Porsche - Werkplaats

Werkplaats

Dit prachtige gebouw dat de internationale identiteit van Porsche uitstraalt, is uitgerust met de meest recente technologische snufjes om de kwaliteit en diversiteit van kwaliteitsvolle diensten te garanderen.
Kronos Porsche Centre is een van de beste dealerships van Porsche in Europa.

Uitmuntendheid als referentie…

Onze klanten zijn uiterst tevreden, zowel over de aankoop van een wagen als over onze klantendienst.

Ervaren experts in spitstechnologie…

Als u uw Porsche toevertrouwt aan onze werkplaats, dan ervaart u kwaliteit. Onze technici, doorgewinterde specialisten, volgen regelmatig fabrieksopleidingen.
Kronos Porsche Centre beschikt over de allermodernste toestellen: testbanken voor remmen en schokdempers, elektronische geometriebrug, elektronische beheercomputer Porsche ‘Piwis’, elektrisch en dynamisch montage- en uitbalanceringssysteem voor wielen beschermhoezen voor elk model enzovoort. Weinig werkplaatsen zijn zo goed uitgerust!

En omdat goedkope onderdelen niet thuishoren in uw voertuig, garandeert Kronos Porsche Centre u dat uitsluitend originele wisselstukken worden gebruikt, die door Porsche zijn ontwikkeld en getest. Wij zorgen voor al het onderhoud van uw koetswerk, waarbij we officieel zijn erkend door de grootste verzekeringsmaatschappijen.

Ook als u niet achter het stuur van uw Porsche zit, kunt u die met een gerust hart aan ons overlaten!