Porsche kinderboek

Porsche kinderboek

Lezen wordt nog leuker als uw (klein)kind de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen kinderboek! Het boek wordt speciaal voor u gemaakt in een jongens- of meisjeseditie voorzien van de eigen naam, leeftijd en woonplaats van uw (klein)kind. Een uniek en persoonlijk cadeau voor Kerst, een verjaardag of een andere (speciale) gelegenheid.

Het werkt als volgt: bij de bestelling worden naam, woonplaats en leeftijd van het kind opgegeven én kan er een persoonlijke boodschap en foto worden geüpload. Het kind in kwestie speelt met zijn gegevens in het boekje dan de hoofdrol in een avontuur rond een Porsche 911. Een spannende jongens-/meisjesdroom met een bijzondere afloop.

[+]
[+]

Het kinderboekje van Porsche is er voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Het taalgebruik is speels en toegankelijk. Daarmee is het een leuk voorleesboek. Iets oudere kinderen zullen het met veel plezier zelf lezen.

[+]

Eenvoudig bestellen
Het Porsche kinderboek (21x21 cm) telt 26 pagina’s en heeft een stevige hardcover. Omslag en binnenwerk zijn in full colour uitgevoerd. Het boekje kost € 19,95 en de levertijd bedraagt slechts vijf dagen.

Bestel online

Voor vragen kunt u direct contact opnemen met Personalgifts.nl Telefoon: 085-2735122 of E-mail: helpdesk@personalgifts.nl.