Porsche - Uw vragen over E-Performance beantwoord. - Wij helpen u graag.
Uw vragen over E-Performance beantwoord.
Wij helpen u graag.

Terug naar overzicht

Hier vindt u meer media- en service-informatie over E-Performance bij Porsche. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact
Heeft u vragen over elektromobiliteit en Porsche E-Performance? Wij helpen u graag.

U kunt ons bellen op:
0800 0221542 (gratis)
+31 20 8082979 (lokaal tarief)

Ma. - vr.: 08.00 - 21.00 (lokale tijd)
Za./Zo.: 09.00 - 20.00 (lokale tijd)

Stuur ons te allen tijde een bericht via e-mail:

smartmobility@nl.porsche.com

Video tutorials

Here you can see a catalogue of Mobile Chargers.

Uw hele reis in de hand met de My Porsche App.

Dankzij de My Porsche App staat uw sportwagen altijd goed voorbereid in de startblokken. Check op elk moment de laadstatus. Bekijk direct het slimste laadmoment voor uw reis. En neem altijd plaats in een interieur met aangename temperatuur.

Privacybeleid Porsche-thuislaadapparatuur

Wij, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG (hierna ‘wij’ of ‘Porsche AG’), zijn blij met uw interesse in onze thuislaadproducten (hierna ‘Porsche-oplaadhardware’). We nemen de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt in het kader van de wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming, in het bijzonder de Algemene verordening gegevensbescherming (hierna ‘AVG’). Met deze privacyverklaring informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten als betrokkene bij het gebruik van de online tool. Informatie over de verwerking van persoonsgegevens op andere domeinen vindt u in de desbetreffende privacyverklaring.

Privacybeleid Porsche-thuislaadapparatuur