *

Configurator.

Porsche Connect.
Actieradius, routeplanning, laadtoestand en nog veel meer: de functies van Porsche Connect voor een ontspannen rijervaring.

Porsche - Individualisering & afwerking.

Individualisering & afwerking.

In de Porsche Exclusive Manufaktur bieden we tal van personalisatiemogelijkheden voor exterieur en interieur. Voor uw compleet gepersonaliseerde auto.

Porsche - Contact.

Contact.

Neem contact op met een Porsche Centrum, vraag informatiemateriaal aan of schrijf u in voor het exclusieve Porsche News.

Meer informatie.