Porsche - Laad onderweg op om het even welk moment. - Waar u ook bent.
Laad onderweg op om het even welk moment.
Waar u ook bent.

Om een laadpunt thuis en/of op de zaak of onderweg te activeren, kunt u de Porsche laadsleutelhanger of de persoonlijke Porsche laadpas gebruiken. Welke sluit het beste aan bij uw situatie?

De Porsche laadsleutelhanger

Met de gratis laadsleutelhanger kunt u uw thuislaadpunt en meer dan 100.000 (snel)laadpunten in Europa activeren. U betaalt alleen een transactiebedrag per laadsessie buiten de deur. Met de Porsche laadsleutelhanger is een vast starttarief bij publieke laadpunten gegarandeerd. Plus: met de laadsleutelhanger maakt u gegarandeerd gebruik van groene stroom waardoor u CO2-neutraal rijdt.

De persoonlijke Porsche laadpas

Ook hiermee hebt u toegang tot alle openbare laadfaciliteiten. Daarbij kunt u met deze pas gebruikmaken van parkeerfaciliteiten. En als het een keer zo uitkomt, fungeert hij zelfs als tankpas voor brandstof. Dat maakt de Porsche laadpas tot een echte mobiliteitspas.
Voor beide oplossingen ontvangt u maandelijks een helder gespecificeerde factuur van al uw laadtransacties en op de speciale website kunt u deze transacties op elk gewenst moment inzien.

Voor vragen of in geval van een probleem kunt u een beroep doen op gecertificeerde medewerkers van Porsche Services.

Hardware & infrastructuur

Er zijn veel manieren om ergens te komen. Wij staan achter dit principe – en geven u de keuze. U bepaalt waar en hoe u uw auto wilt opladen.

Laadkabel (Mode 3)
Laadkabel (Mode 3)
Voor het laden bij openbare laadzuilen met wisselstroom heeft u de juiste oplaadkabel nodig (tegen meerprijs leverbaar via uw Porsche Centrum). Met de Porsche Charging Service kunt u uw auto bij duizenden laadpunten in heel Europa opladen – eenvoudig met uw Porsche laadpas.
Porsche Destination Charging
Porsche Destination Charging
We breiden onze laadinfrastructuur uit naar uw favoriete locaties – of het nu gaat om bijzondere hotels, uitstekende restaurants, golfbanen of jachthavens. Als bestuurder van een Porsche plug-in hybride of een elektrische sportwagen kunt u uw auto hier gratis opladen. Het hotel, of de betreffende bestemming, neemt de elektriciteitskosten voor zijn rekening.
Snellaadzuilen
Snellaadzuilen
Tegelijkertijd met de uitbreiding van het Porsche Turbo Charging netwerk werken we samen met machtige partners zoals Ionity en installeren we snellaadzuilen in heel Europa. De laadpunten liggen dicht bij elkaar, ongeveer 50 tot 120 km uit elkaar. Zo kunt u uw laadpauzes flexibel plannen – en altijd snel en veilig op uw bestemming aankomen.

Porsche Connect en E-Performance.

Met de apps en diensten van Porsche Connect kunt u verschillende wagenfuncties vanuit uw woonkamer bedienen. Regel bijvoorbeeld het laadproces, controleer het laadniveau van uw accu of breng uw Porsche op een behaaglijke temperatuur voordat u aan uw reis begint.

Porsche - Thuis laden.

Thuis laden.

Kom thuis – en doe wat voor u belangrijk is. Terwijl uw Porsche zijn accu's oplaadt.

Ontdek Porsche E-Performance.

Ontdek meer over Porsche E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.