Porsche - Servisna Klinika

Servisna Klinika

Poštovani,

Voziti Porsche jedinstveno je iskustvo. Isto može da se kaže i za naše servisne usluge. Dozvolite nam da vam to i pokažemo, na obostrano zadovoljstvo.

Obaveštavamo vas da od 15. septembra 2011. godine nudimo raznovrsne pakete usluga po povoljnim cenama radova i delova, kao i servisnu kontrolu kojom želimo da predupredimo eventualnu štetu, koja može nastati ukoliko vešanje vozila nije precizno podešeno.

Stoga Vas pozivamo da u našem servisu prilikom zamene pneumatika uradite besplatnu optičku kontrolu podešenosti upravljanja vozilom, a u dogovoru s vama otklonili bismo i moguće neispravnosti na vozilu po novom paketu cena, koji bi uzimao u obzir i godište modela vašeg automobila.

Pojedinosti o ponuđenim povoljnostima možete saznati na telefone Porsche info centra 011/3530-454 i 063/276-546.

Često se misli kako usluge održavanja vozila u Porsche servisima koštaju previše. Međutim, sasvim sigurno možete sebi da ih priuštite, a za vaš automobil su neprocenjive. Dozvolite nam da se brinemo o vašem automobilu, i automobil vas nikada neće brinuti!

Dugogodišnje iskustvo u održavanju vozila uz fabrička školovanja, osnova su znanja naših zaposlenih.

U originalnom Porsche ambijentu sigurni smo da ćete pronaći sve sto je potrebno Vašem Porsche-u i da ćete dugoročno i zadovoljno koristiti sledeće usluge koje smo obezbedili za Vas.

Srdačno,
Porsche Centar Beograd
Radnička 4
11000 Beograd